QUOTE(Monteverte @ 2021 02 16, 21:37)
Anksčiau aš irgi tokia buvau, kad viską draugei galėjau išpasakoti, apie viską
Taip draugės eina jau visai į kt. planą, daug tolimesnį, o vyras vis artyn ir artyn. Kažkada draugė atspėtų ko aš noriu šiuo metu, o dabar tik vyras.
ir aš turėjau tokią draugę.
bet šiaip lyginti nereikėtų. moteriškas bendravimas yra moteriškas, kitokia energija, kitoks matymas, ir mums, moterims jo reikia. nereikia lyginti su vyru. net nežinau, ar tikslinga būtų.
gerai, kai su vyru artimas ryšys. bet jei viskas tik viename, viename žmoguje, tai šakės. net specai db sako, kad reikia turėti keletą dispersed pasklaidytų ryšių (ne apie meilužiavimą kalba eina.)
priešingu atveju, jei viskas tik su vyru, nieko kito - neduokdie, netektis, ir likęs žmogus nemato prasmės gyventi.
kai draugės artimos nėra, tai ir nemanai, kad reikia.
jei būtų toks soulmate ryšys su drauge, nežinau, ar kas spjautų, atsisakytų, vien todėl, kad turi vyrą.
gerai draugei nesakai: vat db aš ištekėjau, tai eikit jūs visi n.h.
kam tada ženijantis kviesti visus į balių, jei draugės nereikalingos?
jei draugės tik tokios, kad šnekėtis apie nagų laką, tai jokios jos draugės, tuomet, aišku, vyras pirmoj eilėj. bet jei yra gerų draugių, gerų gilių draugysčių, jos eina per gyvenimą, ir tai, manau, bet kuris sveiko proto žmogus vertins, nes draugystė šiiap nesimėto.
C.S Lewis rašė: Draugystė neprivaloma, bet jei ją turi, ji yra tikra DOVANA.
mes, juk homo sapiens, tikri socialūs gyvūnai.
kiti bendravimo nebuvimą pastoviai soc tinkluose kompensuoja.
dėl pensijų. mano irgi maža gausis.
bet klausimas: ar bus kas moka mums pensijas? sakoma, kad pensininkus išlaiko jaunimas.
Sodra vis tiek bazinę mokės. geriausia, manau, nuomuot NT tos rinkos kainomis. o kaip pačiam taupytis? man baisu, nesinori. nuvertėja tas pinigas, ir dar žiauriai.
o apie investicijas ir vertyb popierius nieko neišmanau.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 17, 08:06)
Nematai, kad pasaulyje vyksta baisus dalykai... Neaisku, kas cia desis po keliu men, o jau uz keliu metu tai net fantazija nenesa.
Bresta kazkokie baisus dalykai.
Ne pensija bus galvoje
šiaip mano nuotaika cool.
nesėdžiu news portaluose night and day.
nes jei ir taip, ką pakeisiu?
galiu tik nepasiduoti masinei psichozei.
nesinori, kad tik nuo artimų atskirtų. o šiaip darbą turiu, sveikatos dar turiu, darbą turiu tokį, kuris neprivers kažko daryti, ko nenorėčiau.
žinoma, dėl to viso reikalo - gentle existential sadness yra.