Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 15:57)
tau ir nereikia oponuoti i tokisu pasakymus, nes manes nepazysti ir negaletum zinoti, kaip yra  biggrin.gif

Matai, gal tame ir probelma, kad tu turi susikurusi mano paveiksla, kuris klaidingas, ir kai sakau kazka apie save, tau nepatinka, nes nesutampa su tavo susikurtu ivaizdziu .Turiu as pakankamai draugiu tiek nuo vaikystes laiku , tiek dabar naujai susipazintu. As aplamai labai komunikabilus zmogus, tiek, kad siek tiek ribotas siuo metu tas bendravimas...bet vis tiek nelegaliai su draugem susitinkam  biggrin.gif
Bet vel busiu neatspejusi, ka nori girdeti  biggrin.gif
Papildyta:

i bet kokia, bet nebutina viska i diskusijas rutulioti, tik buvo pastebejimas ir tiek. Labai laukiu pavasario, siemet jau atsibodo salciai...

Taigi rasei 'as cia visa savo gyvenima pasipasakoju'. Apie drauges niwkada nieko nepasakojai. Su draugemis neiseini i spektaklius, i kavines, restoranus, niekada nebuvaus esi 'tarp musu mergaiciu' pasisedejimuose, nekeiki diedo, sededama pas drauge salione, atsisedus ant sopkutės biggrin.gif

Niwkada to nerasei. Niekada.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 15:52)
Skaityti? Mes lygtais kalbejom apie klausymasi ka kiti zmones kalba, nepriimdami taves i kompanija paplepeti, o tu klausaisi ju istempus auais ir galvoji, kad juos pazysti  biggrin.gif  biggrin.gif
Pati gi pasakojai kaip ciokini bendradarbiu pokalbius  biggrin.gif
Papildyta:
Nu...pagal tave uztenka istempus ausis klausytis ka zmones kalba  biggrin.gif  biggrin.gif

nu visai i pievas nugrybavai, net nepanasu, tai, ka as sakiau. Matai tame mes ir skiriames, tu nemoki isgirsti zmogaus, klausytis, kai tau sakoma kazkas, tu kuri ir kuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 16:00)
kad tiketi nebutina priklausyti kakzokiai religiniai grupuotei, as sneku apie save siuo metu. Nezinau apie Monteverte, bet  as i Dieva tikiu, bet religijos jokios nepraktikuoju. Ir butent per pajautima is vidaus viskas ateina, per tiesiogini rysi su Deivu, o ne per kunigus ar kitus sventikus...

Tikejimas ir religija yra skirtingidalykai.

O prie ko cia tu? As taves neklausiau apie tavo tikejima. Nesiklausyk ka kiti kalba. Ir nesikisk i pokalbi, kai niekam tavo nuomones nerwikia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 16:03)
nu visai i pievas nugrybavai, net nepanasu, tai, ka as sakiau. Matai tame mes ir skiriames, tu nemoki isgirsti zmogaus, klausytis, kai tau sakoma kazkas, tu kuri ir kuri  biggrin.gif

Tai dabar pasakysi, jog nerasei, kad klausaisi bendradarbiu kalbų? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 sausio 2021 - 16:07
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 16:02)
1.Taigi rasei 'as cia visa savo gyvenima pasipasakoju'.
2. Apie drauges niwkada nieko nepasakojai.
3. Su draugemis neiseini i spektaklius, i kavines, restoranus,
4. niekada nebuvaus esi 'tarp musu mergaiciu' pasisedejimuose,
5.nekeiki diedo, sededama pas drauge salione, atsisedus ant sopkutės  biggrin.gif

Niwkada to nerasei. Niekada.

1. taip nerasiau
2. taip rasiau nemazai apie drauges, net siandien
3. iseinu, tiksliau iseidavau, kai buvo galima.
4. oi net labai daznai bunam(budavom) taip.
5. kartais pakeikiam visos biggrin.gif

ir va si vakara eisiu tamsoje pas drauge nelegaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 16:06)
1. taip nerasiau
2. taip rasiau nemazai apie drauges, net siandien
3. iseinu, tiksliau iseidavau, kai buvo galima.
4. oi net labai daznai bunam(budavom) taip.
5. kartais pakeikiam visos biggrin.gif

ir va si vakara eisiu tamsoje pas drauge nelegaliai lotuliukas.gif

Kaip tai cia dabar'taip, nerasiau'?!!! Gi siandien rasei, jog viska apie save cia rasai, nieko neslepi.

