Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 19, 11:54)
mano vyras iš pietų, nekenčia sniego, šalčio. negali duotis ant kalnų žiemą smile.gif
Papildyta:

Niekada nebuvau pries karštį,,bet po Seišelių esu visai kitos nuomones biggrin.gif +35*C ir 90% dregmės. Galvojau numirosiu biggrin.gif biggrin.gif o vyras, kaip zuvis vamdenyje tokiame klimete. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 vasario 2021 - 12:19
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 19, 12:19)
Niekada nebuvau pries karštį,,bet po Seišelių esu visai kitos nuomones  biggrin.gif  +35*C ir 90% dregmės. Galvojau numirosiu  biggrin.gif  biggrin.gif  o vyras, kaip zuvis vamdenyje tokiame klimete.  biggrin.gif

mano vyras ir sunus grieztai pries karsti. Jiem net Airijoje vasara per karasta doh.gif biggrin.gif I seiselius kartu tikrai niekaip nenuvyktume lotuliukas.gif Nors as irgi matyt jau tiek prirpatau prie airisko klimato, kad cia kai buvo uzpraeita karsta vasara jau ir cia man buvo per karsta..
Kas idomiausia net indai kolegos skundesi,kad per karsta, jie irgi sako mes jau atratom nuo to karscio per n metu cia biggrin.gif nes Airijoje irgi dregna, tai tas karstis matyt toks tropinis gaunasi.
Papildyta:
darbas mano darbe, turejo buti susirinkimas treciadieni, atsauke, nukele i ketv, vakar parase, kad bus siandien, laukiu, pistacijas gliaudau, nes taip laiko ir nepatvirtino, turiu kai ka padaryti, o medziagos neturiu....Airija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 vasario 2021 - 12:25
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 09:28)
bet supranti, kad ne vien mindfulness meditacija yra ir ju paskirtys skirtingos.

suprantu, o ko čia nesuprasti.
bet vat kad meditaciją dažnia ir įsivaizduoja, kaip kažką toookio.
ir tada eiliniai, užimti žmonės net bandyti nenori, mamos su mažais vaikais, galvoja, kad visur ir visada turi būti mirtina tyla, arba vaikai jau užaugę.
o ji čia ir dabar, labai mums patogi, nes realiai tai mūsų gebėjimai psichiškai atsijungti ir pailsėti.
toks gebėjimas yra nuostabus.
pvz, gydytojas, kuri dirba non-stop, gi turi mokėti tą daryti.
arba žmogus, kuris niekad negali sau leisti išvažiuoti ant aukšto kalno.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 12:26)

darbas mano darbe, turejo buti susirinkimas treciadieni, atsauke, nukele i ketv, vakar parase, kad bus siandien, laukiu, pistacijas gliaudau, nes taip laiko ir nepatvirtino, turiu kai ka padaryti, o medziagos neturiu....Airija biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pries pora savaiciu buvo zoom susirinkimas su visa darbo valdzia. Taip uzsimaniau likerio biggrin.gif isipyliau i grazu stikliuka ir megavausi. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 12:29)
ir tada eiliniai, užimti žmonės net bandyti nenori, mamos su mažais vaikais, galvoja, kad visur ir visada turi būti mirtina tyla, arba vaikai jau užaugę. 
o ji čia ir dabar, labai mums patogi, nes realiai tai mūsų gebėjimai psichiškai atsijungti ir pailsėti.

Mano meditacija gali pasirinkti nuo minutes iki keliu valandu.
Cia gi niekam ne naujiena,,kad nereikia sedeti lotosi pozoje.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 19, 12:29)

na jei zmones nesigilina labiau, tai gal tai ju beda, ne meditaciju biggrin.gif

osho sake medituoti reikia ne tyliai kambaryje o Niu Jorko centre , kazkaip taip pazodziui neatsimenu.

