Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 19, 18:02)
turejus kokia prasme? sutuktinis mano vienas ir tas pats  biggrin.gif

Tai kaip tu gali kalbeti apie vyrus, kai prie ju net prisilietus nebuvai?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 19, 18:02)
turejus kokia prasme?

Lovoje, turejo galvoje.

Diskusijos apie religija ar politika su vyru nesiskaito uz turejima
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 18:03)
Tai kaip tu gali kalbeti apie vyrus, kai prie ju net prisilietus nebuvai?

nebuvau prisilietusi? biggrin.gif gyvenu , dirbu, bendrauju su vyrais, nebutinai su jais miegoti, kad pazinti zmones mirksiukas.gif
ar moteru vadinasi is vis pazinti negali, nes su moterim nemiegi? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 19, 18:04)
Lovoje, turejo galvoje.

tai va tame ir esme, pati sako, ziurit i vyrus tik kaip i birkas, o paskui pasiremia birka,kaip zmoguas pazinimo esminiu faktoriumi biggrin.gif
Tikrai tai ne esme, norint pazinti zmogu. As net galiu pasakyti, koks bus jis kaip meiluzis ir net ne prisilietusi prie vyro. Tam nereikia praktikos, tam reikia demensigumo, nuojautos, mastymo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 19, 18:04)
Lovoje, turejo galvoje.

Nebutinai guleti. Turejau omenyje artimiau bendrauti, nei kaip su kolegomis ar pazystamais.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 19, 18:10)
nebuvau prisilietusi?  biggrin.gif gyvenu , dirbu, bendrauju su vyrais, nebutinai su jais miegoti, kad pazinti zmones  mirksiukas.gif
ar moteru vadinasi is vis pazinti negali, nes su moterim nemiegi? bigsmile.gif
Papildyta:

tai va tame ir esme, pati sako, ziurit i vyrus tik kaip i birkas, o paskui pasiremia birka,kaip zmoguas pazinimo esminiu faktoriumi  biggrin.gif
Tikrai tai ne esme, norint pazinti zmogu. As net galiu pasakyti, koks bus jis kaip meiluzis ir net ne prisilietusi prie vyro. Tam nereikia praktikos, tam reikia demensigumo, nuojautos, mastymo.

Vyrai - ne tavo tema.

Va ką pavalgyti ar kaip ligu ieskotis - tavo temos. Tai ne mano temos, todel i jas net nesikišu. Pastebejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 sausio 2021 - 18:22
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 18:21)
Nebutinai guleti. Turejau omenyje artimiau bendrauti, nei kaip su kolegomis ar pazystamais.
Papildyta:

Vyrai - ne tavo tema.

Va ką pavalgyti ar kaip ligu ieskotis - tavo temos. Tai ne mano temos, todel i jas net nesikišu. Pastebejai?

Tu neisivaizduoji, kiek ir kaip as artimai su zmonem bendrauju. Tikrai ne su vienu vyru esam labai atvirai artimai bendrave, As kai kuriuos kolegas dazniau matydavau nei savo vyra. biggrin.gif Tai nespesk taip pavirsutiniskai is keliu forumo zinuciu, kas kaip gyvena.
Nemanau, kad daugiau uz mane ar ka kita cia nusimanai apie zmones, na tikrai, biski nesusireiksmink. O temu as daug gyvenime nagrineju ir studijuoju ir daug mastau taip kad apie daug ka galiu sneketis, gyvenime, aisku, idomiau, nei forumuose.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 19, 17:51)
tikrai nebutinai. Cia nuo zmogaus pirklauso, ne nuo jo isvaizdos. Cia apie moteris kiti vyrai taip sako, bet vel visaip buna gyvenime.
Mano vyras grazus, na bent kai jaunas buvo tikrai daug komplimentu susilaukdavo ir man net sakydavo kitos moterys, oi koks tavo vyras grazus. biggrin.gif  Aisku, dar ir skoniai zmoniu skiriasi, bet buvo jis man istikimas, as juo pasitikiu gal net labiau nei savim, nes toks jis zmogus, tokios jo vertybes, kaip vilkas, geriau vienas, nei su kita moterim. Na, aisku, visur yra galimybe  nesuzinoti kazko, bet abejoju ar per tiek metu neislystu melas....

mano tėtis, uošvis niekada neitų šonan, kol vedę. Tokie jau žmonės. Anyta net pykteli juokais, kad uošvis visai neseksualus, nereikia jam. Bet kai pagalvoji, tai laiminga ji. Tokia ligota, kitas seniai pabėgtų, o vat uošivs ne.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 19, 18:30)
Tu neisivaizduoji, kiek ir kaip as artimai su zmonem bendrauju. Tikrai ne su vienu vyru esam labai atvirai artimai bendrave, As kai kuriuos kolegas dazniau matydavau nei savo vyra.  biggrin.gif Tai nespesk taip pavirsutiniskai is keliu forumo zinuciu, kas kaip gyvena.
Nemanau, kad daugiau uz mane ar ka kita cia nusimanai apie zmones, na tikrai, biski nesusireiksmink. O temu as daug gyvenime nagrineju ir studijuoju ir daug mastau taip kad apie daug ka galiu sneketis, gyvenime, aisku, idomiau, nei forumuose.

Kolegos ne draugai.