Apsispresk pagaliau ka meluoti biggrin.gif

Taip taip taip...dabar gali vardinti - iseinu, darau, bendrauju....kai b
Pabadziau pirstu i tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 sausio 2021 - 16:09
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 16:05)
O prie ko cia tu? As taves neklausiau apie tavo tikejima. Nesiklausyk ka kiti kalba.
Papildyta:

Tai dabar pasakysi, jog nerasei, kad klausaisi bendradarbiu kalbų?  biggrin.gif

cia viesas forumas, bendraujam vis kartu, az yra asmeninem zinutem

Ne nerasiau, net panasuas kazko biggrin.gif , is kur taip reikia prisifantazuoti? lotuliukas.gif as dabar labai pradejau abebjoti, kad tu sugebi zmogu pazinti, panasu, kad tu tik ivaizdi susikuri to zmogaus, su kuriuo bendrauji.
vat tai ir turejau omeny DEMESINGUMA, bendraujant, pas tave jo nera, yra laki vaizduoti ir tiek. biggrin.gif

Matai zmogaus pazinimas pirmiausiai ir tiesiausiai priklauso nuo saves pazinimo, sugebejimu buti saziningu su savim. Ar tu sugebi buti atvira su savim, save pazysti, isdristi i savo vidu pazvelgti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 16:10)
cia viesas forumas, bendraujam vis kartu, az yra asmeninem zinutem

Ne nerasiau, net panasuas kazko biggrin.gif , is kur taip reikia prisifantazuoti? lotuliukas.gif as dabar labai pradejau abebjoti, kad tu sugebi zmogu pazinti, panasu, kad tu tik ivaizdi susikuri to zmogaus, su kuriuo bendrauji.
vat tai ir turejau omeny DEMESINGUMA, bendraujant, pas tave jo nera, yra laki vaizduoti ir tiek.  biggrin.gif

Matai zmogaus pazinimas pirmiausiai ir tiesiausiai priklauso nuo saves pazinimo, sugebejimu buti saziningu su savim. Ar tu sugebi buti atvira su savim, save pazysti, isdristi i savo vidu pazvelgti?

Matai, saulele, jei klausimas butu buves bendras - nesigincyciau. Dabar klausimas buvo butent Montevertei apie JOS tikejimą, ne tavo.

Man idomus JOS tikejimas. Butu idomus tavo - taves klausciau 4u.gif Dabar gi tu gali tiketi net i savo vyro triusikus - kolkas man tai neidomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 sausio 2021 - 16:16
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 16:08)
Kaip tai cia dabar'taip, nerasiau'?!!! Gi siandien rasei, jog viska apie save cia rasai, nieko neslepi.
Apsispresk pagaliau ka meluoti  biggrin.gif
Taip taip taip...dabar gali vardinti - iseinu, darau, bendrauju....kai b
Pabadziau pirstu i tai  biggrin.gif

ir vel fantazuoji biggrin.gif
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 13:29)
as kaip tik labai atvirai ir daug apie save rasau.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 14:11)
As aplamai per daug cia rasau, per daug atsakau. Tikrai neturiu ka slepti. .... Aisku, yra kazkokios detales, momentai ir pan, kurios ne viesam aptarimui ir tiek.

Na jau perpratau tavo algoritma. Tu sukuri pasaka apie zmogu, na tarkim prielaida, tada bandai jam tai primesti, o kai jis bando paaiskinti, kad taip nera tu nauju pasaku prikuri,zaisdama zodziais, bet nesiklausai. Va visas tavo tariamas zmogau spazinimas.

Pradeti reiktu nuo to, kad pasistengti bent suprasti , ka zmogus raso, sako apie save, neiskraipant, kai ta surpasi galima bus i kita lygi eiti biggrin.gif Panasu taip begi nuo saves? Kodel tu nepirimi to, ka zmoguas tau aiskiai desto?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 16:12)
Matai, saulele, jei klausimas butu buves bendras - nesigincyciau. Dabar klausimas buvo butent Montevertei apie JOS tikejimą, ne tavo.
Man idomus JOS tikejimas. Butu idomus tavo - taves klausciau  4u.gif Dabar gi tu gali tiketi net i savo vyro triusikus - kolkas man tai neidomu.

