Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 17, 12:49)
Galbūt priklauso nuo konkrečių žmonių. kažkada dėl bajerio esu dariusi testą apie vyr mot energijas, tai pas mane tipo 6 vyr. 4 mot. (iš dešimties), pas mano mamą iš viso 8 vyr. 2 mot. Nepaisant to, kad išoriškai mes tikrai ne vyriškos, o moteriškos. Bet viduje glaimas daiktas, kad mums net komfortiškiau su vyrais bendrauti.

Tai zinoma visi skirtingi ir pas visus poreikiai skirtingi, kazkam uztenka pvz vieno draugo ar drauges, kazkam tik vyro/zmonos, kazkam daug draugu ar net daug vyru/zmonu.
Man tai idomu bendrauti ir su vyrais, ir su moterimis, is visu gaunu kazka kita. Man aplamai patinka bendrauti su zmonem ivairiais.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 13:21)
Tai zinoma visi skirtingi ir pas visus poreikiai skirtingi, kazkam uztenka pvz vieno draugo ar drauges, kazkam tik vyro/zmonos, kazkam daug draugu ar net daug vyru/zmonu.
Man tai idomu bendrauti ir su vyrais, ir su moterimis, is visu gaunu kazka kita. Man aplamai patinka bendrauti su zmonem ivairiais.

Man tai dabar įdomiausia iš viso nagrinėti save ir gilintis į save biggrin.gif Ar medituoji dar pati? Ar užmetei? Ir given kaip tu? Man atradimas tame, kad aš iš viso nebebijau mirties energijos. Ne pačios mirties kaipo tokios, bet ta energija visiškai nebesunki. Ji man lengva patapo, smagi netgi galima sakyti. Nebesinori verkti nuo jos, bijoti ar pan. O tiesiog priimu ją kaip visas likusias ir tiek. O vat pvz. pasiaukojimo energija nerealiai sunki. Žiauriai. Ne visi gimę motinomis teresėmis būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 17, 14:30)
Man tai dabar įdomiausia iš viso nagrinėti save ir gilintis į save biggrin.gif Ar medituoji dar pati? Ar užmetei? Ir given kaip tu? Man atradimas tame, kad aš iš viso nebebijau mirties energijos. Ne pačios mirties kaipo tokios, bet ta energija visiškai nebesunki. Ji man lengva patapo, smagi netgi galima sakyti. Nebesinori verkti nuo jos, bijoti ar pan. O tiesiog priimu ją kaip visas likusias ir tiek. O vat pvz. pasiaukojimo energija nerealiai sunki. Žiauriai. Ne visi gimę motinomis teresėmis būti smile.gif

Vaistuku negeri...Blogai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 17, 14:30)

zinoma, kas be ko, taip medituju ir siaip esu linkusi labai i savanalize.
ziurnt dar kam gal aukotis, jei del kokiu abstrakciu dalyku tai man atrodo beveik beprasmiska...jei konrkeciai del artimuju zmoniu, tai kitipa jau...

o del mirties, man labiausiai kuno gaila biggrin.gif dvasia tikiu amzina, o sis kunas juk tik siam gyenimui, pradedu ji pamilti, priimti, ir se tau, neliks greitai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 17, 09:12)
ai žinai, kai nelaimės užeina, tai niekas jau nepadės. Žmonės bėga nuo nelaimingų ir kitaip nebus.

kodėl taip niūriai?
ar pati kitam nepadėtum? bėgtum?

man yra padėję, ir aš jiems.
our relationships are just mirrors of us. ax.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 11:21)
Man aplamai patinka bendrauti su zmonem ivairiais.

Me, too.

bet taip pat lb reikia laiko man sau (gal kad jo neturiu?) tokia ambivert darausi.

Monteverte, gilintis į save? but not too much. analysis - paralysis.
iki tam tikros ribos viskas.

meditacija? geras dalykas, noriu ją susigrąžinti, nes reikia. tiesiog tą mindfulness visur praktikuoti, tą lyg darau, bet noris dar natūraliau tai daryti, o ne kad "taip geriau", ar "dėl sveikatos". kad būtų kaip antras kvėpavimas.
pvz, geri kavą, tai tik ją gerk.

Pora anekdotėlių, kad neatsilikti nuo arbūzo. biggrin.gif

Abu apie girtuoklius.

1. Atsibunda ryte vyras, dar apspangęs nuo vakarykščio baliaus, savo akimis negali patikėt: sūnus tapkes neša, žmona kavą į lova duoda.
- Kas čia vyksta? - klausia sūnaus.
- Nu kas, kas, - sako sūnus. - Pareini vakar girtas kaip tapkė, šliauži keturiom, apvemi viską, mama kelnes bando mauti, į lovą paguldyti, o tu jai: "Atstok, kekše, aš vedęs!"