Del ko as sakau, kad apie vyrus tu nelabai ka papasakotum, nes manau, kad pries vyra su kokiu vienu gal ir buvai pasibuciavusi biggrin.gif
Cia be jokiu pykciu ar padjopkiu. Tu tikrai mazai pazysti vyrus, nepyk. Ir jei tu neturi ka papasakoti is SAVO gyvenimo apie vyrus, tai nereiskia, kad kiti susireiksmina.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 19, 18:54)
mano tėtis, uošvis niekada neitų šonan, kol vedę. Tokie jau žmonės. Anyta net pykteli juokais, kad uošvis visai neseksualus, nereikia jam. Bet kai pagalvoji, tai laiminga ji. Tokia ligota, kitas seniai pabėgtų, o vat uošivs ne.

Tu su jais 24/7? biggrin.gif biggrin.gif

Kaip man juokingai dkamba pasakymai 'jau mano Petrelis, tai tikrai nini' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 sausio 2021 - 21:57
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 21:46)
Kolegos ne draugai.
Papildyta:

Tu su jais 24/7?  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip man juokingai akamba pasakymai 'jau mano Petrelis, tai tikrai nini'  biggrin.gif

na jei jau savų nepažinti, tai ką iš viso tada suprasti ir pažinti gyvenime? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 19, 21:49)
na jei jau savų nepažinti, tai ką iš viso tada suprasti ir pažinti gyvenime? smile.gif

Чужая душа - потэмки. Zinai apie kitus tik tiek, kiek jie leidzia tau apie save zinoti.
Ar tu zmogaus gyvenimą pamatytum paziurejus i jo delna?

Tu zodis zodin zinai ka apie tave kalba tavo vyro gimine, su anyta priešakyje? Ne vienas nezino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 sausio 2021 - 21:58
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 21:52)
Чужая душа - потэмки.  Zinai apie kitus tik tiek, kiek jie leidzia tau apie save zinoti.

Tu zodis zodin zinai ka apie tave kalba tavo vyro gimine, su anyta priešakyje? Ne vienas nezino  biggrin.gif

svarbiau ką uošvis, mes temoje apie vyrus biggrin.gif uošvis mane, kad per Kūčias užvažiavau net ant rankų iš džiaugsmo pakėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 19, 22:13)
svarbiau ką uošvis, mes temoje apie vyrus biggrin.gif uošvis mane, kad per Kūčias užvažiavau net ant rankų iš džiaugsmo pakėlė biggrin.gif

Nesupratai ka norejau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 21:46)
Kolegos ne draugai.

Del ko as sakau, kad apie vyrus tu nelabai ka papasakotum, nes manau, kad pries vyra su kokiu vienu gal ir buvai pasibuciavusi  biggrin.gif
Cia be jokiu pykciu ar padjopkiu. Tu tikrai mazai pazysti vyrus, nepyk. Ir jei tu neturi ka papasakoti is SAVO gyvenimo apie vyrus, tai nereiskia, kad kiti susireiksmina.
Papildyta:

Tu su jais 24/7?  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip man juokingai dkamba pasakymai 'jau mano Petrelis, tai tikrai nini'  biggrin.gif

Buna ir draugu. ir ne vien su kolegom gi bendrauju per gyvenima, ne su vienu vyru esam per nakti snekeje "apie gyvenimo prasme", na zinoma ir dienom esam bendrave biggrin.gif As dar jaunysteje tikejau, kad vyrai gali buti draugais, i stikruju jaunysteje gal ir gali , nezinau.... biggrin.gif

Matai, jei buciniai ir seksas su daug vyru padetu pazinti zmones ir pasauli, tai prostitutes butu pacios ismintingiausios, bet gi taip nera biggrin.gif

Taigi, pasikartosiu, nei buciniai, nei seksas nepadeda zmogaus pazinti geriau, nes zmones ne taip pazystami. O pasakoti tikrai daug ka tureciau, tik jau ne sioje erdveje biggrin.gif

Na ir uz save negali buti garantuotas 100%, zinoma uz kita nesi garantuotas 100% , bet gali tiketi ir pasitiketi ir jei per gyvenima nepamatai jokios klaidos tuo klausimu, butu kvaila nuolat itarineti, o kaip bus ateityje niekas nezino. Visgi yra zmones, kurie linke (ne)tureti daug partneriu, (ne)sugeba buti istikimi, tiek moterys, tiek grazus, tiek negrazus...
Aplamai, kai myli zmogu, jis ir grazus....
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 21:52)
Чужая душа - потэмки.  Zinai apie kitus tik tiek, kiek jie leidzia tau apie save zinoti.
Tu zodis zodin zinai ka apie tave kalba tavo vyro gimine, su anyta priešakyje? Ne vienas nezino  biggrin.gif

sako kai susitinka 2 zmones susitinka 6, tokie kokius mato save, kokius juos mato kiti ir kokie jie yra is tikruju. Mes saves iki galo nepazystam, tai zinoma negalim pazinti ir kito ant tiek.

Bet esminius dalykus vis tiek zinom, bent ju veiksmus. Mela, neistikimybe, kitus nusikaltimus, na neina nuslepti visa gyvenima, anksciau ar veliau visa tai islenda.
O kas ka pakalba, tai ne esme...
Atsakyti