bandžiau ieškoti Superpilnaties. Be šansų, už debesų
Tai visa pikta einu šunį maudyt.

QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 08, 20:33)
Ar sventet moters diena? arba seimos?
švenciam, bet ne savo iniciatyva.

pirmas pasveikino draugas gejus. nuo jo daugiausiai tulpiu gavau.

paskui šliubinis vyras. vieną tulpę.

finale mano "buvus meile", ir tt. jis tai žino, kad man - jokiu geliu, nebent vazone.
o kam šeimos? dauguma šeimos neturi...
ir kam bijotižodžiu vyras, moteris... kažkaip kai per daug bijoma, irgi, rodos, juokinga. juk gerai atskirai pagerbti moters padeti ir poreikius, ir vyro/vyru - analogiškai.
juk niekas neisižeidžia, jei moterys sveikinamos su Mamos diena, o vyrai - su veliau atsiradusia Tevo diena.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 07, 12:10)
kūnui aš irgi naudoju, deginimuisi,
grižtu prie senos temos. šiiap kokosso apsauga nuo saulges tik SP tik apie 5 berods.
tiek turi ir alyvuogiu aliejus.
o vat avieciu seklu aliejus - net 55:)
tai jau tris metus naudoju vasaromis, tik lb riebus, ir sunkiai tepasi, bet veidui naudoju ir peciams, būtinai ant dregnos odos.
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 09, 22:13)

Nakti puse 5 atsikeliau - sviete...
Man vaikysteje sake, kad ziuret i menuli yra pavojinga... ten ant jo pilna demonu kurie ilenda i tuos kurie ziuri i ta salta skrituli
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 09, 11:52)
Matau moteru gyvenima, na jis nera jau toks rozem klotas kad labai reiktu verkti del tokio gyvenimo neturejimo.
Tai mane ir palaiko.
Tai mane ir palaiko.
bet aš tai nuoširdžiai nuoširdžiai.
jau esu rašius.
man atrodo, kad vyrams sunkiau. visapusiškai.
ar ikertat pvz sarkazmą anglu kalboje?

ne vien tik paraidžiui angliškai.

jau vien ko dainos turinys pasako apie vyrus (ne tik žmogu) ir ju padeti, bendrą life filosofiją mūsu "kuku maku" (cia mano šliūbinis taip išisireiške) dainoje, kuria keliaujam i Euroviziją.

p.s.beje, tik užvakar ją pamaciau, ir lb patiko, pakele nuotaiką.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 09, 10:58)
tai bet tas davimasis jiems nepatiko, gąsdino juos orgijos.
bet šiaip visu pagoniu tautu (dar ST laikais, iki Kristaus) orgijos būdavo baisios. žmones aukodavo dievams,berniukus, mergaites; žydai (dar klajokliu tuomet tauta) tai bent gyvulius....
baisu...kraujas....žmones manesi taip dievu rūstybę permaldauti.

QUOTE(Monteverte @ 2020 03 09, 22:13)

vakar turejo buti? nei nezinojau

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 03 10, 09:25)
o kam šeimos? dauguma šeimos neturi...
ir kam bijotižodžiu vyras, moteris... kažkaip kai per daug bijoma, irgi, rodos, juokinga. juk gerai atskirai pagerbti moters padeti ir poreikius, ir vyro/vyru - analogiškai.
juk niekas neisižeidžia, jei moterys sveikinamos su Mamos diena, o vyrai - su veliau atsiradusia Tevo diena.
grižtu prie senos temos. šiiap kokosso apsauga nuo saulges tik SP tik apie 5 berods.
tai jau tris metus naudoju vasaromis, tik lb riebus, ir sunkiai tepasi, bet veidui naudoju ir peciams, būtinai ant dregnos odos.
Kaip tai neturi? ne is menulio gi nukrenta, visi turi mama , teti, ne visi gal gyvi ar ne visi gal bendraja, ne vsiu seimos gal pilnos, bet vis tiek gi yra seima.
Svesti ir reiktu tam, kad stiprinti seima, kaip pagrindine visuomenes lastele.
Tai,kad nera vyro dienos

