Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 11:55)
Jei tau bendradarbiai - artimiausi zmones, tai tada liudna.

Va as su savo draugais vyrais nuo studentavimo laiku. Prie manes jie eidavo i pasimatymus, šokau ju vestuvese, vaikus krikstinom, buvau salia, kai skirdavosi ir vel zenydavosi.
Tu turi vyru draugu, su kuriais gyvenai ju gyvenimus?

Prie ko cia tai?
Pazinti zmogu net nebutina su juo daug bendrauti, uztenka stebeti. Man aplamai tai vienas is megstamiausiu uzsiemimu, stebeti zmones, kaip jie keiciasi gyvenime, kaip susidelioja gyvenimas pagal ju isitikinimus, vertybes...

As kitu gyvenimu negyvenu, bet taip bendrauju su kai kuriais vyrais nuo mokyklos laiku, kai kurie veliau sutikti, bendrauju as su nemazai zmoniu, vyru tame tarpe taip pat mirksiukas.gif
Be ju as turejau teti, turiu broli, turiu sunu biggrin.gif Manau, tecio vienas didziausiu vaidmuo, pazystant vyrus, o gal ir nuo pacio zmogaus priklauso, jo empatijos lygio ir t.t.. Mano drauge ne viena vyra turejus, ne su vienu gyvenus, bet uzuagus be tecio, tai sako vis as tu vyru visai nesuprantu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 20, 11:56)
gal dėl to, kad siaubingai sunku būti vegan, ypač keliaujant

kad Di Caprio vegan
Atsakyti
O...man tik dabar vaizdiniai susivaideno viena tema biggrin.gif

Monteverte,,sakei uošvis stvere tave sukti ant rankų?
Dabar as suprantu del ko tavo anyta bjauri pasidare. Vyras bobincius visa gyvenima buvo. Daug vargo maciusi ji su juo,del to ir surambejo. Argi issiauklejes, kulturingas, santurus vyras metuose taip elgsis? Ne merginykas sau to tikrai neleistu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 12:12)
Prie ko cia tai?
Pazinti zmogu net nebutina su juo daug bendrauti, uztenka stebeti. Man aplamai tai vienas is megstamiausiu uzsiemimu, stebeti zmones, kaip jie keiciasi gyvenime, kaip susidelioja gyvenimas pagal ju isitikinimus, vertybes...

As kitu gyvenimu negyvenu, bet taip bendrauju su kai kuriais vyrais nuo mokyklos laiku, kai kurie veliau sutikti, bendrauju as su nemazai zmoniu, vyru tame tarpe taip pat  mirksiukas.gif
Be ju as turejau teti, turiu broli, turiu sunu  biggrin.gif Manau, tecio vienas didziausiu vaidmuo, pazystant vyrus, o gal ir nuo pacio zmogaus priklauso, jo empatijos lygio ir t.t.. Mano drauge ne viena vyra turejus, ne su vienu gyvenus, bet uzuagus be tecio, tai sako vis as tu vyru visai nesuprantu.

Na taip, as tai ir supratau, kad artimu draugu tu neturi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 20, 12:08)

Man pirmoje vietoje sveikata. Nes be jos nedžiugins niekas. Nu ir kas, jei luošys turės Ferrari ir didžiulį namą? Ar jis nuo to bus laimingas? O sveikas žmogus ir bute laimingas ganėtinai bus.

Ačiū. Tokie šunys nesimėto. Tai mūsų mokytoja. Labai mokė visą gyvenimą kantrybės, nes ji baisiai judri visą laiką buvo. Apie ją sakydavo, kad turbūt net ant šviestuvų supasi biggrin.gif Net dabar rengiant būna kruta, juda wub.gif Įdedi rankytę, ji ištraukia. Vėl dedi iš naujo biggrin.gif Tada segi sagytes, jau atrodo viena liko, o ji išsprūsta, bėgi gaudai biggrin.gif O kaip motyvuodavo. Aš niekada nepamiršiu kaip ji lipo į kalnus. Kol nepasiekia viršūnės, ji nė negalvoja grįžti. Nesuprastų to. Tai kai man bus labai sunku ir nenorėsiu kažko daryti, aš atsiminsiu kaip ji tokia maža iš paskutinių lipo į kalnus, nes nepasiekti viršūnės nevalia.

gerai tuo klausimu Steven Jobs pasisake, ka dvisgi kiti uz tvae ligos nepasiims, ka dir keik pinigu turesi...

