As tai ne kirvukines nuotaikos.
Guliu dabar lovoje ir mastau, kodel noriu sypsotis, kodel pradejau sapnuoti ryskius jaukius sapnus, kodel norisi ka nors apkabinti...
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 14, 18:13)
Mano plaukai irgi tokie pusilgiai dazniausiai buna, ilgu irgi neturejus 

mano plaukai labai ilgi, bet aš ir spardaus, ir boksuojuos, tai įdomu kas aš?

Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 09 15, 22:03)
As tai ne kirvukines nuotaikos.
Guliu dabar lovoje ir mastau, kodel noriu sypsotis, kodel pradejau sapnuoti ryskius jaukius sapnus, kodel norisi ka nors apkabinti...
sensti

kodel norisi ka nors apkabinti...
Ruduo gal veikia?Bus žiema, reikės ko nors tokio, didelio ir šilto vyriško glėbio
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 15, 23:10)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72204660" data-time="1537038198"><div><p> kodel norisi ka nors apkabinti...
</p></div></blockquote><p>Ruduo gal veikia?Bus žiema, reikės ko nors tokio, didelio ir šilto vyriško glėbio
</p>
</p></div></blockquote><p>Ruduo gal veikia?Bus žiema, reikės ko nors tokio, didelio ir šilto vyriško glėbio

</p>
Skamba gundanciai jaukiai

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 15, 23:10)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72204660" data-time="1537038198"><div><p> kodel norisi ka nors apkabinti...
</p>

</p>
Kai moteris apkabina - irgi malonu.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 16, 09:49)
Kai moteris apkabina - irgi malonu.
Tipo, man moteri susirast?

QUOTE(kin @ 2018 09 16, 10:07)
Jums gal nelabai tinkamas variantas, bet man visai tinka. Kalba buvo apie apsikabinima
Jums gal nelabai tinkamas variantas, bet man visai tinka. Kalba buvo apie apsikabinima
Na, taip visai pamiršau.
Tipo, man moteri susirast?
o ka pabandyk, gal viai nieko . ir vyru gal po nereiks o meile juk akla ;)
o ka pabandyk, gal viai nieko . ir vyru gal po nereiks o meile juk akla ;)
O tu su vyru ar norėtum pabandyti?Klausimas retorinis, jei ką.Neįsižeisk.
Pati nenorėčiau, moterys netraukia, pakraipa ne ta.