Mamos diena, tevo diena, vaiku diena, Moters diena, Moteru teises, vaiku teises, geju teises, tik kovotoju uz baltuju vyru teises nera

Niekad nieko nenaudoju. jei nesinori saules, paprasciausiai uzsidedu kazka ilgom rankovem, koki linini ar medvilnini ruba.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 03 10, 09:35)
bet šiaip visu pagoniu tautu (dar ST laikais, iki Kristaus) orgijos būdavo baisios. žmones aukodavo dievams,berniukus, mergaites; žydai (dar klajokliu tuomet tauta) tai bent gyvulius....

Lietuviu proteviai niekada zmoniu neaukojo. Ir jokiu baisiu orgiju cia nebudavo...
Papildyta:
ar ikertat pvz sarkazmą anglu kalboje?
jau vien ko dainos turinys pasako apie vyrus (ne tik žmogu) ir ju padeti, bendrą life filosofiją mūsu "kuku maku" (cia mano šliūbinis taip išisireiške) dainoje, kuria keliaujam i Euroviziją.

nepastebejau sarkazmo, koks sarkazmas?
Man tai daina apie gyvenima, nora gyventi, bet zinoam gal klystu, nesu eiliu ekperte

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 10, 09:28)
Nakti puse 5 atsikeliau - sviete...
Man vaikysteje sake, kad ziuret i menuli yra pavojinga... ten ant jo pilna demonu kurie ilenda i tuos kurie ziuri i ta salta skrituli

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 03 10, 09:25)
nebankrutuoji? jis gi žiauriai brangus. Ir kiek aviečių reikia jau vien tau vienai

nebijau aš tos Saulės, kaip nors gal jau. Tai mano planeta

Papildyta:
man atrodo, kad vyrams sunkiau. visapusiškai.
man visgi atrodo, kad moterims. Jau vien tie gimdymai ir vaikai, brrrr
Papildyta:

nes tai tiesa. Tu nieko daugiau vertingiau negali pasiūlyti Dievams, tik kraują nebent, nes tai vertybė, gyvybė

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 10, 11:27)
nepastebejau sarkazmo, koks sarkazmas?
Man tai daina apie gyvenima, nora gyventi, bet zinoam gal klystu, nesu eiliu ekperte

apie nenorą būti nurašytu kaip senis

QUOTE(Monteverte @ 2020 03 10, 11:35)
apie nenorą būti nurašytu kaip senis
visi gi matėm video filmukus kaip Amerikoje senukai išbando visus anūkų žaislus ar inventorių, kaip griūna, užsigauna, bet juokiasi ir vėl bando. Širdis nesensta ir senas viso to paties nori, na nebent ligos pakerta ir depresijoje sėdi

nezinau as cia sakrazmo neiziuriu, kaip tik man toks atrodo zmogaus atsigavimas is depresijos ir noro gyventi uzgimimas, nu kad ir ne jaunas...
Cant believe it took so long
To take action and move on.
No one can stop me.
Through the clouds there comes the sun.
And Im ready for some fun.
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 10, 12:05)
nezinau as cia sakrazmo neiziuriu, kaip tik man toks atrodo zmogaus atsigavimas is depresijos ir noro gyventi uzgimimas, nu kad ir ne jaunas...
No one can stop me.
No one can stop me.
ir aš nematau, na nebent tik šokyje. Bet realiai kuris linksmas žmogus namuose savo nepasikraipo kaip nors durnai, nepašoka? O čia tiesiog į sceną ištransliuota ir tiek

