Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2021 01 19, 17:19)
L, tu atmeni mano tingini? kažkaip aš neatmenu kad jį būčiau gaminusi.
gaminu tinginį dažnokai dėl senelių,dėl vaikio, bet db noris gliuten atsisakyti... tai jau porą mėn daromes žalaiavalgiškus.
granolą savo irgi.
oi, tureciau babkių, tai viskas iš medžio..pvz mano tėtis daug unique baldų iš medienos, rastai palubėse, visdur.....gaila, traukinys jau nuvažiavo..tėtis, dėdė niekuo nebegali man padėti...

taip gaminai gi ir atnesei, kai pirma kart buvom susitike wub.gif labai skansu buvo ir vis pamirstu paklausti, kaip gaminai ji. Galima pakeisti sausainius i graikinius ar kitokius riesutus, pas mus restorane, taip gamindavo, bet tradicini ta tingini, idomu vegan variantas butu.

jo prabanga dabar unikalus baldai ar mediena netgi pati...Dar buna gana neblogu variantu atveza is Vokeitijos, naudotu baldu, galima rasti manau. Mes taip buvom spinta Lt nusipirke, ir lova gana grazia.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 01 19, 17:19)
argi  wub.gif ? o jei vyrui taip imtų ir nestovėtų, nebe ir nebe. ištvertum nuo db iki 99?

Del to tu ir neturi vyro, nes tau vyrai - stovincios birkos.

Ir prie ko cia isvis mikasiaus stovejimas, kai kalba ejo tiek apie moteru, tiek apie vyru pasikeitimus? Prie ko cia birkos?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 17:45)
Del to,,kad gražūs vyrai - visoms.

priklauso nuo charakterio, būtent nuo tos vidinės dūšios smile.gif
aš mačiusi daug baisokų vyrų, kurie negalvoja, kad jie baisoki, jie save gražuoliais seksiais laiko blink.gif biggrin.gif ir mačiusi gražių, kurie netgi kompleksų turi, nepasitiki savimi
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 17:45)
Del to,,kad gražūs vyrai - visoms.

tikrai nebutinai. Cia nuo zmogaus pirklauso, ne nuo jo isvaizdos. Cia apie moteris kiti vyrai taip sako, bet vel visaip buna gyvenime.
Mano vyras grazus, na bent kai jaunas buvo tikrai daug komplimentu susilaukdavo ir man net sakydavo kitos moterys, oi koks tavo vyras grazus. biggrin.gif Aisku, dar ir skoniai zmoniu skiriasi, bet buvo jis man istikimas, as juo pasitikiu gal net labiau nei savim, nes toks jis zmogus, tokios jo vertybes, kaip vilkas, geriau vienas, nei su kita moterim. Na, aisku, visur yra galimybe nesuzinoti kazko, bet abejoju ar per tiek metu neislystu melas....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 17:48)
Del to tu ir neturi vyro, nes tau vyrai - stovincios birkos.

Ir prie ko cia isvis mikasiaus stovejimas, kai kalba ejo tiek apie moteru, tiek apie vyru pasikeitimus? Prie ko cia birkos?

Gal birka sudaro 90 procento vyriskumo kai kurioms?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 19, 17:50)
aš mačiusi daug baisokų vyrų, kurie negalvoja, kad jie baisoki, jie save gražuoliais seksiais laiko blink.gif  biggrin.gif ir mačiusi gražių, kurie netgi kompleksų turi, nepasitiki savimi

tikrai taip biggrin.gif be to kaip ir sakiau skoniai skiriasi, pvz mano draugei vienai kokie garzus man tokie visai negrazus ir t.t. Kaip bebutu vis tiek tau tavo vyras turi patikti juk, traukti, ne vien geras ir protingas buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 19, 17:30)

Juokinga... Nu rimtai... Ka pati supranti apie vyrus, ju kailyje nebuvai... Man idomu vyru nuomones apie kitus vyrus, nes jie tai supranta kas yra vyriskumas... Moterys to nesupranta. Jos mato tik isorine prezentacija.

O as neblogai suprantu, kokie turi buti vyrai moters akimis... Kai kurios sake, kad esu vyriskesnis uz tikrus... Cia kaip pinigus kas padirba ir jie buna tikesni uz tikrus

Ir tu ten pat, kur ir given... rolleyes.gif rolleyes.gif
As nekalbejau apie tik vyrus. Kalvejau apie zmogaus pasikeitimus begant metams. Vieni subjaureja, kiti kaip tik pasidaro geresni, ramesni.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 17:54)
Ir tu ten pat, kur ir given... rolleyes.gif  rolleyes.gif
As nekalbejau apie tik vyrus. Kalvejau apie zmogaus pasikeitimus begant metams. Vieni subjaureja, kiti kaip tik pasidaro geresni, ramesni.

Va va.

Nukrenta apdaila, isryskeja karkasas. Bet jis toks pat, kaip buvo ttik labiau matomas...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 19, 17:50)
aš mačiusi daug baisokų vyrų, kurie negalvoja, kad jie baisoki, jie save gražuoliais seksiais laiko blink.gif  biggrin.gif ir mačiusi gražių, kurie netgi kompleksų turi, nepasitiki savimi

Is toli matyti, neprisilieciant prie žmogaus ir sakyti, kad tu ji 'žinai' yra mazu maziauaiai juokinga.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 19, 17:51)
tikrai nebutinai. Cia nuo zmogaus pirklauso, ne nuo jo isvaizdos. Cia apie moteris kiti vyrai taip sako, bet vel visaip buna gyvenime.
Mano vyras grazus, na bent kai jaunas buvo tikrai daug komplimentu susilaukdavo ir man net sakydavo kitos moterys, oi koks tavo vyras grazus. biggrin.gif  Aisku, dar ir skoniai zmoniu skiriasi, bet buvo jis man istikimas, as juo pasitikiu gal net labiau nei savim, nes toks jis zmogus, tokios jo vertybes, kaip vilkas, geriau vienas, nei su kita moterim. Na, aisku, visur yra galimybe  nesuzinoti kazko, bet abejoju ar per tiek metu neislystu melas....

Kiek tu vyru turejus per savo gyvenima?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 19, 17:53)

Na gal ne 90 %, bet sutikim kad visgi tai svarbi dalis. Tam ir gyveni su vyru, ne su moterim, nes ir tai svarbu biggrin.gif Viskas svarbu, nereikia neigti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 19, 17:53)

Turiu as drauges kelias. Vyruose tik birkas mato. Abi niekap vyru nesusiranda ilgesniam laikui.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 19, 17:57)
Va va.

Nukrenta apdaila, isryskeja karkasas. Bet jis toks pat, kaip buvo ttik labiau matomas...

Ryškesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 sausio 2021 - 18:02
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 19, 17:58)
Kiek tu vyru turejus per savo gyvenima?

turejus kokia prasme? sutuoktinis mano vienas ir tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 sausio 2021 - 18:03