Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 18:45)
tikra meditacija ir yra pats gyvenimas. čia ir dabar, kaip mindulness.
ne koks euforijų vaikymasis sėdint ant kalno.
jungtis tarp proto, jausmų, valios, kūno.

yra visokiu meditaciju, ne vien mindfulness, bet tam tikrai nebutina ant kalno sedeti biggrin.gif ant kalno siaip smagu pavaikscioti. Zinoma meditacija ir gyvenimo dalis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 18, 21:19)
Buvau keliuose kai buvo forum palace. Pirma karta MB paeme stovincius bilietus tai nepatiko, kai shuva gatveje be vietos... Paskui imdavom prie staliuku tai kitas reikalas. Dar Vokietijoje buvom tokiam klube vykdavo.
Man tai jokiu emociju - namie geriau.
Karta MB sugalvojo varyti i rengini Olandijoje Nijmegen nu musu buvo gal 80 km, bet kelias dienas. Tai as kazkaip atkalbejau...
Po to nuejo i kluba su manimi ziuriu, kad jai jau sunku istovet iki pabaigos... Nu pasake, galas amzius jau ne tas festivaliams...

Nu dabar ramu...

suseno su tavim? negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 23:08)
suseno su tavim? negerai smile.gif

Kodel suseno?
Pagal jo pasakojimus ji yra intravertė ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 17:28)

Fainas vyras, Mamantoviškas toks iš išvaizdos

patinka Mamontovas?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 14:57)
tai jei jau skundžiamės, tai ir žiema užkniso.

mes ant kalnų su gauja nuolat duodamės. mano 2-3 vaikai, ir draugo 1.
pora žiemų toks nusivylimas savim liko, kad nuo kalnų taip ir nenusileidau, dar pora žiemų sniego normalaus nebuvo, tai db vis nenusibosta.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 18:45)
tikra meditacija ir yra pats gyvenimas. čia ir dabar, kaip mindulness.
ne koks euforijų vaikymasis sėdint ant kalno.
jungtis tarp proto, jausmų, valios, kūno.

O man nepatinka kvėpavimo meditacija. Visiškai ne mano. Tibeto vienuoliu gongo meditacijos man pacios tinkamiausios - negatyvia energ8ja isstumia radikaliai. Kitam vel kazkas kitkas labiau tinka. Kiekvienas atsirenka savo.

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 10:28)
patinka Mamontovas?

Dabar pagalvojau apie Mamontova...kaip menininkas,,tai patinka, bet kaip vyras, tai fui biggrin.gif
Papildyta:
Ojaaaaazau....dabar Mamontovas perskaitys ir paduos mane i teismą uz izeidima....vajeeeeee vajeeeeee... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man patikdavo Mamontovas jaunysteje, dabar kakoks kaip isvires, kai pasneka kazka, kaip is kosmoso...geriau tik dainuotu i politik anesikistu...
Atsakyti
oi, kam tie gongai. nereikia taip įmantriai.
yra Christopher Andre 3 minučių meditacija
ten 40 meditacijos rūšių, gal panašiai.
žodžiu, eini, medituoji, valais dantis medituoji, tiesiogg darai maksimaliai, ką darai.
mindfulness ir maximum focus.
tada protas atsijungia, išlaisvėja. mintys kitokios. pailsi momentaliai.

bet dažai būna atvirkščiai. žmonės neištveria savęs, bijo išsėdėti net minutę, nes mintys net zuja. kol nurimsta. o paskui vėl ir vėl.
o kad išsidėdėti negali - tai faktas. dauguma trenerių išveda žmones vaikščioti, nes tik taip lengviau žmonėms išbūti.
toks tas mūsų protas. nieko nusotabaus. evoliucinės reakcijos. vis už krūmo tigrą įsivaizduoti. biggrin.gif
todėl tą reikia suprasti, kaip sako specai, ir ant savo proto nepykti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 19 vasario 2021 - 10:47
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 10:44)
Man patikdavo Mamontovas jaunysteje, dabar kakoks kaip isvires, kai pasneka kazka, kaip is kosmoso...geriau tik dainuotu i politik anesikistu...