L, sarkazmas jau vien kai rankas kaip "kuku maku" gaidys ar povas sudeda virš
bet sarkazmas geras, gilus, su mintim, ir kaip išsilenkia ir atsilošia šonu "I will be a better man"šonu. neatsimenu. kažkas panašaus. su "man " fraze.
ir šiiap visa daina - sarcastic, pasigilink, pajusk potekstę.
Nesakiau, kad lietuviai pagonys aukojo žmones. kur taip sakiau? būtent lietuviai ne, (buvo gi kitos pgoniu tautos), todel draugai krišnaitai sako, jog vedos ir pagonybe, meile gamtai(kiekvienai būtybei) - turi daug sąsaju tik llietuviai mylejo medžius ir perkūną abiau nei gyvulius, kuriuos skerde (ech.)
Monteverte, ne, nebankrutuoju nuo avieciu aliejaus. juk tik praktiškai koks menesis saules gaunasi turiu minty gryno deginimo ), net mažiau. jei lb karšta saule, tai mieste ant veido pasitepu. bet prie ežero gulet...butelius išeina vasarai, ir dar lieka. man ir 2 vaikams.

Nesakiau, kad lietuviai pagonys aukojo žmones. kur taip sakiau? būtent lietuviai ne, (buvo gi kitos pgoniu tautos), todel draugai krišnaitai sako, jog vedos ir pagonybe, meile gamtai(kiekvienai būtybei) - turi daug sąsaju tik llietuviai mylejo medžius ir perkūną abiau nei gyvulius, kuriuos skerde (ech.)
Monteverte, ne, nebankrutuoju nuo avieciu aliejaus. juk tik praktiškai koks menesis saules gaunasi turiu minty gryno deginimo ), net mažiau. jei lb karšta saule, tai mieste ant veido pasitepu. bet prie ežero gulet...butelius išeina vasarai, ir dar lieka. man ir 2 vaikams.
QUOTE(given444 @ 2020 03 10, 14:23)
L, sarkazmas jau vien kai rankas kaip "kuku maku" gaidys ar povas sudeda virš
bet sarkazmas geras, gilus, su mintim, ir kaip išsilenkia ir atsilošia šonu "I will be a better man"šonu. neatsimenu. kažkas panašaus. su "man " fraze.

Nu vis tiek neiziuriu as ten sarkazmo, bet tai su menu gal visada taip, visi iziuri kazka kitko...Idomu butu isgristi, kaip pats autorius savo daina mato...
Kokios tautos konkreciai? Zinau, tik kad daug melo skleide krikscionys, apie tas tautas i kur nese savo religija. Taip ir lietuvius buvo apsmeize... Pagonys siaip gi keiksmazodis ju sugalvotas.... mes gi net nezinom, nei kaip musu proteviai save vadino, nei kaip vadino savo religija, nei apie ta religija daug nezinom, aisku tai,akd jie senai zinojo, kad zeme apvali, stebejo dangaus kunus ir t.t. ...liudna del to, kad ta szinias praradom...
Lietuviai nemylejo medziu, jie tikejo, kad medziuose gyvena proteviu dvasios. O lietuviu senasis tikejimas labai panasus yra su induizmu, jie taip pat tikejo viena dieva, kuris toks neaprepiamas ir nenusakomas, kad jo savybem ivardinti buvo sukurti atskiri dievai...Del mitybos kazin kaip ten is tikro buvo...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 10, 12:28)
ir aš nematau, na nebent tik šokyje. Bet realiai kuris linksmas žmogus namuose savo nepasikraipo kaip nors durnai, nepašoka? O čia tiesiog į sceną ištransliuota ir tiek 

