Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 14:08)
tai žiūrint kokia ta pagalba ir kiek tęsiasi. Bet faktas lieka faktu, kad geriausiai sutaria žmonės, kurie tame pačiame lygmenyje. Pvz. dvi ištekėjusios draugės ar dvi našlės, o ne viena tokia kt. tokia.
Na aš su visais žmonėmis nesitapatinu, aš gana išskirtinė, bet kalbu apie mases. Pvz. ta pati N.Nekrašiūtė iš buvusių Olialia. Aš nesuprantu kam ji gali atrodyti labai nemiela, kas jos gali taip šalintis, juk ji žmogus saulutė. O ji pasakojo apie tą laiką, kai jai buvo depresija ir visi draugeliai ėmė šalintis. Dauguma žmonių visgi yra žiauroki, kaip iš džiunglių įstatymų.

o ego čia prie ko? meditacijų juk įvairių yra. Sakyčiau jomis kaip tik siekiama balanso su visu pasauliu. Gal tik atsiskleidžia į ką daugiau linkęs. Tas pats mano minėtas pavyzdys su pasiaukojimu. Vienam tas lengva būtų, na tarkim paaukotų koją dėl kito ir vienas gal didžiuotųsi visą likusį gyvenimą ir rodytų visiems tą prarastą koją ir kaip kitą dėl to išgelbėjo. Kitam gi būtų daug sunkiau, gal net labai pasigailėtų galiausiai to ir pan.

čia ir dabar esi kalnuose wub.gif tiesiog kitkam negali skirti dėmesio, nes jei esi pavojingame ruože, ne šiaip turistiniame, tai nukrisi, paklysi ar pan.
Papildyta:

būna. Tų tikrų senmergių, senbernių, kur prie tėvų tik gyvena, be draugų, be nieko. Net būna dirba su tėvais tėvų versle. Žiaurus variantas. Tokiam dažniausiai būna tėvai įkyrėję, nebemyli ir jų. Bet nemoka mylėti ir kitų. O reikalavimus stato baisiai aukštus, kad partneris jį/ją popintų kaip tėvai.

tikrai taip, panasus interesai, pokalbiai, patirtis galu gale poziuris i gyvenima. Net imkim dabar pvz emigrantus ir gyvenancius savoje, kartais labai buna sunku susisneketi, nes neturi zmones tokios patirties. Tai kartais aritmesnis pasijauti su kokiu pakistanieciu, kuris irgi uzsienyje, nei Lietuvoje su lietuviu.
Net i pora geriausiai kai sueina panasia patirtim, arba abu i pirmus santykius arba abu po skyrybu, abu be vaiku arba abu su vaikais ir t.t., manau lengviau susiderinti.

tikrai taip, yra meditacijos ir yra pseudo dalykai, kurie tik vaidina visa tai biggrin.gif zinau ne veina vyra, kurie siekie kazko neaisku ko, o realiai pabegio nuo seimu, vaiku, tai kokios cia dvasines paktikos, cia tik tiginyste ir t.t. pridengta graziais tikslais...

va butent gamta vercia buti cia ir dabar biggrin.gif O gyvenime visko gi reikia ir mastyti apie ateiti ir prisiminti praeiti...

oi visokiu tu zmoniu buna. biggrin.gif Cia is vsi velai kuria seimas , buna daznai tik apie 40 zenyjasi biggrin.gif nors jau seniai nei pas tevus gyvena, nei ten mamyciukai kokie ar senberniai, turi aisku tu santykiu, bet bijo zmones isipareigoti, keista, kad apsigyventi kartu nebijo... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2021 - 14:26
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 12:08)
1.Dauguma žmonių visgi yra žiauroki, kaip iš džiunglių įstatymų.

būna. Tų tikrų senmergių, senbernių, kur prie tėvų tik gyvena, be draugų, be nieko. Net būna dirba su tėvais tėvų versle. Žiaurus variantas. Tokiam dažniausiai būna tėvai įkyrėję, nebemyli ir jų. Bet nemoka mylėti ir kitų. O reikalavimus stato baisiai aukštus, kad partneris jį/ją popintų kaip tėvai.

