Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Taip, Idomucija,tu atspėjai.Tikrai aš labai jautriai reaguoju, jau esu buvusi uždaryta, ir skriausta esu labai.Iš to košmaro išsilaisvinau prieš daug metų.O pasekmės liko. ir liks visada.

.Gyvenu viena, esu savo laiko,pomėgių ir viso ko kito šeimininkė ir kaifuoju nuo to.

.Bijau įsipareigoti, bijau ką nors prisileisti artyn.Bijau būti išduota ir įskaudinta.O ir nebematau reikalo su kuo nors lipdyti kažką panašaus į šeimą.Ne laikas jau tam.

Turiu vieną artimą vyrą ir man to gana.Nieko nebeieškau, tiesiog įdomu padiskutuoti,pasižodžiuoti, pasiginčyti.

Atsakyti

Aha, turi namuose Mergelę Mariją, o vis tiek ieško tokios,kuri minetą darytų.Žinau aš tokius fruktus mintinai.

Cia kai vyras uzstrigo emociskai vaikysteje ir niekaip neissprende savo santykio su seksu bei moterimis. Viena mama-sventoji, kita - paleistuve seksui. Cia viskas zmogiska, bet kazkaip tikeciausi, jog subrendes zmogus sugebes atpazinti savyje tokius kabliukus ir juos isspresti. O dabar net nebando sukurti vidines tvarkos savyje, tik stato moterims reikalavimus, kad nekaltos butu. O kitos - atvirksciai.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 06, 08:55)
Tu esi daug jaunesnė už juos.Tavo metų vyrukai jau yra kitokie
</p><p>.Aš,kai esu vyresnė, tokių daug sutinku.Pasierzinti ir pasižodžiuoti su tokiais labai linksma.O gyventi su tokiais nenorėčiau.Labai vertinu laisvę ir nepriklausomybę.
</p>

Nezinau kiek tu vyresne, bet turejau 15m vyresni drauga, tai tikrai nebuvo tokios nuomones kaip sitie du. Ir nemazai pazistu vyresniu tokiu . o stai ir jaunu yra nemazai , kurie po lovas laksto, o paskui nekaltu iesko ir visas kurwom laiko.
Atsakyti

As suklusciau ,jei tai man pasakytu moteris gyvenanti laimingoje santuokoje 20metu. dabar cia tik prielaidos svaciojimai i niekur . 

Tavo metu laisvu vyru LT su ziburiu reikia ieskoti. Turetum seniai suklusti del to, kad niekaip nerandi moters tam palankioje aplinkoje.

As paskutini syki paklausiu. Kaip yra, kad tu neismoksti cituoti? Tau vienodai? Pamirsti? Specialiai necituoji? Man zinok cia kaip sutikti zmogu, kuris sonu visur vaikscioti. Arba atbulas. Nepatogu tiek jam, tiek kitiems, uztektu atsisukti, bet va kaip eina, taip eina. Pradedu naturaliai galvoti kaip jis siaip gyvenime funkcionuoja. Kaip dirba pvz. 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 06, 09:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72196255" data-time="1536211179"><div><p>Bjauru skaityti idomucia ir arbuza, dar karta dekoju likimui, kad gyvenime tokiu gyvai neteko sutikt. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As suklusciau ,jei tai man pasakytu moteris gyvenanti laimingoje santuokoje 20metu. dabar cia tik prielaidos svaciojimai i niekur . </p>

Tai ar verta klausyti taves arbuzai, kuris neturejo ne vienu sekmingu santykiu ir dergiasi ant visu savo ex?
Atsakyti

Linksmai kaip pas jumis smile.gif

Nežinau kaip čia bus, aš gi labai negera biggrin.gifŽinot, aš vis norėdavau nulėkti į temą "Mes nevalgome po 18 val." ir kažkur apie 21 val., kai visos jau alkanos, pridėti daug daug skanių valgių paveiksliukų biggrin.gif
Vos susilaikydavau biggrin.gif

Tavo humoro nesuprastu ir labai pasipiktintu. 😂😀😃

Kazkada dirbau, nedideleje, kavineje. Duris uzrakindavau 16 val ir nieko nevalgydavau namuose, nes gyvenau viena ir negaminau maisto. Buvau taip ipratusi. Su vyru paskutine(kaip is sv paveikslo😃) valgeme 18 val ir veliau koki obuoli ar banana. Mano giliu isitikinimu, kad svori reguliuoja ne valandos, bet kalorijos. 

Tokios mazos butybes, kurios ilenda i spinta ir sumazina rubus. Girdetas anekdotisk Ane? 

Bet laiku prisiminiau prie svedisko pusryciu stalo. O dar pietus ir vakariene su VI . 

Belieka tik prasyti Dievo. Duok tiek stiprybes, kad neziureti i visa tai, ir jegu neragauti. 

kazkada buvau nugirdes taip; su protinga moterimi ir lovoje smagu ;)  gaila kad tada  per viena ausi iejo per kita isejo.

Nesigailek. Protingos moterys neismire. 😏

Beje ir i kvailus(apie skoni, dydi ir skaiciau) jos neatsakineja. Pagal Alergovos dainos zodzius: Kas pas mus ne pirmas, tas antras. Ir taskas. 