Valinsku pedomis nori eiti biggrin.gif
As skaitau tu arba menininkas, arba politikas. Kartu tai yra nesuderinama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 vasario 2021 - 10:48
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 19, 10:47)
Valinsku pedomis nori eiti  biggrin.gif 

jo, o kai pradeda meninikai kistis i politika, nebeskanu gaunasi, ypac, kai sokineja pagal lobistu dudeles...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 10:46)
žodžiu, eini, medituoji, valais dantis medituoji, tiesiogg darai maksimaliai, ką darai.
bet dažai būna atvirkščiai. žmonės neištveria savęs, bijo išsėdėti net minutę, nes mintys net zuja. kol nurimsta. o paskui vėl ir vėl.
o kad išsidėdėti negali - tai faktas. dauguma trenerių išveda žmones vaikščioti, nes tik taip lengviau žmonėms išbūti.
toks tas mūsų protas. nieko nusotabaus. evoliucinės reakcijos. vis už krūmo tigrą įsivaizduoti. biggrin.gif
todėl tą reikia  suprasti, kaip sako specai, ir ant savo proto nepykti.

Vat is to visi priestaravimai ir nesutarimai tarp zmoniu ir kyla.

Kodel as turiu klausytis Andre, jei man labai gobgai tinka? biggrin.gif

Nedurnas zmogus atsirenka kas jam geriausiai tinka.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 10:50)
jo, o kai pradeda meninikai kistis i politika, nebeskanu gaunasi, ypac, kai sokineja pagal lobistu dudeles...

Is menininko politikas, ,kaip iš anoreksikės plus size model biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 vasario 2021 - 10:57
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 10:46)
todėl tą reikia  suprasti, kaip sako specai, ir ant savo proto nepykti.

bet supranti, kad ne vien mindfulness meditacija yra ir ju paskirtys skirtingos. kam kas tinka ir paitnka. Aisku dauguma tik zaidimai vakaru pasaulyje, bet yra, kas ir rimtom meditacijom uzsiima.
pvz kolegos senelis indas, po vandeniu kelias valandas isbuna, jam tikrai neuztenka valant dantis pamedituoti...jis visai kitoki gyvenima gyvena... Yra su energijom meditacijos, su ivairom praktikom. O jei kalbeti apie eilini koki zmogeli, kuriam savrbu pavalgyti, tv zinias paziureti, aisku gerai pradeti ir nuo tokio lygio, kaip sakai pirmiausai ugdyti samoninguma...
O gongai visai kitaip veikia...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 19, 10:55)
Vat is to visi priestaravimai ir nesutarimai tarp zmoniu ir kyla.
Kodel as turiu klausytis Andre, jei man labai gobgai tinka?  biggrin.gif
Nedurnas zmogus atsirenka kas jam geriausiai tinka.
Papildyta:

Is menininko politikas, ,kaip iš anoreksikės plus size model  biggrin.gif

tikrai taip, manau visi atsirenkam...

Lietuvoje politika panasu pelningas verslas, tai eina visi ,kas netingi..
Atsakyti
patinka Mamontovas?

iš tiesų patiko tik anksčiau, kol nepradėjo dainuoti to savo nevykusio "pozityvo". pas rokerius negali būti pozityvo. Pas rokerius turi būti plėšomos maikutės, agresija, nusivylimai, aistros, maištas ir t.t. O tai į ką jis pavirto, tapo apgailėtina smile.gif
Papildyta:
mes ant kalnų su gauja nuolat duodamės. mano 2-3 vaikai, ir draugo 1.
pora žiemų toks nusivylimas savim liko, kad nuo kalnų taip ir nenusileidau, dar pora žiemų sniego normalaus nebuvo, tai db vis nenusibosta.

mano vyras iš pietų, nekenčia sniego, šalčio. negali duotis ant kalnų žiemą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 19, 10:47)

pritariu
Atsakyti