Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 01, 13:07)
Ne tai senos skolos iki 2016
"Be to, 2018 metų pradžioje visa dėl nesubalansuotų pajamų ir išlaidų 2009–2016 metais susidariusi  „Sodros“ skola perkelta į valstybės biudžetą"

Ir tai busimos skolos...

"Kita priežastis – Lietuvos demografinė situacija yra labai nepalanki dėl emigracijos ir ne itin didelio gimstamumo. Nuo 2007 m. darbingo amžiaus gyventojų skaičius sumažėjo daugiau nei 15 proc. bei toliau sparčiai mažėja. Jei šiuo metu vienam pensinio amžiaus gyventojui tenka 3,5 dirbančiųjų, tai šimtmečio viduryje vieną senyvą asmenį išlaikys 1,7 dirbančio asmens. "

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip tu apsišaukei. Taip ir maniau, kad ubuntės lygis. Nieko nežinai, nei kaip susidarė skola, nei kaip ji administruojama, nejaugi esi toks bukas? Nulėkei pagooglinai ir net nesuvoki apie ką kalbi.
Tu tiesiog parodei visišką neišmanymą. Vaikeli, jau kas kas, bet sodra, finansai, mokesčiai ir biudžetas, tai man tik siemkos, o tu šiuose reikaluose, esi nulis, kaip ir ubuntė. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 11:23)
Kvaile. Nieko tu neaptaike. GAlimai, gamta neduodama tau vaiku taip issivalys, neprates tavojo kodo, ateiciai.

Siuo metu, as samoningai tave skaudinu. Kad tau butu skauda, taip kaip skauda man, atsimenant kancias gaistancio suns.

Apeliuoji į pilnatinės jausmus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 03 01, 11:33)
Saugojimas nepadeda, nes vistiek šunį į lauką reikia išvesti. Dar sovietmečiu turėjom kalytę, saugojom 9 metus, dešimtais pabėgo, sunkiai gimdė, vienas šuniukas gimė negyvas, kitas bebalsis. Pačiai kalytei buvo mastitas, teko užmigdyti. Jos vaikui užteko vieną kartą pabėgti, po to pastoviai per morčių pabėgdavo - stebėdavo, kas iš mūsų į lauką eina ir nerdavo pro kojas per duris, todėl ir namuose visą laiką buvo su antkakliu, kad būtų galima lengviau sugriebti. Grįždavo visas dvokiantis ir sušalęs, kartais ir po poros dienų. Po tokių pamokų nebesinori "rusiškos ruletės" žaisti, nors šiais laikais palaidų šunų nelabai ir matosi.

Kaip saugoma galėjo pabėgti? Pavadėlis prastas? Palaida per rują buvo?
Tai tik parodo, kad nesvarbu koks šuo, svarbu koks šeimininkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 11:41)
Aha žinok, pati ta, kuri prisipažins dabar biggrin.gif Tu ką, vakar gimusi? biggrin.gif Ji paie kitus briedą varo, pvz. apie mano 'gariūninius Chanel' (kai mano stilius apskritai daugiau sporty punk rock ir pilna tokių yra firmų normaliomis kainomis ir man nereikia jokių Chanel), tai apie save tiki teisybę papasakos? Ji juk puikiai žino, kad tada ne tik Burbanti, bet ir tu ją kasdien su šūdais valgysi ax.gif ir dar kas nors

Aš nepateisinu, tiesiog aš problemą matau daug giliau. Matau kaltus ne tik vienpusiškai, o visapusiškai. Ir pradėti problemos nagrinėjimą reiktų net ne nuo šunų, o nuo žmonių, kurių planetoje yra per daug ir jie tuomet išsidirbinėja ne tik iš savęs, iš gamtos, bet ir iš gyvūnų. Ir ne tik daugintojai, o visi visapusiškai. Kankinimas - ne vien tik būda ar prieglaudos.
Papildyta:

Nesutiksiu niekada. Mano vaikystės laikais niekas tiek nesikišo į šuns prigimtį, niekas jų neoperavo, mažai kas maitino sausiaku, o daugiau natūraliai, mažai kas skiepijo ir šunys gyvendavo palyginus ilgus metus. O kaip yra dabar, tu pati puikiai žinai. Ir pati puikiai žinai tuos žodžius: "kas čia darosi, kodėl taip vyksta, mes gi taip prižiūrim savo augintinius, o jie taip serga, taip greitai miršta"

Kokia tu kvaiša biggrin.gif gariūninė chanel yra metafora tavo alia veislinio šuns. Kai žmonės nori veislinio, bet brangu, tidėl perka alia veislinį biggrin.gif jėzau kokua buka tu biggrin.gif
Dėl stetilizacijų-kai turėsi kalę, kuri nuo piometros mirs, tada pakalbėsim. Akivaizdu, kad NIEKO apie augintibiys nesigaudai, kaimas kryžkelėj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 11:48)
Na o MOnteverte, giliausiai sugeba izvelgti su gyvunais susijusiomis etinemis dilemomis. Per savo gyvenimeli nepasirupinusi nei vienu gyvunu is priegaudos, aiskins zmonems, kurie rupinasi is ten paimtais gyvunais.

