Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Issirinks savo ir tada su juo, o ne slydines bet kur.
Dirbant stresini darba norisi dar labiau, nes seksas slopina stresa.
Papildyta:
blink.gifuztai ir guli kaip lentos dantis sukandusios, kad tik sliundra nepalaikytu.
Tipo, jei papasakosiu posla anekdota, tai nuspresit, kad turejusi simtus? blink.gif

man vienas kurvininkas pasake apie moteri kuri daro oral -tokia ji ir moteris ,zodziu i zmonas neimtu. 

Jam apie 56 ,eina kaip tankas per bobas .man jis nera pvz ,bet ta jo nuomone ne is pirsto lauzta. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 06 rugsėjo 2018 - 07:49

O kas guodziasi?

Ne apie šią temą.Šiaip vyrai mėgsta prie buteliuko pagvildenti tokia temas.Ypač kai sėdi tyliai, ir jie užmiršta,kad kažkur yra moteris.Na,ir prisiklausau visko.O pati sau džiaugiuosi,kad namie neturiu tokio.

Bjauru skaityti idomucia ir arbuza, dar karta dekoju likimui, kad gyvenime tokiu gyvai neteko sutikt. blink.gif

Tu esi daug jaunesnė už juos.Tavo metų vyrukai jau yra kitokie

.Aš,kai esu vyresnė, tokių daug sutinku.Pasierzinti ir pasižodžiuoti su tokiais labai linksma.O gyventi su tokiais nenorėčiau.Labai vertinu laisvę ir nepriklausomybę.

Atsakyti

man vienas kurvininkas pasake apie moteri kuri daro oral -tokia ji ir moteris ,zodziu i zmonas neimtu. 

Jam apie 56 ,eina kaip tankas per bobas .man jis nera pvz ,bet ta jo nuomone ne is pirsto lauzta. 

Aha, turi namuose Mergelę Mariją, o vis tiek ieško tokios,kuri minetą darytų.Žinau aš tokius fruktus mintinai.

Atsakyti

Aha, turi namuose Mergelę Mariją, o vis tiek ieško tokios,kuri minetą darytų.Žinau aš tokius fruktus mintinai.

va butent ,kad taip yra .ta mergele marja visaip isvartyta ir pabodus ;)

Atsakyti

Bjauru skaityti idomucia ir arbuza, dar karta dekoju likimui, kad gyvenime tokiu gyvai neteko sutikt. blink.gif

As suklusciau ,jei tai man pasakytu moteris gyvenanti laimingoje santuokoje 20metu. dabar cia tik prielaidos svaciojimai i niekur . 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 06, 07:23)
Kaip galima istaisyti savo praeiti?
Ir kuo blogai moters malonumas lovoje?
Kodel malonus seksas negali but risanti grandis? Ar risa tik seksas is pareigos?
Nu atrodo kartais protingiau rasai, bet paskui vel kaip sauni....

Kokie primityvus klausimai nesuvokiami.
Praeities blogi dalykai, pasislepia uz dabarties geru.
Malonumai NEGALI BUTI RISANTI GRANDIS. Jokie.

Kai kazkas sako - myliu, nes man su juo gera, tai jokia meile.

Visai nereiskia, kad tur buti bloga. Tiesiog malonumai neturi buti santykiu pagrindu.
Atsakyti
Seksas yra poros santykiu klijai.
Blogai, kai nera kliju.
Dar blogiau, kai nera, ka klijuoti.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 06, 08:55)
Labai vertinu laisvę ir nepriklausomybę.

Atrodo, kad nesenai paleista is vergijos ar baudziavos ir dar nespejot atsidziaugti.
Tik tiek.
Laisvi ir nepriklausomi zmones yra tiesiog laisvi ir nepriklausomi.
Vieni ar kazkam save paskyre isipareigoje. Jiee yra laisvi ir tokiems temos apie laisve ir nepriklausomybe net neidomios.

Jus nepanasi i tokia, nes labai jautriai reaguojat. Kaip buna kokie gyvunai kuriuos pagavo uzdare ir kankino, tai jie jau bijo buti uzdaryti
Atsakyti

Blogai, kai nera kliju.

OK , pragyveni 10m ir bum avarija ,nunesa vyrui organa o tau visa krutine su ranka .... kaip isivaizduoji  keksa ir santykius ??/

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 06, 10:06)
Blogai, kai nera kliju.

Kaip tai nera? viskas amputuota ar kaip cia?
Jei jau ant sekso statom, tai svarbu anie galai
Atsakyti

Joo ,cia viskas aisku ,kad ant to viskas statoma ,tik neprisipazysta  :D  :D  viena net skaityt negali karcios teisybes 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 06, 10:12)
Kaip tai nera? viskas amputuota ar kaip cia?
Jei jau ant sekso statom, tai svarbu anie galai

O jums santykiai yra tik lytiniai? Nes ne apie tokius rasiau.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 06, 10:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72196358" data-time="1536217589"><div><p>Seksas yra poros santykiu klijai.
Blogai, kai nera kliju.
Dar blogiau, kai nera, ka klijuoti.</p></div></blockquote><p>OK , pragyveni 10m ir bum avarija ,nunesa vyrui organa o tau visa krutine su ranka .... kaip isivaizduoji  keksa ir santykius ??/</p>

Rankas ir liezuvi jam irgi nunese?
Atsakyti