Na ji irgi atsakys manau apie savo tikejima, as atsakiau apie ta vieta, kur savo poste rasei, kad pasimete tarp tikejimu zmones, nes nepraktikuoja konkrecios religijos, kaip tu ja supranti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 16:20)
ir vel fantazuoji  biggrin.gif
Na jau perpratau tavo algoritma. Tu sukuri pasaka apie zmogu, na tarkim prielaida, tada bandai jam tai primesti, o kai jis bando paaiskinti, kad taip nera tu nauju pasaku prikuri,zaisdama zodziais, bet nesiklausai. Va visas tavo tariamas zmogau spazinimas.

Pradeti reiktu nuo to, kad pasistengti bent suprasti , ka zmogus raso, sako apie save, neiskraipant, kai ta surpasi galima bus i kita lygi eiti  biggrin.gif Panasu taip begi nuo saves? Kodel tu nepirimi to, ka zmoguas tau aiskiai desto?

Nesigincyju...Tau turbut atrodo 'daug' tos pacios istorijos apie save, persakytos daug kartu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 16:22)
Na ji irgi atsakys manau apie savo tikejima, as atsakiau apie ta vieta, kur savo poste rasei, kad pasimete tarp tikejimu zmones, nes nepraktikuoja konkrecios religijos, kaip tu ja supranti.

Tu cia taip susirupinai Monteverte ar jos vyru? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:

Prašymas lutukei:

Buk žmogus,,truputėlį pristabdyk arklius barškindama klavišais. Man dar darbus reikia nudirbti cia berašant. As nespeju atsakineti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 sausio 2021 - 16:27
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 16:26)
Nesigincyju...Tau turbut atrodo 'daug' tos pacios istorijos apie save, persakytos daug kartu.
Papildyta:

Tu cia taip susirupinai Monteverte ar jos vyru?  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Prašymas lutukei:
Buk žmogus,,truputėlį pristabdyk arklius barškindama klavišais. Man dar darbus reikia nudirbti cia berašant. As nespeju atsakineti  4u.gif

na kaip kam kas mirksiukas.gif

ne religijos ir tikejimo tema, man ji visda idomi, ir issiavinimas pirmas toks biggrin.gif

nesijausk i pareigota atsakyti cia ir dabar, tam ir patinka man forumas kartais, kad nebutina is kart atsakyti. O man jau irgi reikai eiti kai ka padaryti biggrin.gif Visas rytas susirinkimunuo ankstyvo ryto, net pizamos nespejau persimauti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 20, 16:31)
na kaip kam kas mirksiukas.gif

ne religijos ir tikejimo tema, man ji visda idomi, ir issiavinimas pirmas toks  biggrin.gif

nesijausk i pareigota atsakyti cia ir dabar, tam ir patinka man forumas kartais, kad nebutina is kart atsakyti. O man jau irgi reikai eiti kai ka padaryti  biggrin.gif Visas rytas susirinkimunuo ankstyvo ryto, net pizamos nespejau persimauti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sakai ipratus pati su savimi pasikalbėti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 15:47)
Aaaa...tai jus abu pasimetę tarp daugybes tikejimu. Niekaip nesugebat issirinkti vieno. Dar vis vaikstot kaip eziukai ruke. Is vieno tikwjimo viena panaudojat, is kito - kitka, is trecio dar kazka. Tai nera tikejimas.

Neteisi esi. Kreipiamės tik į tam tikrą Dievų panteoną, ne į visus pasaulyje žinomus tikrai. Tačiau be jokių vedlių. Žmogus yra laisvas, pats save turi vesti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 20, 16:02)
nekeiki diedo, sededama pas drauge salione, atsisedus ant sopkutės  biggrin.gif

Aš to nebedarau. Išaugau iš to senokai. Pradėjau daug dalykų pasilaikyti tik sau. Vat pvz. ir tikėjimą. Gal kažkada sena kai būsiu, jei norėsis perduoti sukauptą info, tai išpasakosiu kam nors ar knygą parašysiu. Bet dabar tai asmeninės paslaptys ir ryšys už kurį esu be galo dėkinga. Dabar net nebeįsivaizduoju kaip žmonės be ryšio su Dievu ar Dievais gyventi gali. Baisu, pavojinga. Kaip sakoma išeini ir nežinai ar grįši. O praktikuojantys gauna apie viską kas būtina įspėjimus ax.gif
Atsakyti