As matau judesius kelis is paaugliu naudojamu, is internetiniu zaidimu

Jo as matau daugiau zaisminguma, linksmuma, nora gyventi ir semti gyvenimo dziaugsma...
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 10, 15:18)
Nu vis tiek neiziuriu as ten sarkazmo, bet tai su menu gal visada taip, visi iziuri kazka kitko...Idomu butu isgristi, kaip pats autorius savo daina mato...
Kokios tautos konkreciai? Zinau, tik kad daug melo skleide krikscionys, apie tas tautas i kur nese savo religija. Taip ir lietuvius buvo apsmeize... Pagonys siaip gi keiksmazodis ju sugalvotas.... mes gi net nezinom, nei kaip musu proteviai save vadino, nei kaip vadino savo religija, nei apie ta religija daug nezinom, aisku tai,akd jie senai zinojo, kad zeme apvali, stebejo dangaus kunus ir t.t. ...liudna del to, kad ta szinias praradom...
Lietuviai nemylejo medziu, jie tikejo, kad medziuose gyvena proteviu dvasios. O lietuviu senasis tikejimas labai panasus yra su induizmu, jie taip pat tikejo viena dieva, kuris toks neaprepiamas ir nenusakomas, kad jo savybem ivardinti buvo sukurti atskiri dievai...Del mitybos kazin kaip ten is tikro buvo...
Papildyta:
Jo as matau daugiau zaisminguma, linksmuma, nora gyventi ir semti gyvenimo dziaugsma...
Papildyta:

Kadangi mano tikėjimas ne baltiškas, tai aš net negalvojau, kad tiek panašumo ir jame yra su manuoju. Bet peržiūrėjus tą filmą, kur buvau įkėlus, paaiškėjo, kad realiai visi senoviniai tikėjimai anksčiau labai panašūs buvo. Toks vaizdas, kad tik pagrinde Dievų vardai skyrėsi pagal esančią kalbą. Tiesa, aš niekada nekalbėjau su baltais kaip jiems jų Dievai atsiskleidžia ar jaučia juos, jų ženklus ar sapnuoja. Ar dauguma jų tiesiog šiaip tradiciją tęsia dėl pačios tradicijos daugiau nei pačių Dievų. Man tai pasisekė, kad aš esu išskirta iš pulko žmonių ir galiu susisiekti su jais, pajausti visas jų energijas savo kūne ir aplinkoje, ko negali padaryti bet kuris kitas eilinis žmogus, nebent labai ilgai to siektų ir mokytųsi. Nes viskas įmanoma

Papildyta:
o kaip jums rusų eurovizininkai? aš tai turiu pripažinti, kad geruliai. Ir nors taip norėtųsi išvadnti parodijomis, nesąmonėlėmis, bet... neišeina

QUOTE(Monteverte @ 2020 03 10, 16:33)
Kadangi mano tikėjimas ne baltiškas, tai aš net negalvojau, kad tiek panašumo ir jame yra su manuoju. Bet peržiūrėjus tą filmą, kur buvau įkėlus, paaiškėjo, kad realiai visi senoviniai tikėjimai anksčiau labai panašūs buvo. Toks vaizdas, kad tik pagrinde Dievų vardai skyrėsi pagal esančią kalbą. Tiesa, aš niekada nekalbėjau su baltais kaip jiems jų Dievai atsiskleidžia ar jaučia juos, jų ženklus ar sapnuoja. Ar dauguma jų tiesiog šiaip tradiciją tęsia dėl pačios tradicijos daugiau nei pačių Dievų. Man tai pasisekė, kad aš esu išskirta iš pulko žmonių ir galiu susisiekti su jais, pajausti visas jų energijas savo kūne ir aplinkoje, ko negali padaryti bet kuris kitas eilinis žmogus, nebent labai ilgai to siektų ir mokytųsi. Nes viskas įmanoma
Papildyta:
o kaip jums rusų eurovizininkai? aš tai turiu pripažinti, kad geruliai. Ir nors taip norėtųsi išvadnti parodijomis, nesąmonėlėmis, bet... neišeina
nu kabina jie. O jau klipų gražumas jų. Labai kai kur įdomiai sukurta, pvz. kad balandis lesina žmones, o ne žmonės balandį 

Papildyta:

Net baltai ir tai zodis sugalvotas uzsienieciu. Tai kaip ir apie visa tikejima ziniu nuotrupos tik, dabartiniai sekejai ,manau, daug ka daro is fantazijos, ne is realiu ziniu.
manau tame kine daug issigalvojimu, o ne realybes...
Daina nelabai, klipas idomus.Airiu daina irgi ne kas , manau lietuviai turi daug sansu.