Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 16, 22:54)
aš viena nemokėčiau gyventi, labai jau neįdomu. Aš niekada viena nesu buvusi. Arba su drauge visur visada ar jau po to su vaikinu. Man patinka dalintis siela

as tai nezinau, kaip reiktu su kitu vyru. O gyventi viena tikria mokeciau, nors ir negyvenau viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 22:19)
Vakar sklande gandai, kad uz FB teks moketi. Kazkaip netikiu  biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif svarą

Tai jau makles darai  biggrin.gif

kaip norėčiau biggrin.gif gal dingtų visi iš ten, surastų geresnę platformą. Nu kaip man tas FB npatinka, šakės. Labai nepatogus daiktas. Jei ilgai neateini, tai košmaras scrolint
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 16, 22:58)
kaip norėčiau biggrin.gif gal dingtų visi iš ten, surastų geresnę platformą. Nu kaip man tas FB npatinka, šakės. Labai nepatogus daiktas. Jei ilgai neateini, tai košmaras scrolint

o man tai visai patogus ir patinka, eina dabar kiti i kitas platformas, man kol kas gerai.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 22:55)
Nemoku. Is karto atsisakydavau. Nes gyventi UK nesiruosiu tai dingtu bet kuriuo atveju.
Dabar babkes perveda i  mano LT saskaita tiesiai be isskaiciavimo ir dar su dabrdavio dalimi...
Tai keliais simtais daugiau i menesi turetu likti. Kai as sumokesiu kas butina Bet pensija tai nedaug padides
Papildyta:
Du viename yra geriau smile.gif

Tai su pensijom Airijoje geriau, isdirbus 10m 200e i savaite biggrin.gif O Lt tai as nieko negausiu, vos kelis metus gal bendras stazas iseis is ten ir nesitikiu ir siaip. unsure.gif

ne. drauges tai viena, vyras - tai visai kas kita abieju reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 22:58)
as tai nezinau, kaip reiktu su kitu vyru. O gyventi viena tikria mokeciau, nors ir negyvenau viena  biggrin.gif

tai žinoma, kad būtų žiauruma, ypač jei miršta pvz. Bet tada reikia galvoti, kad kažkokia to prasmė yra, kad jį pasiėmė, o tu likai. Gal būtent dėl to, kad nulemta dar vieną vyrą sušildyti savimi. Čia kaip su šunimis. Jei vienas išeina, paaiškėja, kad pasaulyje gimsta dar vienas tobulas ar net žymiai tobulesnis, kuris gali būti tau skirtas.
Jei skyrybos, tai dar lengviau. Vadinasi nebuvo gerai, kažkas prie to privedė ir nesigrojo viduje. Blogai tik tai, kad naujuose santykiuose kaip Idomucia sako jau nebūsi šviežias. Visokie aplink dar bus nusenę, gal nupirdę tėvai, kurių jau nepamilsi gal iš viso, nesavi vaikai ir pan. Na bet vis tiek žmonės gyvena ir pamilsta, jei jau tokia situacija.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 16, 22:58)

Yra instagram ir dar kita...kaip ten ji...is galvos isejo biggrin.gif ja jaunimas daugiau naudoja. FB jau atgyveno savo amziu. As tik is inercijos jame. Mane tik profesionalu puslapiai twn laiko. Jie uz dyka tiek visko primokina (as apie juvelyrika), master class duoda. Pas debilus lietuvius ala vietines zvaigzdutes nieko nepaklausi, o pasaulinio lygio juvelyrai uzsienieciai - labai geranoriški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 vasario 2021 - 23:09
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 23:04)

ne. drauges tai viena, vyras - tai visai kas kita abieju reikia  biggrin.gif

Na as spec. varantas - viskas viename.

Iss mano puses- vyru draugu tai aplamai nereikia. o zmona ir drauge viename tai labai gerai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 23:07)

Iss mano puses-  vyru draugu tai aplamai nereikia. o zmona ir drauge viename tai labai gerai

bet neplaukia su tavimi jūra, ot
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 23:04)
Tai su pensijom Airijoje geriau, isdirbus 10m 200e i savaite  biggrin.gif

As girdejus apie tai. Pasiseke jums biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 vasario 2021 - 23:14
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 16, 23:12)
bet neplaukia su tavimi jūra, ot

Plaukem su draugu i jura... Uzsupo ji ir pradejo tasyti, vos zarnu neisveme
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 23:13)
As girdejus apie tai. Pasiseke jums  biggrin.gif

tai kaip bus uz 20-30m kas ten zino, as tai stengiuosi taip gyventi, kad ir be pensijos isgyventume, o jei bus tai bus gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 23:07)

Iss mano puses-  vyru draugu tai aplamai nereikia. o zmona ir drauge viename tai labai gerai

na mane mano drauges netraukia, jei vyras butu kaip drauge, tai su kuo myletis? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 23:19)
na mane mano drauges netraukia, jei vyras butu kaip drauge, tai su kuo myletis?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Na cia tokia drauge su kuria galima myletis... Ir isteket.
Spec.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 23:06)
Yra instagram ir dar kita...kaip ten ji...is galvos isejo  biggrin.gif  ja jaunimas daugiau naudoja. FB jau atgyveno savo amziu. As tik is inercijos jame. Mane tik profesionalu puslapiai twn laiko. Jie uz dyka tiek visko primokina (as apie juvelyrika), master class duoda. Pas debilus lietuvius ala vietines zvaigzdutes nieko nepaklausi, o pasaulinio lygio juvelyrai uzsienieciai  - labai geranoriški.

vaikai sake fb tik senukam lotuliukas.gif bet man geria duag draugiu visuose slayse, dar seima, gimine issibarsciusi, daug paprasciau per fb bendrauti visiem. biggrin.gif
Atsakyti