O poilsi galime ir vadinti poilsiu , nebutina jam prigalvoti pavadinimu - meditacija.
Mus moke destytojas vienas institute, sako keiciant darbo specifika labiausiai pailsi, pvz jei dirbai fiziskai , pasiimk knyga, jei skaitei knyag iseik i lauka pasivaikscioti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 19, 12:19)
Niekada nebuvau pries karštį,,bet po Seišelių esu visai kitos nuomones  biggrin.gif  +35*C ir 90% dregmės. Galvojau numirosiu  biggrin.gif  biggrin.gif  o vyras, kaip zuvis vamdenyje tokiame klimete.  biggrin.gif

pas mus analogiškai
Atsakyti
Susurinkit savo šiukšles

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 10:42)
fui kokios iskrypusios, svetimu triusiku uostytojos... biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 19, 12:05)
ir vaistukų negeria. Labai negerai ax.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 12:29)
manai dar padetu? as manau, kad jau vargu...  unsure.gif nebent tuos, kur Idomuci aminejo, kad apie seksa nebegalvotu, nes jau per daug seksualno azabocenyje  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 19, 13:36)
Susurinkit savo šiukšles

šiukšlė esi tu smile.gif
Atsakyti
Susirinkit šiukšles

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 10:52)
oi kas sako, ar ne musu drauge mylimuke, visur po temas lankstanti? Tu ir nustok eiti i "musu" tema gi, kaip paprasta, nereiks cia lomkintis , kad neatsakineti lotuliukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 11:21)
kaip nenustebinai  unsure.gif
Papildyta:

Nera tokio su Pfizer, o su AstraZeneca virs 65 nerekomenduojama, bent Vokietijoje.
Papildyta:

Butent, kaip man keista, kai i bet kokius klausimus apie vakcinas is kart va sitokia reakcija, zmonem pripaisomos visokios nesamones...
Papildyta:
koks tikslas sios zinutes temoje apie mirti?

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 19, 11:44)
va va, pratrūko draugytė, nebegali pati nuo savęs ir su savimi biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 12:31)
kas prasneko, ta kuri niekad nespipleso ir tikria tikrai nekartoja daug kartu to pacio per to pacio lotuliukas.gif oi prajuokinai cambala lotuliukas.gif zinai kaip is to anekdoto, jei jau Given plesosi cia del to pacio, tai kas tu tada? biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 19, 13:28)
Tai taip, nervikams tokiems kaip jūs dvi su myžbala, tai tikiu, kad tokie darbeliai vėžį varo biggrin.gif Užsibadytumėt save su adatomis biggrin.gif
Papildyta:

tai taip, tikiu 4u.gif tada dar normali buvai, liga neprogresavo, tai sėsdavai ir padarydavai. O dabar sėdėk ir gerk vaistus 4u.gif

Papildyta:
Susirinkit šiukšles

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 19, 13:45)
ėmiau ir apsiverkiau, kad tu manimi netiki biggrin.gif
nesusireikšmink tu taip. Esi tik prastos reputacijos forumo kekšytė 4u.gif

Atsakyti
mylimuke nori mane kopijuoti, bet taip graudziai gaunasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 14:16)
mylimuke nori mane kopijuoti, bet taip graudziai gaunasi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ji apskritai graudulinga. Kuo vyresnė darosi, tuo durnesnė. Anksčiau buvo tiesiog pasiutus merga VV stiliaus. O dabar jau laikas būtų susitupėti, amžius gi eina. Bet kai tapo draugikė psichiškai nesveikam žmogui, tai toks ir rezultatas smile.gif
Atsakyti
Susirinkit šiukšles

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 19, 14:22)
jos tokios ne prie ko pradejo pacios  nersti per temas, o dabar akeles isputusios, o mes prie ko, mes tai nieko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kam tu 5 temu, galima sioje veinoje bendrauti smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 19, 14:06)
išsivežkit savo šiukšles
Papildyta:
Mylimuke, ne aš gi mokslus baigiau 35 metų biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Šaipaisi iš lutukės? hihihi.gif Ji panašaus amžiaus mokslus baigė smile.gif

Atsakyti