Tai prostitute aplamai turetu buti svajoniu zmona. Dirbti proste Vokietijoje ir daug kur - NORMALU

Ir buna. Bent viena pora pazinojau. Ji dirbo elitine prostitute Dubajuje. Buvo nepaprastai grazi. Atvezdavo, tais laikais, milionines sumas namo. Turejo vyra ir vaika. Jos eilines isleistuves  i Dubajuje svezdavo restorane su daug sveciu. Draugai zinojo jos darbo pobudi.

Pasirodyti Ne toks baisus tas velnias, kaip ji piesia. Yra zmones, kurie sugeba priimti kita toki, koks jis yra. O yra tokiu, kurie sito niekada nesugebes. 

😏

As tai grauzciau, jei moteris rimtai nesigailetu ir nebandytu to kazkaip taisyti.
Nes man nesvarbu butu ar ji dings is gyvenimo ar pasitemps.

Ir kaip jai reiketu gailetis? Galva pelenais barstyti? Ir is kur zinoti, kad ji gailisi rimtai ar tik apsimera? 

😏

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 06, 10:04)
Kokie primityvus klausimai nesuvokiami.
Praeities blogi dalykai, pasislepia uz dabarties geru.
Malonumai NEGALI BUTI RISANTI GRANDIS. Jokie.

Kai kazkas sako - myliu, nes man su juo gera, tai jokia meile.

Visai nereiskia, kad tur buti bloga. Tiesiog malonumai neturi buti santykiu pagrindu.

Kur as rasiau, kad seksas yra vienintele santykiu risamoji grandis?
Greiciau jau seksas labai daznai yra santykiu lakmuso popierelis
Atsakyti

Beje ir i kvailus(apie skoni, dydi ir skaiciau) jos neatsakineja. Pagal Alergovos dainos zodzius: Kas pas mus ne pirmas, tas antras. Ir taskas. 

I tokius klausimus atsakineti tikrai neverta, bet nematau prasmes ir apsimesti pries vyra, kad vos ne sventoji esi vien tik, kad jo mazutis ego nenukentetu. Gal tegul jis sprendzia savo vidines problemas. Paciam i nauda butu del daugelio priezasciu gyvenime ir moteriai ramu, nereiktu teatro zaisti. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 05, 09:47)
Gal susitrenkiau galva, kazkodel imu suprast ka ir kodel  Idomucia raso  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Kam tu vis kartoji apie tas galybe veiksniu? Jeigu tave veikia tokia galybe itakos is sono, tai silpnas tavo libido ir tiek. Kai zmogus seksualiai temperamentingas, jo kiekviena smulkmena neveikia taip smarkiai. Kodel vienos poros turi daug sekso ir daznai, kitos tik labai retai. Ar tai reikstu kad pirmieji nestresuoja, nedirba, nepavargsta, nesipyksta? Pas visus sitie dalykai yra.

tai as ir nesakiau, kad pas mane kazkoks nevaldomas libido ir kad mano kuna valdo tik sekso poreikis, kad nei vaikai svarbu tuo metu, nei ju gerove, nei mano alkis, ar nuovargis , bet svarbiausia pasimylejus, tikrai man taip nera biggrin.gif tikrai ne, man visi tie dalykai svarbiau kol kas biggrin.gif
As aplamai kita minti sakiau, kad nesvarbu kiek to poreikio seksui yra pas mus, mes visi skirtingai su juo tvarkomes ir skirtingai gyvenam, gal itakos turi ne pacio geismo stiprumas, o musu prioritetai gyvenime, verybes, moralines nuostatos?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 06, 11:06)
<p>Taip, Idomucija,tu atspėjai.Tikrai aš labai jautriai reaguoju, jau esu buvusi uždaryta, ir skriausta esu labai.Iš to košmaro išsilaisvinau prieš daug metų.O pasekmės liko. ir liks visada.
</p><p>.Gyvenu viena, esu savo laiko,pomėgių ir viso ko kito šeimininkė ir kaifuoju nuo to.
</p><p>.Bijau įsipareigoti, bijau ką nors prisileisti artyn.Bijau būti išduota ir įskaudinta.O ir nebematau reikalo su kuo nors lipdyti kažką panašaus į šeimą.Ne laikas jau tam.
</p><p>Turiu vieną artimą vyrą ir man to gana.Nieko nebeieškau, tiesiog įdomu padiskutuoti,pasižodžiuoti, pasiginčyti.
</p>

Mane priesingai, niekas nebuvo uzdares ir nepasakyciau kadlabaiskriaude . as matyt siaip megstu laisve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 05, 10:22)
Sveikiausia, kai poroje norai daug maz sutampa biggrin.gif tiek daznumo prasme, tiek kitu aspektu biggrin.gif

jei ziureti is fizines plotmes daugumus zmoniu,kuriu sveikata normoje poreikiai sutaptu. Sveikiausia, kai pora darniai gyvena, kai santykiai sukurti artimi, kai pykciu mazai, kai konfliktai konstruktyviai sprendziami,kai zmones supranta veinas kita, kai padeda, atjaucia, visose kitose sferose, nes pasimylejimo kokybe ir kiekis pasekme santykiu, o ne atvirksciai. Ne per lyt santykius kuriami rysiai ir seima, o atvirksciai.
Atsakyti

Virga, iš kur gauti tos valios geležinės,kad nevalgyti po šeštos valandos vakaro?Jei pakankamai turi,tai permesk man, nors mažą kibiriuką.Nėra su kuo kariauti, tai nors su svoriu kariauju.

Atsakyti