Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 19, 22:41)
Buna ir draugu. ir ne vien su kolegom gi bendrauju per gyvenima, ne su vienu vyru esam per nakti snekeje "apie gyvenimo prasme", na zinoma ir dienom esam bendrave  biggrin.gif As dar jaunysteje tikejau, kad vyrai gali buti draugais, i stikruju jaunysteje gal ir gali , nezinau....  biggrin.gif

Matai, jei buciniai ir seksas su daug vyru padetu pazinti zmones ir pasauli, tai prostitutes butu pacios ismintingiausios, bet gi taip nera  biggrin.gif

Taigi, pasikartosiu, nei buciniai, nei seksas nepadeda zmogaus pazinti geriau, nes zmones ne taip pazystami. O pasakoti tikrai daug ka tureciau, tik jau ne sioje erdveje  biggrin.gif

Na ir uz save negali buti garantuotas 100%, zinoma uz kita nesi garantuotas 100% , bet gali tiketi ir pasitiketi ir jei per gyvenima nepamatai jokios klaidos tuo klausimu, butu kvaila nuolat itarineti, o kaip bus ateityje niekas nezino. Visgi yra zmones, kurie linke (ne)tureti daug partneriu, (ne)sugeba buti istikimi, tiek moterys, tiek grazus, tiek negrazus...
Aplamai, kai myli zmogu, jis ir grazus....
Papildyta:

sako kai susitinka 2 zmones susitinka 6, tokie kokius mato save, kokius juos mato kiti  ir kokie jie yra is tikruju. Mes saves iki galo nepazystam, tai zinoma negalim pazinti ir kito ant tiek.

Bet esminius dalykus vis tiek zinom, bent ju veiksmus. Mela, neistikimybe, kitus nusikaltimus, na neina nuslepti visa gyvenima, anksciau ar veliau visa tai islenda.
O kas ka pakalba, tai ne esme...

As nepakeisiu nuomonės -paklodziu kaip neskaiciua, taip neskaitysiu. Nori kazkokios diskusijos - rasyk zmoniskai, o ne postringauk.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 22:54)
As nepakeisiu nuomonės -paklodziu kaip neskaiciua, taip neskaitysiu. Nori kazkokios diskusijos - rasyk zmoniskai, o ne postringauk.

Diksusija nevyksta po viena sakini . O cia nelabai ir yra ka diskutuoti, tu manaisi, kad geriau zinai apie mane uz mane, bet taip nera biggrin.gif
O del zmoniu pazinimo, arba sugebi juos pazinti arba ne nei seksualine patirtis, nei buciniai su tuo nera susije.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 19, 23:21)
Diksusija nevyksta po viena sakini . O cia nelabai ir yra ka diskutuoti, tu manaisi, kad geriau zinai apie mane uz mane, bet taip nera  biggrin.gif
O del zmoniu pazinimo, arba sugebi juos pazinti arba ne nei seksualine patirtis, nei buciniai su tuo nera susije.

Tu apie vyrus,,turejusi tik viena vieninteli vyra savo gyvenime, tikrai negali kalbeti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 19, 15:26)

given444, kas giminaičiams? serga ar dar blogiau?

kaip tau meilės reikalai? ar laiminga jau tu dabar

ar kur sakiau, kad blogai jiems?

meilės reikalai? hmmm. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 01 20, 11:02)
ar kur sakiau, kad blogai jiems?
meilės reikalai? hmmm. wub.gif

rašei, kad negali padėti jau su baldais...
šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 15:48)
Ir prie ko cia isvis mikasiaus stovejimas, kai kalba ejo tiek apie moteru, tiek apie vyru pasikeitimus? Prie ko cia birkos?

sakei, kad kūnas - nereikšmingas apvalkalas.
it depends.
vat ir Montverte sake, jog jai svarbu išvaizda, grožis, su bet kokiu "geru" žmogumi nepagyvensi.
taigi situacija kitai nelygi.

tarkim:
jei abu susitiko 20 plius, prisimylėjo, pasismagino, ugnis, chemija, soulmatedness (bet ne tik ji, trauka irgi svarbu), paskui bac avarija, nebestovi, aptuko, apaugo gaurais, vaikai šurmuliuoja jau, gal ir galima meilę sulipinti ant emocinio pagrindo.
o jeigu jau tokį sutinki, gerą gerą pa dūšam, bet kuris išplėtęs akis pasako, man nestovi,davai - emocinė meilė, tai nežinau. kryžium negulčiau.

mes visgi - homo sapiens. gyvūnai su poreikiais. žinoma, sex niekad nėra primoj vieotj. pvz, vien dėl gero masažo sex galima būtų atsisakyti.

beje, Di caprio, ypač Titaniko laikų man irgi būdavo per moteriškas. Mane traukdavo tamsesnio gymio/vyriškesni vyrai. Na, db Di caprio suvyriškėjo,iš veido, o ant kūno svorio priaugo. Be to, vegetaras. Hmm, kodėl kažin ne vegan. Ar iki galo žinių neturi?

