QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 12:14)
O...man tik dabar vaizdiniai susivaideno viena tema
Monteverte,,sakei uošvis stvere tave sukti ant rankų?
Dabar as suprantu del ko tavo anyta bjauri pasidare. Vyras bobincius visa gyvenima buvo. Daug vargo maciusi ji su juo,del to ir surambejo. Argi issiauklejes, kulturingas, santurus vyras metuose taip elgsis? Ne merginykas sau to tikrai neleistu.
Papildyta:
Na taip, as tai ir supratau, kad artimu draugu tu neturi.
bajeristė tu

anyta mano bjauri ne dėl to. Šiaip ji net ne bjauri, o nesaugi, nuskriausta gal labiau. Jos neaugino jos mama, nes mamai rūpėjo tik trali vali. Jinai daugiau neturi jokių brolių, sesių. O tėvas jos anksti mirė. Jie su uošviu gyveno mažoje vietovėje, jei būtų kokių seksų, niekaip nenuslėptum. O dėl manęs ir uošvio, tai aš daug kam patinku. Man sako, kad mano tokia aura, kad vyrus traukia. Šilta ji vyrams

O vat su moterimis man problemos. Visą gyvenimą su tuo kovoju
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 12:18)
fainuole...

sunku jum bus kai ji iseis...reikejo jai leisti atsivesti suniuku, butu jum vaikutis
ji nenorėjo. Neprisileidžia patinų net jei mes ir būtume norėję. O per prievartą tupdyti ant jos šunį, ją laikyti, prievartauti yra nežmoniška. Taip daro tik veisėjai dėl pinigų, specialiai kelia, demonstruoja kaip reikia daryti ir pan.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 12:28)
Nebutum smailiko uzdejus, jei tas sakinys butu tiesmukiskas. O dabar reikia jau vartytis, nes pati supratai, jog parasei nesamone.
viską teisingai ji parašė. Mes irgi taip vadiname 'vaikučiu'
Šiaip Lutuke, jie dauguma tokie faini ir protingi labai. Esu mačiusi kaip vienas buvo kaimietis, nematęs kitų šunų, nes prie didelių kaimiškų neleisdavo, bandė kibti į atlapus, asocialiai elgtis su kitais. Tai viena kalytė pribėgo ir patampė jį už pakarpos, maždaug raminkis, būk socialnas

Arba matydavom vieną vargšiuką pririštą prie pardės. Mes einam su saviške pro šalį į pardę. Jis iki tol sėdi ramiai. Tik pamato, kad mes saviškę į pardę prasinešam, o jo šeimininkai jo ne ir palikę pririšę kokį skandalą jis pakeldavo. Maždaug kaip čiaaaa taaaaip, neteeeeiiiisybė ir aš ten noooooriu, imkit maaaane, imkit greeeeeiiiit. Vyras net sakydavo, kad davai jį pasivokim, koks fainas, kaip kovoja už save