Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 08:16)
Labas rytas 4u.gif

Vis daugiau kalbant apie prieraišiąją tėvystę, apie gimdymą namuose, apie palankias sąlygas gimdyvei, pasigirsta ar pasimato fotografijose atvejų, kai gimdyme dalyvauja ne tik vyras, bet ir vyresni vaikai. Lietuvoje kol kas tokia praktika itin reta.

Ka manot? Ar su vaikais esat pakankamai artimi lytiskumo tema? Ar ryztumetes gimdyti visi "kartu"?

https://m.delfi.lt/s...php?id=83620013

Ne, ne ir dar kartą ne. Man dzin, kokie ten tie nauji vėjai, bet matyti kraujuojančią mamą, kuriai skauda ir žiūrėti į ją nuogą, kai iš intymių vietų lenda kūdikis. Nematau nieko tame prieraišaus. Yra daug natūralių intymių procesų, kuriuose mano vaikai nedalyvauja ir nedalyvaus. O kiti lai daro ką nori. Jei jiems tai skatina prieraišumą - pirmyn smile.gif Galima pasikviesti pažiūrėti ir į tai, kaip tie vaikai daromi, jei jau taip. Irgi natūralu. O gal ir smalsu vaikams. Nereiks kalbėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 02, 13:26)
Man protingiausias yra tas, kuris tikrai protingiausias ir mato bei pripažįsta visas reikalo puses. VISAS. Įkirtai? O tai reiškia, kad ne tik prieglaudos ir būdos gali būti blogai, bet ir oficialūs veislynai, prisipirkę šunų kaip dauginimo mašinų po 10 ir daugiau. Pastoviai tampančių tuos šunis po parodas, kuriose jie po to šunidžių kosulius pasigauna, pastoviai ant ilgaplaukių chemiją kraunančius, kad tobulai atrodytų ir pan. Su meile, atleisk, man tai neiko bendra neturi. Tik su verslu ir prestižu.
Taip kad, jei nori kalbėti apie meilę ir atsakingumą prieš gyvūnus, tai kalbėkime tuomet: apie jų nevalgymą ir nekankinimą, apie auginimą kažkur gyvenant šalia gamtos idealiausiose sąlygose ir pan. O tai dabar šūkauti tik: veislyyyynai, o visai kita jau blogis, nu durnai yra, patikėk smile.gif

Aha aha, veislynai blogis, nu supratau lotuliukas.gif Bet aš tavęs jau klausiau, kiek prieglaudose nusėda veislinių šunų, o kiek dvarnių? Daugintojai, kergiantys belekaip beleką su bet kuo verslo nedaro? O va čia ką norėjai pasakyti?
vartotojo įkelta nuotrauka paaiškink plačiau. Sakai, reikia skalbti veislynus, o daugintojai tegu gyvuoja? Tai iš kur tavo šuo, veislyno ar daugyklos?
Omg, kokia neišmanėlė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 02 kovo 2020 - 13:39
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 02, 13:26)
O tai dabar šūkauti tik: veislyyyynai, o visai kita jau blogis, nu durnai yra, patikėk smile.gif

Nu man tai jau net nera noro jai kazka aiskinti, buka moteris visai, cia kaip tos ura patriotes, arba juoda arba balta, jei ne veisline kate atsiveda vaiku tai blogis, jei veisline veislyne, tai geris doh.gif . Ir veislynai tikrai labai jau ten renkasi klientus, CV gal praso ir reomendaciju doh.gif As rinkausi, Cv neprasiau, bet ziurejau kur gyvena, kas per zmones ir is mano kates kaciuku tik 2 nezinau ar kastruoti, bet manau taip, visi kiti ir taip kastruoti is kar maziukai ar tai didelis geris nezinau. Taip man gaila apliestu , kankinamu gyvunu bet kokiu, bet ci agi nuo zmogau sazines pirklauso, ne veisles a rkus ir kaip suniukas gime. Pati uzsisake veisle, kuri invalidine sunims, ir vaidina mylincia sunis doh.gif
Ziurkes, kai apipuls ja viena diena del kaciu turkumo paiuresim ka sakys...
Airijoje ir taip 95 proc kaciu sterilizuotos, kurios pas zmones, kaime tik dar naturaliau zmones gyvena, man baisu, kas bus po koki 10 m, prasides gi issigimimai, veislynai nepajegus tiek kaciu pirveisti ir lepios jos labai.
Kai zmogus nutoles nuo gamtos ir vaizduoja kazkokia iskreipta meile gyvunam tai juokinga.

Kaip seniau Jav, kai buvo vergove balti vergai buvo pigesni uz juodus, vieni i spirmu vergu buvo airiai, tai kerkdavo europiecius su afrikieciais ir isgaudavo tamsesniu , juos uzsisakinedavo, parudodavo turguose, apziurinedavo, paskui dasilo,kad zmone svisi zmones, gal kada tas suvokimas ir iki gyvunu daeis. Kad gyvunas, seimos draugas, geriau is mylincio seimos, pradetas naturaliai, normaliso naturalios partnerio atrankos budu, o ne veislynu- daugintoju komerciniu....taip ir tarp ju gal yra mylinciu seimu , bet dauguma tai daro del biznio...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 13:33)
Savą imu tik 7 kv., lentos, trapes ir etc - savos.