Monteverte, atmeni, kalbėjom apie stresą ir grožį.
kaip vertinat?
pažįstami pasakojo apie klasioką. per metus laiko įkūrė verslą, stresas, nemigo naktys non-stop, pinigų kalimas, ko pasekoje, po metų fesibuke chebra neatpažįsta žmogaus. nupliko, paseno, išstorėjo ir pražilo. brač. kodėl taip stresas veiia mus, ypač vyrus?
kaip turėt babkių ir tuo pačiu sveikatos nesusigadinti?
ką jūs renkatės - babkes, sveikatą, ar viską kartu, ir užmedituojat?
ar protingai paskirstoto poreikius?

ar tikrai, kaip sakoma, tik tikri turtuoliai gali mėgauti sveikata - t.y. krosiukai ar speedwalkingas ryte, dirbi tik, kiek kiek nori, nesuki galvos - (bet juk taip nebūtina) - ir tavo išorė spindi, ne tik vidus?

QUOTE(Monteverte @ 2021 01 20, 09:09)
rašei, kad negali padėti jau su baldais...
šaunuolė mirksiukas.gif

tėvui dzin. karjerą savo baigė, baigė turtuoliams namus statyti, o dėdės medžio įmonė subankrutavo.
norėčiau kur nors rasti patalpose išsidžiovinti medį, tada užsikabini visokių rąstų.

džiaugiuos dėl tavo požiūrio į šunį. kaip tikras šeimos narys. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 sausio 2021 - 11:14
QUOTE(given444 @ 2021 01 20, 11:14)
sakei, kad kūnas - nereikšmingas apvalkalas.
it depends.
vat ir Montverte sake, jog jai svarbu išvaizda, grožis, su bet kokiu "geru" žmogumi nepagyvensi.
taigi situacija kitai nelygi.

tarkim:
jei abu susitiko 20 plius, prisimylėjo, pasismagino, ugnis, chemija, soulmatedness (bet ne tik ji, trauka irgi svarbu), paskui bac avarija, nebestovi, aptuko, apaugo gaurais, vaikai šurmuliuoja jau, gal ir galima meilę sulipinti ant emocinio pagrindo.
o jeigu jau tokį sutinki, gerą gerą pa dūšam, bet kuris išplėtęs akis pasako, man nestovi,davai - emocinė meilė, tai nežinau. kryžium negulčiau.

mes visgi - homo sapiens. gyvūnai su poreikiais. žinoma, sex niekad nėra primoj vieotj. pvz, vien dėl gero masažo sex galima būtų atsisakyti.
beje, Di caprio, ypač Titaniko laikų man irgi būdavo per moteriškas. Mane traukdavo tamsesnio gymio/vyriškesni vyrai. Na, db Di caprio suvyriškėjo,iš veido, o ant kūno svorio priaugo. Be to, vegetaras. Hmm, kodėl kažin ne vegan. Ar iki galo žinių neturi?
kaip vertinat?
pažįstami pasakojo apie klasioką. per metus laiko įkūrė verslą, stresas, nemigo naktys non-stop, pinigų kalimas, ko pasekoje, po metų fesibuke chebra neatpažįsta žmogaus. nupliko, paseno, išstorėjo ir pražilo. brač. kodėl taip stresas veiia mus, ypač vyrus?

ar tikrai, kaip sakoma, tik tikri turtuoliai gali mėgauti sveikata - t.y. krosiukai ar speedwalkingas ryte, dirbi tik, kiek kiek nori, nesuki galvos - (bet juk taip nebūtina) - ir tavo išorė spindi, ne tik vidus?
tėvui dzin. karjerą savo baigė, baigė turtuoliams namus statyti, o dėdės medžio įmonė subankrutavo.
norėčiau kur nors rasti patalpose išsidžiovinti medį, tada užsikabini visokių rąstų.

Savo paklodese nieko naujo neparašei. Uzteko paskaityti viena pastraipa. Tau nesvarbu koks vyras, svarbu jis su stovinciu.
Uztat viena ir augini vaikus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 23:33)
Tu apie vyrus,,turejusi tik viena vieninteli vyra savo gyvenime, tikrai negali kalbeti.