Jo žinoki, jei prieglaudos bus tuščios, tai reikš, kad gyvūnai daugiau problemų neturi. Aha, jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 12:13)
RAsydamas apie Breznevo rastus, ir kaip jie atrodo, itariu kalbejote apie knygu irisyma, o ne turini.

Labai teisinga pastaba. Prie troleibusu stoteles, kur laukdavau troleibuso i mokykla, buvo sujuzpechatj kioskas, kur buvo pardavime Breznevo rastai tomai. As is neturejimo veikti jus apziuredavau...

Брежнев спрашивает Суслова:
- Ты "Малую землю" читал?
- Да, читал, два раза. Очень понравилось.
- Надо и мне почитать.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 01, 11:49)
Mano vaikystei irgi biggrin.gif . Tai tavo amzius cia senai aiskus, senmerge biggrin.gif .

Nugi tu jau sakei, kad man 50+. Kiek gali kartotis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 01, 12:00)
Nieko jai nereikia prisipažint, ji jau seniai viską papasakojo. Mano nuomone atsikratyti gyvūno- tai atsisakyti jo, numesti į prieglaudą ar kur miške pririšt. Montekristos šuo gyveno puikiom sąlygom ir juo buvo pasirūpinta, tai apie ką kalba? Aš taip negalėčiau, per daug prisirišu prie gyvūnų, neįsivaizduoju savo gyvenimo be jų, bet taip kaip burbanti varo ant montekristos, nematau priežasties, kodėl tai reikėtų daryt.

Mes dabar kalbam apie naminius gyvūnus. O prieglaudos netuštėja būtent dėl tokių bukapročių, neatsakingų žmogėnų kaip ubuntienė. 

Aha, nesikišo, o prieaugį tiesiog užkasdavo ar nuskandindavo wub.gif Ir maitinami "natūraliai", šunys pririšti prie būdos, nugyvendavo max 7 metus. Tas pats su katinais. Aišku, sveikiausia mityba augintiniui yra raw, bet superpremium sausiakas yra geriau nei pvz šūdas iš maxės. O kur dar visoks šlamštas petshopuose, pvz tie balti suvynioti "kaulai", žmonės perka ir net nepasidomi, iš ko jie padaryti, ar gali gyvūnui pridėt sveikatos tokie dalykai?

Mano šuo visada gyveno su manimi, išskyrus kai atostogaudavom, tuonet su seneliu gyvendavo ir kai gimus msžajai teko gyventi visiems pas mamą, o tėvas atkrito. Tuomet irgi gyveno su seneliu smile.gif va ir visas kriminalas ;)
Mes duodam džiovintus jaučio pimpalus, gėris
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 11:51)
Kvaile, nes nesuvoki, ka as jau simta kartu rasiau,  kuo skirasi zmones nuo gyvunu...

Todel...

O kad vaiku neturi, nesvarbu kodel, tai LABAI GERAI.

Tai labai laukiu paaiškinimu. Prašau paklodėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 01, 12:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kaip tu apsišaukei. Taip ir maniau, kad ubuntės lygis. Nieko nežinai, nei kaip susidarė skola, nei kaip ji administruojama, nejaugi esi toks bukas? Nulėkei pagooglinai ir net nesuvoki apie ką kalbi.
Tu tiesiog parodei visišką neišmanymą. Vaikeli, jau kas kas, bet sodra, finansai, mokesčiai ir biudžetas, tai man tik siemkos, o tu šiuose reikaluose, esi nulis, kaip ir ubuntė.  biggrin.gif  biggrin.gif

Aimeja, nieko neismanai, jie tiesiog GYYYYLIAU sugeba izvelgti, nes mato tarp eiluciu, va...

Todel, tau cituodami is gogoles teksta aiskins apie Sodros skolas, Medikei Zu zu, baksnos i jos profesines "spragas", na o kitai narei, nukarsinusiai ne viena paliegusi gyvuna, paimta is prieglaudos, kad jos poziuris yra pavirsutiniskas.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 01, 12:00)
Aha, nesikišo, o prieaugį tiesiog užkasdavo ar nuskandindavo wub.gif Ir maitinami "natūraliai", šunys pririšti prie būdos, nugyvendavo max 7 metus. Tas pats su katinais. Aišku, sveikiausia mityba augintiniui yra raw, bet superpremium sausiakas yra geriau nei pvz šūdas iš maxės. O kur dar visoks šlamštas petshopuose, pvz tie balti suvynioti "kaulai", žmonės perka ir net nepasidomi, iš ko jie padaryti, ar gali gyvūnui pridėt sveikatos tokie dalykai?

Nu čia kaip kieno patirtis. Mano visiškai skirtinga ir vidutinis amžius būdavo 17 metų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 12:24)
Tai labai laukiu paaiškinimu. Prašau paklodėlės 4u.gif

Pries kiaule perlais nebarstaus.

O tie kas skaite, ne viena karta aprasytas mintis ta tema, ir taip viskas aisku.
Atsakyti