1. Tai ir nebūkim tokie.

2. tą ir turėjau omeny. aš apie tą patį, tik kitais žodžiais.
čia ir nėra "be nieko" - čia trauma per ilgai užsitęsusių nesveikų tėvų-vaikų santykių.
Atsakyti
Šiandien supratau kaip pasiilgau roko koncertų, šakės kokios lomkės...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 16:39)

as irgi ivairiu renginiu pasiilgau....aplamai normalaus gyvenimo.... na dabar gal sunkiausias tas metas iki pavasario, turetu buti lengviau kai atsils... na negali taip ilgai zmoniu laikyti uzdarytu...
Atsakyti
tai jei jau skundžiamės, tai ir žiema užkniso. Šiaip man nemaišo ji tikrai, bet buvom įpratę jau, kad kovą žibutės žydi... o dabar vėl tarsi į praeitį metė. Viena paguoda, kad erkės mažiau piktos turtėtų būti ir kad upės gaus vandens. Bet egoistiškai žiūrint, tai jau žiauru. Vėl sniego dar pranešė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 16:57)
tai jei jau skundžiamės, tai ir žiema užkniso. Šiaip man nemaišo ji tikrai, bet buvom įpratę jau, kad kovą žibutės žydi... o dabar vėl tarsi į praeitį metė. Viena paguoda, kad erkės mažiau piktos turtėtų būti ir kad upės gaus vandens. Bet egoistiškai žiūrint, tai jau žiauru. Vėl sniego dar pranešė.

na jo ir pas msu dar vis salta gana, nos vasaris cia jau laikomas pavasario pradzia... narcizai jau prazydo, bet vejas vis nenustoja pusti saltas, audros visokios...i darza vis neina ieiti, lietus ir lietus... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 16:39)

Nusipirk dideli ekrana, gera garso sistema...
pasistatai vyno pasipjaustai surio - viskas OK

O kol kas paziurek svedu eurovizine is pirmo turo

https://www.youtube....h?v=j7Det1nz-5k

MB patiko gal ir tau patiks
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 18, 12:17)

tikrai taip, yra meditacijos ir yra pseudo dalykai,

tikra meditacija ir yra pats gyvenimas. čia ir dabar, kaip mindulness.
ne koks euforijų vaikymasis sėdint ant kalno.
jungtis tarp proto, jausmų, valios, kūno.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 18, 17:45)
Nusipirk dideli ekrana, gera garso sistema...
pasistatai vyno pasipjaustai surio - viskas OK

O kol kas paziurek svedu eurovizine is pirmo turo

https://www.youtube....h?v=j7Det1nz-5k

MB patiko gal ir tau patiks

tu nesupranti kas yra roko koncertas. Tai buvimas pačiame priekyje, prakaitas, persisunkęs su kvepalais, užvedanti didžiulė energija iki transo, rėkimas iki užkimimo, atlikėjo rankos paspaudimas...
To neįmanoma padaryti namuose ir per ekraną. tai gyvas reikalas.

Nu va, ar matai uginis??? ar jauti jas???
Fainas vyras, Mamantoviškas toks iš išvaizdos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 18, 19:28)

Ko inksti? ,Neleidzia komentuot temoj " kam bogai". Leistu - net neeiciau i debilams palikta tema. Atejau, pamaciau kaip tu paburei ant manes, tipo as dingau, uarda kazkur rase kad mane uzmuse, tai ir parasiau jums jusu temoj.
Ko inksti, mizne
Papildyta:
tai gyvas reikalas.

Teritorija myzalais zymet?
Atsakyti
tu nesupranti kas yra roko koncertas. Tai buvimas pačiame priekyje, prakaitas, persisunkęs su kvepalais, užvedanti didžiulė energija iki transo, rėkimas iki užkimimo, atlikėjo rankos paspaudimas...

Buvau keliuose kai buvo forum palace. Pirma karta MB paeme stovincius bilietus tai nepatiko, kai shuva gatveje be vietos... Paskui imdavom prie staliuku tai kitas reikalas. Dar Vokietijoje buvom tokiam klube vykdavo.
Man tai jokiu emociju - namie geriau.
Karta MB sugalvojo varyti i rengini Olandijoje Nijmegen nu musu buvo gal 80 km, bet kelias dienas. Tai as kazkaip atkalbejau...
Po to nuejo i kluba su manimi ziuriu, kad jai jau sunku istovet iki pabaigos... Nu pasake, galas amzius jau ne tas festivaliams...

Nu dabar ramu...
Atsakyti
To neįmanoma padaryti namuose ir per ekraną. tai gyvas reikalas.

Supratom is tavo nervinio posto temoje kur ne tau , mizne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 vasario 2021 - 21:36