Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 01, 12:21)
Kokia tu kvaiša biggrin.gif gariūninė chanel yra metafora tavo alia veislinio šuns. Kai žmonės nori veislinio, bet brangu, tidėl perka alia veislinį biggrin.gif jėzau kokua buka tu biggrin.gif
Dėl stetilizacijų-kai turėsi kalę, kuri nuo piometros mirs, tada pakalbėsim. Akivaizdu, kad NIEKO apie augintibiys nesigaudai, kaimas kryžkelėj unsure.gif

Prakalbo debilė antžmogė, prie kurios Chanel netiko beveisliukas rolleyes.gif
Žinok vienintelė piometra tik liga, daugiau jokių ligų nėra ir išsterizilizuoti numiršta natūraliu būdu, sulaukę 25 metų. Nu ką galima su tokia debe dar šnekėt?

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 01, 12:24)
Mano šuo visada gyveno su manimi, išskyrus kai atostogaudavom, tuonet su seneliu gyvendavo ir kai gimus msžajai teko gyventi visiems pas mamą, o tėvas atkrito. Tuomet irgi gyveno su seneliu smile.gif va ir visas kriminalas ;)
Mes duodam džiovintus jaučio pimpalus, gėris

Aha joa biggrin.gif
Ir Burbanti tave dėl to su šūdais valgo. Nebejuokink tu voveriukų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 12:26)
Nu čia kaip kieno patirtis. Mano visiškai skirtinga ir vidutinis amžius būdavo 17 metų ax.gif

Aha, ir dabar laimingi, sveiki wub.gif gyvena, prie būdos, atliekom šeriami. O tai ko ne 20 metų? Va mano pažįstamos vokiečių aviganis sausiaku šeriamas 14 nugyveno. Ne taip ir mažai, ane?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 12:31)
Prakalbo debilė antžmogė, prie kurios Chanel netiko beveisliukas rolleyes.gif
Žinok vienintelė piometra tik liga, daugiau jokių ligų nėra ir išsterizilizuoti numiršta natūraliu būdu, sulaukę 25 metų. Nu ką galima su tokia debe dar šnekėt?

Papildyta:

Aha joa biggrin.gif
Ir Burbanti tave dėl to su šūdais valgo. Nebejuokink tu voveriukų

Piometros nebūtų buvę, jei būčiau ją sterilizavus, pilnatine tu biggrin.gif bet ką čia tau aiškint, jei ničnieko tame nesupranti. O gal kabsi faina, kai kalei netikras nėštumas ir reikia net vaistų? Ir tt? biggrin.gif
Atsakyti

Tai va, prisiskaičiau kaip šunys mėgsta, nupirkau, manoki neėdė. Mopsui gal patiktų
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 01, 12:31)
Aha, ir dabar laimingi, sveiki wub.gif gyvena, prie būdos, atliekom šeriami. O tai ko ne 20 metų? Va mano pažįstamos vokiečių aviganis sausiaku šeriamas 14 nugyveno. Ne taip ir mažai, ane?

pas vienus žinomus man žmones kaime, a la aviganio mišrūnas prie būdos ant grandinės nuo stalo maistu šeriamas irgi nugyveno beveik pilnai 14 metų.
Tai?
O tai tik parodo, kad atvejų yra labai įvairių ir visko ant vieno kurpaliaus nesumausim
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 01, 12:31)

Pilnatinei koks 60 metų, nes kaip ji gali pažinoti tiek šunų, iki n metų nugyvenusių? biggrin.gif gyvenimo nepakaktų biggrin.gif
Atsakyti
Mano šuo visada gyveno su manimi, išskyrus kai atostogaudavom, tuonet su seneliu gyvendavo ir kai gimus msžajai teko gyventi visiems pas mamą, o tėvas atkrito. Tuomet irgi gyveno su seneliu smile.gif va ir visas kriminalas ;)

AS manau, kad diduma viska supratom.
Sorry, SM visi pazistame vienas ir kita, galime numanyti kas ir kaip.

Siuo atveju, mano galva, "suo pakastas" miegamajame, kai negraziai isiro bednraminciu grupe. Pas kazka ligo nuoskaudos, nenoras pripazinti...

Anuomet nebuvau, nezinau kas ivyko... Is puses lupu, skaitytu nuotrupu, bent jau man susiadare toks ispudis.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 01, 12:33)
Piometros nebūtų buvę, jei būčiau ją sterilizavus, pilnatine tu biggrin.gif  bet ką čia tau aiškint, jei ničnieko tame nesupranti. O gal kabsi faina, kai kalei netikras nėštumas ir reikia net vaistų? Ir tt?  biggrin.gif

Būtų kitos ligos ar gali man dabar išrašyti garantinį pasirašytą dokumentą, kad tikrai tikrai nebūtų? Astronome tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 01, 12:34)
Tai va, prisiskaičiau kaip šunys mėgsta, nupirkau, manoki neėdė. Mopsui gal patiktų

Mano ir buvusi ir ši kalė l mėgsta, tarkuoja kaip turi būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 03 01, 12:35)
Pilnatinei koks 60 metų, nes kaip ji gali pažinoti tiek šunų, iki n metų nugyvenusių?  biggrin.gif gyvenimo nepakaktų biggrin.gif

Užtenka atsimerkus gyventi, kaimynus savo pažinoti ir t.t. biggrin.gif
Tu astronome gal mažiau į Mėnulį žiūrėk, o atsimerk į gyvenimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 12:35)
AS manau, kad diduma viska supratom.
Sorry, SM visi pazistame vienas ir kita, galime numanyti kas ir kaip.

Siuo atveju, mano galva, "suo pakastas" miegamajame, kai negraziai isiro bednraminciu grupe. Pas kazka ligo nuoskaudos, nenoras pripazinti...

Anuomet nebuvau, nezinau kas ivyko... Is puses lupu, skaitytu nuotrupu, bent jau man susiadare toks ispudis.

Nzn grupės, berods fb jos buvo susibūrusios, bet nzn kas kaip, nedalyvavau smile.gif nesuku sau galvos dėl turgaus bobų kalbų smile.gif kai žinau, kas kaip buvo, nafik įrodinėt kažkam? Aš ne Lutukė gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 13:19)
Kaip saugoma galėjo pabėgti? Pavadėlis prastas? Palaida per rują buvo?
Tai tik parodo, kad nesvarbu koks šuo, svarbu koks šeimininkas smile.gif

Pas anytą pro tvoros apačią pralindo. Eilę metų iki tol net nebandė lįsti. O šuniokas kaip pirmą kartą pabėgo, nebepamenu, bet, greičiausiai, iš mūs namų.
Atsakyti