Tavo humoro nesuprastu ir labai pasipiktintu. 😂😀😃
Kazkada dirbau, nedideleje, kavineje. Duris uzrakindavau 16 val ir nieko nevalgydavau namuose, nes gyvenau viena ir negaminau maisto. Buvau taip ipratusi. Su vyru paskutine(kaip is sv paveikslo😃) valgeme 18 val ir veliau koki obuoli ar banana. Mano giliu isitikinimu, kad svori reguliuoja ne valandos, bet kalorijos.
Tokios mazos butybes, kurios ilenda i spinta ir sumazina rubus. Girdetas anekdotisk Ane?
Bet laiku prisiminiau prie svedisko pusryciu stalo. O dar pietus ir vakariene su VI .
Belieka tik prasyti Dievo. Duok tiek stiprybes, kad neziureti i visa tai, ir jegu neragauti.
kazkada buvau nugirdes taip; su protinga moterimi ir lovoje smagu ;) gaila kad tada per viena ausi iejo per kita isejo.
Nesigailek. Protingos moterys neismire. 😏
Beje ir i kvailus(apie skoni, dydi ir skaiciau) jos neatsakineja. Pagal Alergovos dainos zodzius: Kas pas mus ne pirmas, tas antras. Ir taskas.
Tai prostitute aplamai turetu buti svajoniu zmona. Dirbti proste Vokietijoje ir daug kur - NORMALU
Ir buna. Bent viena pora pazinojau. Ji dirbo elitine prostitute Dubajuje. Buvo nepaprastai grazi. Atvezdavo, tais laikais, milionines sumas namo. Turejo vyra ir vaika. Jos eilines isleistuves i Dubajuje svezdavo restorane su daug sveciu. Draugai zinojo jos darbo pobudi.
Pasirodyti Ne toks baisus tas velnias, kaip ji piesia. Yra zmones, kurie sugeba priimti kita toki, koks jis yra. O yra tokiu, kurie sito niekada nesugebes.
😏
As tai grauzciau, jei moteris rimtai nesigailetu ir nebandytu to kazkaip taisyti.
Nes man nesvarbu butu ar ji dings is gyvenimo ar pasitemps.
Ir kaip jai reiketu gailetis? Galva pelenais barstyti? Ir is kur zinoti, kad ji gailisi rimtai ar tik apsimera?
😏