Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 14, 17:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72203130" data-time="1536920705"><div><p>Alaus pabuose, klubuose ir restoranuose niekada negeriu. Alaus pinta ir moteris - baisiausias galimas variantas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>graziau atrodo rukancios mergaites prie mokyklos</p>

Ne, graziau atrodo vyrai, apsitempę leškas džinsais/kalgotkėmis.
Atsakyti
beformiai maisai irgi nieko grazaus ax.gif
Atsakyti

Ne, graziau atrodo vyrai, apsitempę leškas džinsais/kalgotkėmis.

O jei dar nukabę klynai, tai iš viso grožių grožis :blink:

Mašinoje taipogi turiu pusę namų, čia iš serijos, o jei ko prireiks.Turiu kirvuką, kastuvėlį, peiliuką, stiklinę nuo viskio, prožektorių ir vyno butelį. :ax: Žiemos metu dar ir porą kg druskos turiu.

Atsakyti

O jei dar nukabę klynai, tai iš viso grožių grožis :blink:

Mašinoje taipogi turiu pusę namų, čia iš serijos, o jei ko prireiks.Turiu kirvuką, kastuvėlį, peiliuką, stiklinę nuo viskio, prožektorių ir vyno butelį. :ax: Žiemos metu dar ir porą kg druskos turiu.

o kam vyno butelis ??  o apsisaugojimo priemones?

Atsakyti
O kam apsisaugojimo priemones automobilyje? Veziojies mergas i miska? Namu neturi ar ant kambario gaila?
Atsakyti

O kam apsisaugojimo priemones automobilyje? Veziojies mergas i miska? Namu neturi ar ant kambario gaila?

as apie duju balioneli,o jus vat iskart apie lova .moteri nusivezus i miska ji mustis pradeda ..

Atsakyti

O kam apsisaugojimo priemones automobilyje?

Kodėl apsisaugojimo priemonės? Gal čia priemonės puolimui?

O butelys dėl vienos rimtos priežasties,jei  įklimsti kur, sniege, ar kokiam raiste, tektų traktoriaus ieškoti.O kaime kiečiausia valiuta - butelys.O ir chebra kartais degalų pristinga, žino,kad pas mane bus.

Buteliuku žiemą yra tekę pasinaudoti.Kaimo traktoristas, pijokėlis iš pašaukimo, net tik mane iš pusnies ištraukė, bet ir kelią dar iki sodybos nuvalė.Ot,tai žvengė visi, dar kelias žiemas tarkavo.Va, kokia butelio jėga.

Miške ką nors daryti  pikantiško nepatartina, visokių kamerų medžiotojai ir urėdai miške pristatę, kažkaip nesinorėtų,kad pafilmuotų.

Atsakyti

Kodėl apsisaugojimo priemonės? Gal čia priemonės puolimui?

O butelys dėl vienos rimtos priežasties,jei  įklimsti kur, sniege, ar kokiam raiste, tektų traktoriaus ieškoti.O kaime kiečiausia valiuta - butelys.O ir chebra kartais degalų pristinga, žino,kad pas mane bus.

Buteliuku žiemą yra tekę pasinaudoti.Kaimo traktoristas, pijokėlis iš pašaukimo, net tik mane iš pusnies ištraukė, bet ir kelią dar iki sodybos nuvalė.Ot,tai žvengė visi, dar kelias žiemas tarkavo.Va, kokia butelio jėga.

Miške ką nors daryti  pikantiško nepatartina, visokių kamerų medžiotojai ir urėdai miške pristatę, kažkaip nesinorėtų,kad pafilmuotų.

viena ir gyvenat prie misko ? nebaisu ...?    bonka kaime silciau priima ;) o dar netusciai ne uz aciu ..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 15 rugsėjo 2018 - 15:54

Nea, esu miestietė ir gyvenu mieste.Bet turiu tarp miškų sodybą,vasarą ten gyvenam, o žiemą ten tokia glucharnė, kad gerai pasnigus neįmanoma pravažiuoti su normalesne mašina.Žiemą važiuoju šiaip apsižiūrėti ar viskas tvarkoje.Šunis vežu į mišką išsilakstyti,vnž tenka po nesaugius kelius pasibaladoti.

Yra tokia liaudies išmintis,kad niekas moters taip nepuošia, kaip degtinės butelys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 rugsėjo 2018 - 16:01

smagu tarp misku ,tik vasara uodai puola .  bet pailset nuo miesto smagu

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 15, 05:42)
Mašinoje taipogi turiu pusę namų, čia iš serijos, o jei ko prireiks.Turiu kirvuką, kastuvėlį, peiliuką, stiklinę nuo viskio, prožektorių ir vyno butelį. ax.gif Žiemos metu dar ir porą kg druskos turiu.
</p>

Kai perskaiciau apie kirvuka ir kastuveli, prisiminiau interneto platybese, "vaiksciojancius " zodzius: Я не злопамятная. Закопаю и забуду. lotuliukas.gif
Atsakyti

Man šitas geriau tinka https://demotyvacijo...a.-1666115.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 rugsėjo 2018 - 20:31