Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dietas esate išbandžiusi?

Apklausa: kokias dietas esate isbandziusi ? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aš jokių dietų neprisiverčiu laikytis, esu kažkada bandžiusi, bet tas specialus dietinis maistas strikdavo burnoj, (aišku, ne visas).Pavasarį buvau susiėmus, nevalgiau po šešių, valgiau mažiau kaloringą maistą, nesugebėjau atsisakyti tik saldumynų ir persivalgymo savaitgaliais.Per kokius 2,5 mėn šiaip ne taip numečiau 3 kg. Ką numesdavau per savaitę, tą per savaitgalį priaugdavau. Dabar vėl susiėmiau, atsisakiau saldumynų, na ne visiškai, suvalgau savaitgalį, bet nedidelį gabalėlį, o paprastom dienom nė kąsnelio. Sekmadienį nesugebėjau atsisakyti mamos virtų cepelinų, suvalgiau porciją apie trečią valandą ir tą dieną valgiau tik vaisius.Tai va, per tris savaitės numečiau 3 kg.Manau, rezultatas neblogas. Tik viena bėda: nežinau ar ilgam užteks ryžto taip išsilaikyti, nes saldumynais ir visokiais sausainiukais galėčiau maitintis nuo ryto iki vakaro. ax.gif
Atsakyti
Bandziau noredama atsikratyti celiulito bedruske dieta.2savaites viska tik be druskos valgiau,aisku ir jokiu sokoladu, miltiniu,tai efektas thumbup.gif 85procentai celiulito nuejo,bet neistveriau ir prisivalgiau paskui. Dabar,kai meciau gerti kontraceptines, tai efektas tik50procentu verysad.gif
Atsakyti
esu skaiciavusi kcal man padejo numesti,o ir valgyti gali viska tik reikia pasiziureti kad nevirsytum dienos ckal. db bandysiu laikytis grikiu dietos,nes noriu greito rezultato blush2.gif o paskui prie ckal grisiu kad nepriaugciau to ka numeciau
Atsakyti
joki dieta nepades ilgame laike,
trumpam taip, o ilgam kad padetu reikai keisti gyvenimo buda,
riboto baigtinio laiko dietos laikymasis pades tik tuo momentu,
nes organizmas yra gudrus, jis pastebi kad jus maziau valgote, ir automatiskai maziau ir efektyviau degina kalorijas, jis persijungia i konservacini rezima,
ir tada jau nieko nenumesite:))

kaip organizmas yra konservaciniame rezime arba taip vadinamame "diet plaque"
kai jus baigiate dietos laikotarpi, ir pradedate normaliai miatintis
organizmas, kadangis jis yra gudrus, pradedal labai intensyviai kaupti atsargas
nes jis zino, kad kuri laika gavo mazai maisto, reiskia seiminikas neuztikrina pastovaus maisto tiekimo, reiskia reikia sukaupti atsargu juodai dienai,
stai kodel daugelis po dietos atgauna visa savo svori buvusi, ir dar priauga daugiau,

ne dietos reikai laikytis or organizma pergudrauti.

QUOTE(svaja* @ 2006 07 29, 21:01)
va norejau suzinot kokias dietas dauguma yra isbande .... ax.gif  smile.gif  rolleyes.gif

Atsakyti
as sesta diena laikausi Vaikules dietos.Tai pameciau 4kg blink.gif KAIP ideti liniuote-niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
smile.gif laikiausi Niujorko dietos( yra tokia knygute) su receptukais labai skaniais thumbup.gif ji man zadejo,kad atsikratysiu 8 kg per 2 savaites, bet reikejo dar ir sportuoti(as nesportavau) tai ir atsikraciau 6 kg biggrin.gif
Atsakyti
labai puiki ir efektyvi yra baltymine dieta suderinta su sportu. Kilogramai krenta jau po savaites, o valgyti reikia labai daug 4u.gif Alkana niekada nebunu, kartais net pagalviju, kad nebegaliu suvalgyti antro ant vandens troskintos liesos mesos patiekalo vakarienei doh.gif
Atsakyti
skaiciavau kalorijas ir kol skaiciavau tol svoris krito, nustojau skaiciuot, svoris ataugo o del seslaus gyvenimo budo dar daugiau priaugo sad.gif gal kas nors turit atliekamos valios? brangiai nupirkciau biggrin.gif
Atsakyti
As siuo metu laikausi grikiu dietos ir kolkas neblogai sekasi, esu patenkinta, nes ir laikytis nera taip sunku.
Atsakyti
kad negryztu numesti kilogramai labai naudinga skaiciuoti kalorijas, beje zinant patiekalu kaloringuma ir kiek tau ju reikia per diena galima koreguoti savo meniu, rinktis tiek pat skanu maista tik maziau kaloringa, mazinti kaloringo maisto porcijas, didinti maziau kaloriju turinciu patiekalu kieki......po Niujorko dietos taip ir darau. svoris negryzta, bet kol kas ir nekrenta, nes dar siek tiek palepinu save rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
teko nemazai laikytis, bet tos dvieju savaiciu tai nieko negelbedavo, svoris suinormalizavau, kai pradejau sveikai maitintis, nebegeriu KT ir siek tiek primetu kalorijas tai jau apie 2metus savo svoriu esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Tiesiog sumažinau valgomo maisto porcijas.... thumbup.gif
Bet po pusmečio keli kg sugryžo doh.gif
Atsakyti