Burbanti, zmones pazinti nereikia su jais nei buciuotis, nei myletis biggrin.gif Na jei tu taip isivaizuoji, tai tavo poziuris, bet jis klaidingas biggrin.gif
Visi mes zmones ir visi labai panasus, tie patys kunai, poreikiai, norai, svajones, skiriasi tik detales. Vyrai ir moterys aisku skiriasi, bet ne ant tiek, kad butu neimanoma ju pazinti, suprasti. Su vyru permiegojus, neatsidaro kazkoks slaptas pazinimo portalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 11:47)
Burbanti, zmones pazinti nereikia su jais nei buciuotis, nei myletis  biggrin.gif Na jei tu taip isivaizuoji, tai tavo poziuris, bet jis klaidingas biggrin.gif
Visi mes zmones ir visi labai panasus, tie patys kunai, poreikiai, norai, svajones, skiriasi tik detales. Vyrai ir moterys aisku skiriasi, bet ne ant tiek, kad butu neimanoma ju pazinti, suprasti.  Su vyru permiegojus, neatsidaro kazkoks slaptas pazinimo portalas  biggrin.gif

Jei tau bendradarbiai - artimiausi zmones, tai tada liudna.

Va as su savo draugais vyrais nuo studentavimo laiku. Prie manes jie eidavo i pasimatymus, šokau ju vestuvese, vaikus krikstinom, buvau salia, kai skirdavosi ir vel zenydavosi.
Tu turi vyru draugu, su kuriais gyvenai ju gyvenimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 sausio 2021 - 11:55

gal dėl to, kad siaubingai sunku būti vegan, ypač keliaujant
Atsakyti
kryžium negulčiau.

beje, Di caprio, ypač Titaniko laikų man irgi būdavo per moteriškas.

ir as negulciau biggrin.gif aisku nuo situaciju pirklauso, gal butu koks jogas pvz ir ismokytu techniku, kaip suvaldyti seksualine enrgija, tai gal jo tada biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tada dar jaunas labai buvo , gal del to, bet jis irgi ne mano tipo vyras. biggrin.gif

Geriausa manau harmonija, ne krastutinumai, kai randi laiko ir darbui ir poilsiui, pas mus dabar paskutiniu metu tai labai akcentuojama, daug kalbama apei ta mental health.
Is tikro daug nereikia, siek tiek laiko skirti sau kiekviena diena, isimiegoti, nepervargti, pamedituoti, pasimankstinti, rasti ta balansa.
manau nuo turtu tai nepriklauso, visokiu esu sutikusiu zmoniu, svarbu save myleti biggrin.gif
Atsakyti
kaip vertinat?

nu čia kaip Montekrista neįkirto kaip verslininkai gali nebenorėti sekso biggrin.gif visai žmogus gyvenime nesigaudo biggrin.gif
aš vertinu blogai, nes ne vieną žinau, kuris pvz. iš paskutinių statė namą, pastatė praktiškai ir numirė, nebeįsikėlė į jį. Liko žmonai su vaikais, kuri jo nebegalėjo viena išlaikyti...
Taip, stresas baisus dalykas. Pvz. kodėl visokie pijokai, asocialūs tiek prigimdo ir būdami 40+? Ir normalūs vaikai gimsta, ne luošiukai. Nes jie nestresuoja. Jiems visko užtenka. O kiek džiaugsmo buteliuką gavus.
Man pirmoje vietoje sveikata. Nes be jos nedžiugins niekas. Nu ir kas, jei luošys turės Ferrari ir didžiulį namą? Ar jis nuo to bus laimingas? O sveikas žmogus ir bute laimingas ganėtinai bus.
Papildyta:

Ačiū. Tokie šunys nesimėto. Tai mūsų mokytoja. Labai mokė visą gyvenimą kantrybės, nes ji baisiai judri visą laiką buvo. Apie ją sakydavo, kad turbūt net ant šviestuvų supasi biggrin.gif Net dabar rengiant būna kruta, juda wub.gif Įdedi rankytę, ji ištraukia. Vėl dedi iš naujo biggrin.gif Tada segi sagytes, jau atrodo viena liko, o ji išsprūsta, bėgi gaudai biggrin.gif O kaip motyvuodavo. Aš niekada nepamiršiu kaip ji lipo į kalnus. Kol nepasiekia viršūnės, ji nė negalvoja grįžti. Nesuprastų to. Tai kai man bus labai sunku ir nenorėsiu kažko daryti, aš atsiminsiu kaip ji tokia maža iš paskutinių lipo į kalnus, nes nepasiekti viršūnės nevalia.
Atsakyti