fainuole... wub.gif sunku jum bus kai ji iseis...reikejo jai leisti atsivesti suniuku, butu jum vaikutis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 12:18)
gerai tuo klausimu Steven Jobs pasisake, ka dvisgi kiti uz tvae ligos nepasiims, ka dir keik pinigu turesi...

fainuole... wub.gif sunku jum bus kai ji iseis...reikejo jai leisti atsivesti suniuku, butu jum vaikutis  biggrin.gif

Vaikutis?
Prasta stebetoja esi, jei nepastebejai, kai Monteverte rase, jog jai vaiku nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 sausio 2021 - 12:23
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 12:14)

Kazkaip siandien tu viska keistai supranti biggrin.gif Artimas draugas tai nereiskia, kad uz ji jo gyvenima reikia gyventi. Yra ribos mano gyvenimas ir kitu zmoniu gyvenimai. Artimiausi zmones aisku seima, bet ir cia ribos yra, nemanau, kad sveika susitapatinti su kitais, cia su laiko sito ismokau. Man save reikia riboti, kad nesikisti per daug i kitu zmoniu gyvenimus, nes megstu vadovauti, o kiti klauso doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 12:21)

suniuko vaikutis, kuri galejo pasilikti, butu jiem naujas suniukas, esamas jau gi ilgai nebegyvens.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 12:23)
Kazkaip siandien tu viska keistai supranti  biggrin.gif Artimas draugas tai nereiskia, kad uz ji jo gyvenima reikia gyventi. Yra ribos mano gyvenimas ir kitu zmoniu gyvenimai. Artimiausi zmones aisku seima, bet ir cia ribos yra, nemanau, kad sveika susitapatinti su kitais, cia su laiko sito ismokau. Man save reikia riboti, kad nesikisti per daug i kitu zmoniu gyvenimus, nes megstu vadovauti, o kiti klauso doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

suniuko vaikutis, kuri galejo pasilikti, butu jiem naujas suniukas, esamas jau gi ilgai nebegyvens.

Mes skirtingai suprantame artima bendravima. Man tai yra draugystė, tau - stebejimas is toli.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 12:23)

Nebutum smailiko uzdejus, jei tas sakinys butu tiesmukiskas. O dabar reikia jau vartytis, nes pati supratai, jog parasei nesamone.
Atsakyti

Jei tu esi mergaitė, tai as - berniukas biggrin.gif
Papildyta:
Mano tetis buvo apylinkės grazuolis. Mano atsiminimai - bobos nesigedydavo net prie musu jam akis vartyti.
Kai buvau jauna ir graži biggrin.gifmergino miestelio geidziamiausias mafijoziuks biggrin.gifDu metus. Per grazus buvo, kad ir kokie jausmai buvo tarp musu, jie nepersvere mano nusistatymo. Atsimenu pasenau, sustorejau,,o jis,,sutikes mane po 15 metu, ziuredamas i akis, pasake 'burbanti, tu ne kiek nepasikeitei'

Mylejusio zmogaus akyse likau tokia,, kokia jis buvo mane isimylejes.

Butum turejus mafijoza ,garbinga 😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 12:28)
Mes skirtingai suprantame artima bendravima. Man tai yra draugystė, tau - stebejimas is toli.
Papildyta:

Nebutum smailiko uzdejus, jei tas sakinys butu tiesmukiskas. O dabar reikia jau vartytis, nes pati supratai, jog  parasei nesamone.

Ne, ne apie artima bendravima snekejau, o apie zmogaus pazinima. Kad ji pazinti nebutina artimai bendrauti. O artimas bendravimas zinoma, ne stebejimas is toli. Aplamai kitu pazinime svarbiausias faktorius svaes pazinimas.

Labai keistai intepretuoji, nieko kito ir neturejau omenyje. Matai, kaip tau sunku mane pazinti, kad ir moteris esu, nepagauni minties vis. Manau, Monteverte supras teisigai, ji geriau pagauna mano mintis. Smailikas buvo tik gera emocija galvojant apie maza suniuka. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 01 20, 12:42)
Butum turejus mafijoza ,garbinga 😂😂😂</p>

siais laikais buve mafijozai - garbingi verslinikai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Del to,,kad gražūs vyrai - visoms.

