QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 13:29)
Darna gali buti ir pas pijokus, kaip gerai Monteverte pastebejo. O ziurek kitos bega i kalejimus ir zenyjasi su zudikais, pedofilais.
Oi atsimenu is darbo pas valstybinius advokatus (cia taip grubiai isversta lietuviskai). Pasakoja man moteriske kaip ji nori kuo greiciau vyra susigrazinti is kalejomo. Trys vaikai laukia.....tevelio....Pasiziuriu i database- pedofilas, kuris tuos vaikus prievartavo ir buvo uz tai pasodintas.
Ziuri i tokius zmones ir galvoji 'nwjau taip buna gyvenime, ne ne.. as sapnuoju'...paskui jau peipratau. Zmones daznai net nwisivaizduoja koks baisus pasaulis, sedi sau prie popieriukų, valgo ledus ir galvoja, kad visi taip gyvena kaip jie. Kaip yra 'dark internet', taip yra ir 'dark life', kuris yra daug didesnis, nei normalus.
Oi atsimenu is darbo pas valstybinius advokatus (cia taip grubiai isversta lietuviskai). Pasakoja man moteriske kaip ji nori kuo greiciau vyra susigrazinti is kalejomo. Trys vaikai laukia.....tevelio....Pasiziuriu i database- pedofilas, kuris tuos vaikus prievartavo ir buvo uz tai pasodintas.
Ziuri i tokius zmones ir galvoji 'nwjau taip buna gyvenime, ne ne.. as sapnuoju'...paskui jau peipratau. Zmones daznai net nwisivaizduoja koks baisus pasaulis, sedi sau prie popieriukų, valgo ledus ir galvoja, kad visi taip gyvena kaip jie. Kaip yra 'dark internet', taip yra ir 'dark life', kuris yra daug didesnis, nei normalus.
norint prisiminti kokie yra žmonės, užtenka pasižiūrėti į valdžią, kurią išrenka dauguma

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 13:33)
Net jei pamatai zmogu ir jis tau pasirodo grazus, o paskui susipazysti ir pamataui negera charakteri jis tau pasidaro negrazus i rbuna atvirksciai ....
Tai tas grozis manau labai salygina vertybe, beja keiciasi su amziumi...
Man tai dauguma zmoniu, kurie fiziskai sveiki, nesusibjauroje iv operacijom, plastiku, atrodo graziai is pirmo zvilgsnio, o paskui jau ziuri, koks tas zmogus...
Tai tas grozis manau labai salygina vertybe, beja keiciasi su amziumi...

Man tai dauguma zmoniu, kurie fiziskai sveiki, nesusibjauroje iv operacijom, plastiku, atrodo graziai is pirmo zvilgsnio, o paskui jau ziuri, koks tas zmogus...
man kiek kitaip. Man ir priešas gali būti gražus, jei jis tikrai genetiškai gražus. Gali būti žulikas gražus, o geras žmogus visai negražus. Aš moku šiuos dalykus atskirti. Bet jau nuo vaikystės pastebėjau, kad daugumai žmonių filmuose pvz. gražesni teigiami herojai, o neigiami negražūs. O man atvirkščiai, tie neigiami gali net daug daugiau šarmo turėti

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 13:37)
Apie savo uošvi ir jo nepagarba savo zmonai nepapasakosi?
aš su jais negyvenau, nemačiau jų dviese už uždarų durų. Be to jie abu aktoriški, ypač anyta. Gaila, kad jos gyvenimas nesusikirto su televizija, būtų nuostabi aktorė, kai prasilaužtų. Šiaip jie tikrai vienas kito verti, nes tam tikruose dalykuose lygiai vienodi. Kiti partneriai turbūt jų taip nesuprastų

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 13:51)
Tai kada tu sumelavai? Kai rasei 'ne ne...jau vaiku as tikrai nenoriu ir nesiruosiu tureti'?
kalba buvo apie šuniuko vaikus. Prie ko čia tikri vaikai dabar?