2.
Draugė kitai:
- Na ir kaip tavo dvasiniai kursai? Ar patobulėjai santykiuose su namiškiais?
- Na žinai. Praktika vis dar sunki. Pareina vyras girtas namo, jaučiu - girtas girtas, o jau smarvė... Grabalioja šviesą, aš tyliu. Šniokščia, daužosi aplinkui, aš tyliu.
Staiga man neiškentęs:
-Tu nors šaukti pradėk, o tai aš lovos negaliu rast!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 vasario 2021 - 17:00
QUOTE(given444 @ 2021 02 17, 16:59)
Monteverte, gilintis į save? but not too much. analysis - paralysis.
iki tam tikros ribos viskas.
meditacija? geras dalykas, noriu ją susigrąžinti, nes reikia. tiesiog tą mindfulness visur praktikuoti, tą lyg darau, bet noris dar natūraliau tai daryti, o ne kad "taip geriau", ar "dėl sveikatos". kad būtų kaip antras kvėpavimas.
pvz, geri kavą, tai tik ją gerk.
Pora anekdotėlių, kad neatsilikti nuo arbūzo. biggrin.gif

Nemanau, kad gali buti per daug, tik nera lengva....

meditacija man ir samoningas gyvenimas, kaip sakai, kai geri kava tai darai samoningai...

Bet visgi liudna tokie gyvenimiski vaizdeliai, ir kiek seimu taip gyvena...ir jiem normalu... unsure.gif
Atsakyti
tikrai gali būti per daug.
ir terapeutai apie tai šneka. not too much.
kai išeini iš savęs, eini link kitų, bendrystė, pagalba, savanoriavimas, bet kas - nesisuki savo ego burbule, irgi tas padeda.

kavą geri ir kartu SM, arba news.
iš tikro aš nemoku gerti kavos. nes skaitau ar žiūriu kažką.
vat vandenį su ciberžole rytais geriu žiūrėdama per langą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 vasario 2021 - 17:07
QUOTE(given444 @ 2021 02 17, 17:05)
tikrai gali būti per daug.
ir terapeutai apie tai šneka. not too much.
kai išeini iš savęs, eini link kitų, bendrystė, pagalba, savanoriavimas, bet kas - nesisuki savo ego burbule, irgi tas padeda.
kavą geri ir  kartu SM, arba news.
iš tikro aš nemoku gerti kavos. nes skaitau ar žiūriu kažką.
vat vandenį su ciberžole rytais geriu žiūrėdama per langą.  ax.gif

neisivaizduoju ka terapeutai kalba ir kokie gali buti nukrypimai, gal zmogus buna koks nestabilus, o gal daro kokias nesamones isivaizduodamas, kad analizuoja kazka. Bet dar nesutikau tokio, kas per daug save analizuotu, greiciau atvirksciai daznai vengia, neigia, bega nuo saves...Cia man panasu i pavoju per daug sveikai valgyti biggrin.gif

kavos negeriu, bet smagu, kai buni lauke , pvz pasivaikscioti, tada buni cia ir dabar, arba kai dirbi darze biggrin.gif
Atsakyti

O as nesigailiu. Nuotaka turi buti nekalta. Va kas svarbu...

O su kitom galima tik but ... draugais kaip dabar sakoma

Buvo laida,apie chirurge ar akusere ,ji dirba emiratuose .Nu pasakojo ki viena ten vietine ,norejo teketi uz kazkokio tai ,,princo,, bet salyga buvo,kad butu nekalta.O ta dukart gimdiusi,, natural,, 😂😂😂 nu ir padare ji ,,nekaltybe,, o ta istekejo 😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 17, 18:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72784878" data-time="1613504220"><div><p>O as nesigailiu. Nuotaka turi buti nekalta. Va kas svarbu...

O su kitom galima tik but ... draugais kaip dabar sakoma</p></div></blockquote><p>Buvo laida,apie chirurge ar akusere ,ji dirba emiratuose .Nu pasakojo ki viena ten vietine ,norejo teketi uz kazkokio tai ,,princo,, bet salyga buvo,kad butu nekalta.O ta dukart gimdiusi,, natural,, 😂😂😂 nu ir padare ji ,,nekaltybe,, o ta istekejo 😂😂😂</p>

As matai smegenis tyrineju, o ne pleves.
Jei smegenys tvarkoje tai ta nekaltybe neturi jokios reiksmes...
O jei dvasia jau nusivalkijus, tai pleves nepades...

Smegenis reikia perprogamuot... Galetu bobose buti knopke "reset t factory default".
Bet ne... kaip ka tik gimus irgi negerai...

Reikia kokioje 8 klaseje kad padarytu smegenu backup oo po to tik darai restore ir turi mergaite astuntos klases.

Galima ir veliau... dar geriau jei nenusivalkiojo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 17 vasario 2021 - 18:33
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 17, 18:33)
As matai smegenis tyrineju, o ne pleves.
Jei smegenys tvarkoje tai ta nekaltybe neturi jokios reiksmes...
O jei dvasia jau nusivalkijus, tai pleves nepades...

Smegenis reikia perprogamuot... Galetu bobose buti knopke "reset t factory default".
Bet ne... kaip ka tik gimus irgi negerai...

Reikia kokioje 8 klaseje kad padarytu smegenu backup oo po to tik darai restore ir turi mergaite astuntos klases.

Galima ir veliau... dar geriau jei nenusivalkiojo

tu niekaip neparasai, ka su vyrais daryti, ieskoti nekalto 40+ amziuje?
ar tokio updatinimo gal irgi reiktu i tai, koks buvo 12-13 metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 vasario 2021 - 18:47

Nu ok,tai kuri veisle nuo kurios susigadina?   ir kokiu lukesciu nori sulukus 40 , cia po kazkiek metu reikia dziaugtis kad gali judet, vezys va koks nepuola 

Atsakyti