Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 07, 08:44)
Pasaulyje niekur nezino to rusisko kavos ruosimo budo.

tai gerai, unikumas vadinasi aš biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 03 07, 08:58)
kiek skiedi ? cia valgomas actas ar esensija?

iš akies. Pirma vandens įpilu, tada acto, tai negaliu dabar atsakyti. Tas Maximinis, paprastas
Papildyta:
dar lb patiko metodas, internete, radau, "kava atvirkšciai".
1.ipili karšto vandens i puodeli,
2.tada iberi atsargiai kavos, (cukraus).
3.NIEKO NEMAIŠAi.  nejudini. leidi taip ir būti apie 3/4/5min.
4.tada atsargiai judini puodeli , suki ratuku pamažele,neatkeliant nuo stalo ar stalviršio, ir kava išsileidžia, ištirpsta, tarsi matiko raštai gaunasi, netgi suputoja.

giminaitės vienas kadras taip darydavo. Nuo Rokiškio jis buvo smile.gif
Papildyta:
tiesiog visą sodos pakeli?

manau, kad viso net perdaug, nėra gi gal ten pas tave taip baisiai užrudiję? smile.gif
Papildyta:
Lutuke, nu gera idėja su tuo kokosu, duodu tau išrišimą biggrin.gif 4u.gif Nors aš neturėjau tušo ant blakstienų, o kai teks kada tušą nuvalyt, tai žiūrėsim.

Ko toks oras blogas, a? Stichijos nemyli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 07, 10:31)
tai gerai, unikumas vadinasi aš biggrin.gif

Nu jau,
Buti rusu nera joks unikalus reiskinys, ypac Lietuvoje

Smesli

"Jei turkišką kavą norėtumėte paruošti pagal visas tradicijas, jums tektų naudoti 10 cm gylio indą su smėliu. Indas uždedamas ant viryklės, o kai smėlis įkaista, ant jo pastatomas kavos puodelis. Rumunai šitaip paruoštą kavą vadina la nisip („ant smėlio“). "
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 03 07, 09:58)
aciu.  wub.gif
tiesiog visą sodos pakeli?

I wc pilu puodeli (250 ml)
Kriaukle, vonia, kiek subyra pro mazas skylutes.

Veidui valyt naudoju sita, uztenka buteliuko pusei metu
https://aromata.lt/l...s-veido-aliejus

Vatos nenaudoju, medvilne, o dar valyta ir balinta, nedraugiska gamtai. Sita kempinele tobula, tinka net jautriai odai, nesiveisia bakterijos ir biologiskai suyra ax.gif
https://www.sicilian...-nebalinta.html
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 07, 08:44)
Pasaulyje niekur nezino to rusisko kavos ruosimo budo.
Nors man atrodo, kad kai buvo tie kavos bumai rusu laikais, tai pardavinedavo turkiskos kavos ruosimo komplektus. kelios metalines kavos ruosimo formos ir kaistantis padeklas.
Ten reikdavo idet kavos uzpilti vandeniu ir ikaitinti iki uzvirimo, bet speti nukelti.
Lyg smelyje karstame reikdavo virti, nepamenu

jo smelyje , pamenu teta toki turejo ir pupeles vsiada maldavo tik pries kavos daryma, gurmanai kavos buvo smile.gif
o siaip kuo kava ilgiau su tirsciais tuo joje daugiau kofeino gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 07, 10:31)

Lutuke, nu gera idėja su tuo kokosu, duodu tau išrišimą biggrin.gif  4u.gif Nors aš neturėjau tušo ant blakstienų, o kai teks kada tušą nuvalyt, tai žiūrėsim.

Ko toks oras blogas, a? Stichijos nemyli ax.gif

I sveikata smile.gif as siapi naudoju kokoso alieju kunui kartais, veidui biggrin.gif viena kart reikejo makijaza nusivalyti, galvoju pameginsiu, ir ziuriu visai gerai valosi.