Tai tokia amunicija i eilini bagaza vaziuoja, ar primoket reikua?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 02, 12:20)
Ainam geriau per ta laika, arbatos puodeli islakti.

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš per pietus treniruotę apturėjau, šunkią šunkią
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 03 02, 12:38)
Tvarkiau nuotraukų archyvą, reikės kartoti.

vartotojo įkelta nuotrauka

užsupa labai?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 02, 12:29)
Pasidalinsiu, gal patiks, Liucijos darba. Jei gerai pamenu, pati esi prie meno, turi auksines rankeles.

Liucijos tinklapis

Labai grazus, bent jau mano akimis darbai, puikiausia dovana, o ir paciai malonu i rankas paimti.

grazus darbai, labai. bet va mano namie nzn ar noreciau tokiu, gert kava kazin ar patogu butu, bijociau sudauzyt, o saugot ant lentyneles neturiu mados. zodziu as tokiai groziai tik groziuosi wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 13:39)
Nu man tai jau net nera noro jai kazka aiskinti, buka moteris

Ką tu gali paaiškint, silpnaprote? Tau iki mano "bukumo", kaip utėlei iki mėnulio.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 03 02, 13:36)
Ne, ne ir dar kartą ne. Man dzin, kokie ten tie nauji vėjai, bet matyti kraujuojančią mamą, kuriai skauda ir žiūrėti į ją nuogą, kai iš intymių vietų lenda kūdikis. Nematau nieko tame prieraišaus. Yra daug natūralių intymių procesų, kuriuose mano vaikai nedalyvauja ir nedalyvaus. O kiti lai daro ką nori. Jei jiems tai skatina prieraišumą - pirmyn smile.gif Galima pasikviesti pažiūrėti ir į tai, kaip tie vaikai daromi, jei jau taip. Irgi natūralu. O gal ir smalsu vaikams. Nereiks kalbėtis smile.gif

Plius kas pamatuos žalą ateičiai?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 02, 10:22)
Tai paskaityk atidziau.

Nesiulyk jai ko ji NESUGEBA biggrin.gif Mylimuke, Montekrista, Moonte, Aimeja. ypac GKB ir cambala tokio gebejimo neturi, yra pansiu zodziu, viskas ju tiesa, jei sakysi, kad taip nerasei busi kaltas, vadinasi vartaisi, jei nieko nesakysi busi kaltas , gali tik prisipazinti, kad kaltas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 13:39)
Taip man gaila apliestu , kankinamu gyvunu bet kokiu, bet ci agi nuo zmogau sazines pirklauso

Nieko tau negaila. Pati būsimus prieglaudinius daugini ir dar drįsti vapėt, kad tokia jų karma. Fu, šlykšti dvasios ubagė
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 14:23)
eik tu nx Lietuvos debile, kiek kartu reiks tave pasiusti, kad nustotum man ir apie mane rasyti? ar jau ieskoti tavo vyro ir mamos, kad susirupintu tavim, kad tu bendrauji su zmonem, kurie tave nx siuncia ?  bigsmile.gif

Mano visi artimiausieji zino mano poziuri i gyvenima, nieko cia nauja nerastu, ne tik vyras ar mama, bet ir artimiausios drauges mano bendramintes, taigi lysk i savo buda ir po menesio vel islyks, kaip visada pasidziaugtii, kokia tu protinga, matyt gyvenime neina kitaip to pajusti, gerai,kad as esu ar ne? 4u.gif

Nesinervuok taip, Dangute. biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 13:27)
Vartykis toliau biggrin.gif Man žinok realiai px kuo tu ar kažkas kitas mane laiko.
O kaip tu gali nežinot mintinai, juk tokia žinove dediesi? O kai paklausi konkrečiai- eik ieškokis lotuliukas.gif vadinasi, šūduką tu žinai, nes normalus žmogus normaliai ir išdėstytų argumentus prieš, o ką gali tu, tai tik pasiųst info ieškotis.

Eilinis išsivartymas biggrin.gif Ir kas paaiškėjo?

Jau pamiršai kas buvo dėl meningito? Kokio lygio diskusijos? Jei čia sėdi tiek kvailių, kurie niekaip nesusieja pasekmių, priežasčių ir pan. dalykų, tai aš iš savo galvos tikrai neimsiu vardyti dabar, nes aš ne gyvūnų habilituotas daktaras, profesorius smile.gif nes vėl bus 3 dienų diskusijos apie nieką, šūdo įrodinėjimai.
Kai man tie klausimai rūpėjo prieš niolika metų, aš juos išsistudijavau ir apsisprendžiau. Taip pat aš asmeniškai gavau numerį ir paskambinau geriausiam tuometiniam lytinių ligų vetui Lietuvoje. Jis man tikrai atvirai viską išdėstė ir jokiais būdais neliepė atvežti ir sterilizuoti sveiko, jaunučio šuns.
Jei tau rūpi tavo šuo, tu irgi nagrinėkis, konsultuokis, dėliokis pliusus ir minusus. Ir niekada nepamiršk, jei sterilizacija būtų tokia nekalta, niekas nekurtų spec. maistų pvz. tunkantiems po sterilizacijų ir t.t. mirksiukas.gif

Paaiškėjo ar tai yra realiai pavojingas recidyvistas ar ne.
Atsakyti