QUOTE(given444 @ 2021 02 17, 16:59)
kodėl taip niūriai?
ar pati kitam nepadėtum? bėgtum?
man yra padėję, ir aš jiems.
our relationships are just mirrors of us.

Me, too.
tai žiūrint kokia ta pagalba ir kiek tęsiasi. Bet faktas lieka faktu, kad geriausiai sutaria žmonės, kurie tame pačiame lygmenyje. Pvz. dvi ištekėjusios draugės ar dvi našlės, o ne viena tokia kt. tokia.
Na aš su visais žmonėmis nesitapatinu, aš gana išskirtinė, bet kalbu apie mases. Pvz. ta pati N.Nekrašiūtė iš buvusių Olialia. Aš nesuprantu kam ji gali atrodyti labai nemiela, kas jos gali taip šalintis, juk ji žmogus saulutė. O ji pasakojo apie tą laiką, kai jai buvo depresija ir visi draugeliai ėmė šalintis. Dauguma žmonių visgi yra žiauroki, kaip iš džiunglių įstatymų.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 17, 16:59)
Abu apie girtuoklius.
1. Atsibunda ryte vyras, dar apspangęs nuo vakarykščio baliaus, savo akimis negali patikėt: sūnus tapkes neša, žmona kavą į lova duoda.
- Kas čia vyksta? - klausia sūnaus.
- Nu kas, kas, - sako sūnus. - Pareini vakar girtas kaip tapkė, šliauži keturiom, apvemi viską, mama kelnes bando mauti, į lovą paguldyti, o tu jai: "Atstok, kekše, aš vedęs!"
šaunuolis
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 17, 17:05)
tikrai gali būti per daug.
ir terapeutai apie tai šneka. not too much.
kai išeini iš savęs, eini link kitų, bendrystė, pagalba, savanoriavimas, bet kas - nesisuki savo ego burbule, irgi tas padeda.
kavą geri ir kartu SM, arba news.
iš tikro aš nemoku gerti kavos. nes skaitau ar žiūriu kažką.
vat vandenį su ciberžole rytais geriu žiūrėdama per langą.
o ego čia prie ko? meditacijų juk įvairių yra. Sakyčiau jomis kaip tik siekiama balanso su visu pasauliu. Gal tik atsiskleidžia į ką daugiau linkęs. Tas pats mano minėtas pavyzdys su pasiaukojimu. Vienam tas lengva būtų, na tarkim paaukotų koją dėl kito ir vienas gal didžiuotųsi visą likusį gyvenimą ir rodytų visiems tą prarastą koją ir kaip kitą dėl to išgelbėjo. Kitam gi būtų daug sunkiau, gal net labai pasigailėtų galiausiai to ir pan.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 17:30)
kavos negeriu, bet smagu, kai buni lauke , pvz pasivaikscioti, tada buni cia ir dabar, arba kai dirbi darze
čia ir dabar esi kalnuose

tiesiog kitkam negali skirti dėmesio, nes jei esi pavojingame ruože, ne šiaip turistiniame, tai nukrisi, paklysi ar pan.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 18, 08:51)
bet nieko savaime žavaus už žmogų, kuris savy neturi nieko, nepatyrė nieko. (ir išvis, ar tokių būna?)
būna. Tų tikrų senmergių, senbernių, kur prie tėvų tik gyvena, be draugų, be nieko. Net būna dirba su tėvais tėvų versle. Žiaurus variantas. Tokiam dažniausiai būna tėvai įkyrėję, nebemyli ir jų. Bet nemoka mylėti ir kitų. O reikalavimus stato baisiai aukštus, kad partneris jį/ją popintų kaip tėvai.