Oras tai mane jau uzkniso visa menesi, jei viduryje savaites dar buna geru dienu, tai savaitgali audros, nu kiek galima, nieko pasidaryti neina lauke doh.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 07, 11:13)
Nu jau,
Buti rusu nera joks unikalus reiskinys, ypac Lietuvoje
Smesli

"Jei turkišką kavą norėtumėte paruošti pagal visas tradicijas, jums tektų naudoti 10 cm gylio indą su smėliu. Indas uždedamas ant viryklės, o kai smėlis įkaista, ant jo pastatomas kavos puodelis. Rumunai šitaip paruoštą kavą vadina la nisip („ant smėlio“). "

Tai,kad lietuviu dauguma taip kava daro, nu dabar gal jau prisipirke filtru, o seniau, ikaitini puodeli idedi kavos ir uzpili verdancio vandens.

Bet siaip kiek ziuriu turkisku kinu, niekas taip kavos nedaro, o sildo ant dujines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 07, 13:47)
I sveikata smile.gif as siapi naudoju kokoso alieju kunui kartais, veidui  biggrin.gif viena kart reikejo makijaza nusivalyti, galvoju pameginsiu, ir ziuriu visai gerai valosi.

kūnui aš irgi naudoju, deginimuisi, bet galvodavau, kad akis grauš, jei juo valysiu
Atsakyti
Labai fainai , trumpai ir aiskiai ir nereikia jokio feminizmo
How Can Women Be More Successful In Society?

https://www.youtube....h?v=iO2V6t1CaM0
Atsakyti
del kokoso...nežinau, ko tiek stebetis...
aš ji šimtą metu naudoju tušui nuvalyt, nes tik tušą ir naudoju:)

ricinos aliejus lb gerai nagus, blakstienas, antakius stiprina....
Atsakyti
kai dabar produkcijos perteklius, kas man visiškai nebepatinka, tai vat paima ir pasimiršta toks senas geras gėris kaip ricinos aliejus ax.gif
Atsakyti
Ar sventet moters diena? Daug iv minciu siandien, kodel ji svenciama, kam, koks tikslas, kodel tik moteru, kodel ne vyru, kodel negaletu buti zmogaus diena, arba seimos?
Kazkaip atrodo vis norisi kazkam supriesinti visus vyrus su moterim, tevus ir vaikus ir t.t. O esam gi ta pati rusis, tie patys zmones, vieni be kitu neegzistuotume...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 08, 22:33)
Ar sventet moters diena? Daug iv minciu siandien, kodel ji svenciama, kam, koks tikslas, kodel tik moteru, kodel ne vyru, kodel negaletu buti zmogaus diena, arba seimos?
Kazkaip atrodo vis norisi kazkam supriesinti visus vyrus su moterim, tevus ir vaikus ir t.t. O esam gi ta pati rusis, tie patys zmones, vieni be kitu neegzistuotume...

MB pati nusipirko geliu...

Vyru diena vasario 23d. Na jus per jaunos, sito prikolo nezinot.
Exe karta pasveikino, tai pasiuliau nueiti i psichuske.

"Bet daugiausia prisiminimų apie tos dienos šventę papasakotų vyrai, kuriems dabar per 50 metų. Būtent jų jaunystės laikais vasario 23-ioji buvo tapatinama su Vyrų diena – akcentuota vyro drąsa, pareiga, ryžtas, stiprybė. "

http://www.msavaite....ai-vyru-dienos/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 08 kovo 2020 - 22:48
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 08, 22:33)

tik žodžiu pasisveikinu, nesureikšminu aš tokių švenčių, neįdomios man jos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 08, 22:47)

"Bet daugiausia prisiminimų apie tos dienos šventę papasakotų vyrai, kuriems dabar per 50 metų. Būtent jų jaunystės laikais vasario 23-ioji buvo tapatinama su Vyrų diena – akcentuota vyro drąsa, pareiga, ryžtas, stiprybė. "

tingiu skaityt nuorodą, čia ne ta armijos diena? mano vyras savo tėvą ir mano tėvą su armijos diena sveikina, jei atsimena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 08, 22:47)

Oi kaip liudna, kai reikia moteriai paciai geliu pirktis...nors skintos man ir siaip nepatinka, bet jei reiktu sau pirktis, tai visai jau kosmaras....

Zinau ta diena, teti sveikindavau, kai maza buvau biggrin.gif Paskui kazkaip uzsimirso, sveikindavau su Tecio diena.
Bet visgi tai ne vyru diena, o tu, kas tarnavo, ir tai dar tarybu kariumeneje, o kaip dabartiniam vyrukam, kada ju diena? bigsmile.gif Ar jau vyru nebereikia siais laikais? biggrin.gif
Atsakyti