Graziu vyru ir moteru paslaptis,tai kad jie nustoja vertinti kitus zmones ,suserga grazumo liga ir galvoja kad jie viska gali. Bobos su laiku isklersta kad net bomzai nebeziuri ,vyrai pradingsta prasigere,nuluze,ar tarpukojose uzmige .  O pasiseka vidutinybem ar net pelenem ,pas kuriuos tevuose motinose buvo darna o ne rietenos,intrigos,pijokavimai 

Atsakyti

Del to,,kad gražūs vyrai - visoms.

bobos irgi

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 01 20, 12:49)
Graziu vyru ir moteru paslaptis,tai kad jie nustoja vertinti kitus zmones ,suserga grazumo liga ir galvoja kad jie viska gali. Bobos su laiku isklersta kad net bomzai nebeziuri ,vyrai pradingsta prasigere,nuluze,ar tarpukojose uzmige .  O pasiseka vidutinybem ar net pelenem ,pas kuriuos tevuose motinose buvo darna o ne rietenos,intrigos,pijokavimai 

cia nuo jokio grazumo nepriklauso, o tik nuo bukumo ir zemu dvasiniu vertybiu. O zmoniu yra visokiu, yra kas grazus ir isore ir vidumi ir tokie islieka vsi agyvenima, nors ir nesureiksmina savo to isorinio grozio.

Pelenem pasiseka tik pasakose lotuliukas.gif Bet taip zmones is darniu seimu, aisku ir patys bus darnesni, ramesni, labiau savim pasitikintys, tuo paciu ir sveikesni...

apie pelenes toks anekdotas, sako pelene svajojo apie princa ir ji gavo, princai svajoja apie pelenes ir jas gauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 12:14)
O...man tik dabar vaizdiniai susivaideno viena tema  biggrin.gif

Monteverte,,sakei uošvis stvere tave sukti ant rankų?
Dabar as suprantu del ko tavo anyta bjauri pasidare. Vyras bobincius visa gyvenima buvo. Daug vargo maciusi ji su juo,del to ir surambejo. Argi issiauklejes, kulturingas, santurus vyras metuose  taip elgsis? Ne merginykas sau to tikrai neleistu.
Papildyta:

bajeristė tu biggrin.gif anyta mano bjauri ne dėl to. Šiaip ji net ne bjauri, o nesaugi, nuskriausta gal labiau. Jos neaugino jos mama, nes mamai rūpėjo tik trali vali. Jinai daugiau neturi jokių brolių, sesių. O tėvas jos anksti mirė. Jie su uošviu gyveno mažoje vietovėje, jei būtų kokių seksų, niekaip nenuslėptum. O dėl manęs ir uošvio, tai aš daug kam patinku. Man sako, kad mano tokia aura, kad vyrus traukia. Šilta ji vyrams biggrin.gif O vat su moterimis man problemos. Visą gyvenimą su tuo kovoju ax.gif

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 12:18)
fainuole... wub.gif sunku jum bus kai ji iseis...reikejo jai leisti atsivesti suniuku, butu jum vaikutis  biggrin.gif

ji nenorėjo. Neprisileidžia patinų net jei mes ir būtume norėję. O per prievartą tupdyti ant jos šunį, ją laikyti, prievartauti yra nežmoniška. Taip daro tik veisėjai dėl pinigų, specialiai kelia, demonstruoja kaip reikia daryti ir pan. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 12:28)
Nebutum smailiko uzdejus, jei tas sakinys butu tiesmukiskas. O dabar reikia jau vartytis, nes pati supratai, jog  parasei nesamone.

viską teisingai ji parašė. Mes irgi taip vadiname 'vaikučiu' smile.gif

Šiaip Lutuke, jie dauguma tokie faini ir protingi labai. Esu mačiusi kaip vienas buvo kaimietis, nematęs kitų šunų, nes prie didelių kaimiškų neleisdavo, bandė kibti į atlapus, asocialiai elgtis su kitais. Tai viena kalytė pribėgo ir patampė jį už pakarpos, maždaug raminkis, būk socialnas biggrin.gif wub.gif Arba matydavom vieną vargšiuką pririštą prie pardės. Mes einam su saviške pro šalį į pardę. Jis iki tol sėdi ramiai. Tik pamato, kad mes saviškę į pardę prasinešam, o jo šeimininkai jo ne ir palikę pririšę kokį skandalą jis pakeldavo. Maždaug kaip čiaaaa taaaaip, neteeeeiiiisybė ir aš ten noooooriu, imkit maaaane, imkit greeeeeiiiit. Vyras net sakydavo, kad davai jį pasivokim, koks fainas, kaip kovoja už save biggrin.gif
Atsakyti