Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 09, 13:44)
nesuprasi, nes realiai nesi moteris, kad ir kiek ten sprafkiu turetum  biggrin.gif

Matau moteru gyvenima, na jis nera jau toks rozem klotas kad labai reiktu verkti del tokio gyvenimo neturejimo.
Tai mane ir palaiko.
Atsakyti
o tai vyrų ar rožėm klotas? na privalumas, kad nereik nešiot, gimdyt, tiek prie vaikų sėdėt, bet irgi juk ir pavojai, ir konkurencija, ir žmonos apgauna ir net sunkiau sakyčiau jiems iš priklausomybių išlipt ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 09, 13:56)
o tai vyrų ar rožėm klotas? na privalumas, kad nereik nešiot, gimdyt, tiek prie vaikų sėdėt, bet irgi juk ir pavojai, ir konkurencija, ir žmonos apgauna ir net sunkiau sakyčiau jiems iš priklausomybių išlipt ir t.t.

Kaip sako, optimaliausias kelias paprastai viduriukas...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 09, 12:58)
tai bet tas davimasis jiems nepatiko, gąsdino juos orgijos. Ir šiaip, įdomu kaip jie tuos kiaušinius aiškina? Gal tiesog, kad kaip paukščių margi gamtoje? biggrin.gif o gal visai jiems klausimų nekyla. Savaitgalį dar su vyru pakalbėjome kaip puikiai juos visus "suavino" (nuo žodžio avys), kaip uždėjo per krikštą uždangas puikiai, nes niekam nekyla pvz. klausimai ką ten tas kunigas tiek daro, kokius ženklus, kam visos tos apeigos tiksliai, kas to jį išmokė ir t.t. Žmonės tai priima kaip avinėliai ir tiek. Klauso, žiūri galvos nulenkę.
Papildyta:

bet tai baseiną kokį kasa. Galėtų gi po to murkdytis visi kartu

Jezaus nuplaktas margas kunas... unsure.gif o prie ko kiausiniai neaisku... o tas kepinys - falas tuo labiau... Bet ziurek nelabai zmones ir klausineja....jiem bele sventes svesti.... biggrin.gif

tai del to ir isplito krikscionybe, plisti, gi pradejo 300m po Kristaus. valdovai pamate, kad visai geras budas padaryti aveles is pavaldiniu, dave zalia sviesa siai religijai...

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 09, 13:52)
Matau moteru gyvenima, na jis nera jau toks rozem klotas kad labai reiktu verkti del tokio gyvenimo neturejimo.
Tai mane ir palaiko.

Viskas labai paparsta, koki kuna turi tokias ir pareigas atlieki, o jos su savais sunkumais ir dziaugsmas tiek vyram, tiek moterim.. netapsi laimingesnis, ar atvirksciai vien del kuno lyties...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 09, 13:56)

nu ne visi zino ar savo vaikus auginasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 09, 14:06)
Jezaus nuplaktas margas kunas...  unsure.gif o prie ko kiausiniai neaisku... o tas kepinys - falas tuo labiau... Bet ziurek  nelabai zmones ir klausineja....jiem bele sventes svesti.... biggrin.gif

tai del to ir isplito krikscionybe, plisti, gi pradejo 300m po Kristaus. valdovai pamate, kad visai geras budas padaryti aveles is pavaldiniu, dave zalia sviesa siai religijai...
lotuliukas.gif

rimtai čia su tuo nuplaktu kūnu? unsure.gif ar tu pajuokavai?
aš tai labai džiaugiuosi ir atsidžiaugti negaliu, kad tos pagoniškos tradicijos išlikę ir nesugebėjo jų panaikinti, tik liūdna, kad žmonės tame nebesusivokia, niekina, neigia savyje likusią pagonybę, tyčiojasi net ir pan. Labai trumparegiška. Ir apskritai, tu man parodyk, kuris elgiasi kaip tikras krikščionis? Vien forume pažiūrėk kas darosi. Visi mes kaip laukianiia, tik skirtumas, kad vieni save krikščionim laiko. Juk tai baisu. Eina po to į bažnyčią, tuokiasi, laidojasi su bažnyčia. Suprantu, kad nuodėmes daro visi, net šventieji. Bet tai esmė juk nekartoti susivokus, kad pridarei. O ar nekartoja? Kartoja ir dar smarkiau. Tai kokia prasmė jiems iš viso toje religijoje? Kodėl neatsisako?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 09, 14:11)
rimtai čia su tuo nuplaktu kūnu? unsure.gif ar tu pajuokavai?
aš tai labai džiaugiuosi ir atsidžiaugti negaliu, kad tos pagoniškos tradicijos išlikę ir nesugebėjo jų panaikinti, tik liūdna, kad žmonės tame nebesusivokia, niekina, neigia savyje likusią pagonybę, tyčiojasi net ir pan. Labai trumparegiška. Ir apskritai, tu man parodyk, kuris elgiasi kaip tikras krikščionis? Vien forume pažiūrėk kas darosi. Visi mes kaip laukianiia, tik skirtumas, kad vieni save krikščionim laiko. Juk tai baisu. Eina po to į bažnyčią, tuokiasi, laidojasi su bažnyčia. Suprantu, kad nuodėmes daro visi, net šventieji. Bet tai esmė juk nekartoti susivokus, kad pridarei. O ar nekartoja? Kartoja ir dar smarkiau. Tai kokia prasmė jiems iš viso toje religijoje? Kodėl neatsisako?

Rimtai zinok biggrin.gif esu tikrai girdejusi. Gal dar kokiu reiksmiu pripaise nezinau...

Va tas ir yra,kad vadina save krikscionemis, bet net iki to netraukia...kazkaip atrodo daugumai smagu paprasciausai plaukti pasroviui, nieko nekeiciant, saves nestebint, nemastant...

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 09, 13:58)
Kaip sako, optimaliausias kelias paprastai viduriukas...

neimanomas kelias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 09, 14:15)
neimanomas kelias  biggrin.gif

bet jis juo eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 09, 14:16)
bet jis juo eina smile.gif

Ubuntiene pasakys, kad as vis tiek vyras.
Tame nieko blogo nematau.
Kiti pasakys, kad moteris.
Irgi nieko blogo.

Daugumai i tai elementariai nusispjaut.

Eile saliu jau isduota pasus ir kitus dokus su X lyties zyme
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
nu ir dasigyvenom smile.gif
kas toliau? po dvi galvas gal?
Atsakyti
tai lyciu dabar yra jau oho kiek, tik kas is to biggrin.gif

Here's a List of 58 Gender Options for Facebook Users

https://abcnews.go.c...-facebook-users

po 100 m si tema gal skambes taip, kur rasti zmogiska butybe, nxy lyties biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 09, 15:43)
tai lyciu dabar yra jau oho kiek, tik kas is to  biggrin.gif

Here's a List of 58 Gender Options for Facebook Users

https://abcnews.go.c...-facebook-users

po 100 m si tema gal skambes taip, kur rasti zmogiska butybe, nxy lyties  biggrin.gif

man labiausiai patiko two-spirit, naudotinas toks biggrin.gif ir dar MTF (mwhat the ****?)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 09, 15:46)
man labiausiai patiko two-spirit, naudotinas toks biggrin.gif ir dar MTF (mwhat the ****?)

jo mane irgi prajuokino, vienu zodziu, dabar gali buti kuom tik nori,kad ir pasaku feja bigsmile.gif
Atsakyti