Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dietas esate išbandžiusi?

Apklausa: kokias dietas esate isbandziusi ? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
sveikutes laikaus chazano dietos kolkas esu labai patenkinta
Atsakyti
Man isejo labai puikiai numesti 9 kg. Viskas tesesi apie 1 men, ir dar iki siol neprisaugau tu kg ,nors ir puse metu praejo 4u.gif Laaabai daug citrinu sulciu geriau, kaip zinoma - jos neskatina apetito, atvirksciai - nuo ju visada jautiesi pavalgiusi, beto lieknina, palaiko gera kuno f-ma , ir viskas i gera smile.gif Zinokit siulau isbandyti visoms , beje negalima sedeti vienoje vietoje - daznai iki darbo eidavau pescia biggrin.gif Tai va ,jei bandysit, parasykit, kaip seksis ax.gif
Atsakyti
pirma syki laikiausi dietos .. kadangi man sunku kazko atsisakyti, taij nevalgydavauj po 6 val, bet grieztai nieko, pradzioje buvo,sunku, po, to nieko., o diena viska valgau gal, siek tiek, maziau, per menesi nukrito, apie 4-5 kg. pradzioje nekrito nekrito, 2 savaijtes nesikeite , po to, per kitas 2 sav nukrito jie, dbr vel, pries sventes dar bandysiu pasikudinti, siek, tiek, jeij iseis
Atsakyti
SVEIKUTES,
AS ESU ISBANDZIUS IR VIS DAR LAIKAUSI DIETOLOGES SUDARYTOS DIETOS ax.gif
GAL RASIU BENDRAMINCIU CIA ax.gif
Atsakyti
Labas,esu bandžiusi mažinti maisto normas,o vasara dariau išsivalyma,valgiau savaite tik arbūzus ir gėriau pasukas.Rezultatas-5.Savijauta nereali,valgyti nesinorėjo visai.Tai šia vasara vėl kartosiu. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, nesu daug dietų išbandžiusi, bet jos man buvo sėkmingos.
1. Kalorijų skaičiavimas (ryškiai sumažėjo apimtys, ir -2kg, bet pasidaviau nes trunka ilgai).
2. Esmeraldos dieta (įveikiau vieną etapą, supratau, kad veikia ir pasikoregavus prisitaikiau sau, -2kg).
3. Avižinės košės dieta (per savaitę -3 kg, man tinka ir patinka) 4u.gif
Dabar tiesiog bandau maitintis sveikai ir nekaloringai ax.gif
Atsakyti
Delcios dieta thumbup.gif Apie 4kg nukrito po dietos. Ir truputi sportuoju,maista suderinau siek tiek. Atsisakiau saldumynu,kepto,pusfabrikacio,riebaus,miltinio maisto smile.gif
Atsakyti
Dieta su dietologes pagalba. thumbup.gif O taip tai daug isbandziau,bet nenoriu buti alkana.
Atsakyti
Super-mega-arči dieta, per mėnesį negrįžtamai numesti 8 kg 4u.gif tai viena dieta, kurios niekaip negaliu laikytis iki galo - apsileidžiu ir vėl grįžtu prie pirmos savaitės meniu doh.gif
Pirma savaitė - jokių karbohidratų nei cukraus (nei vaisių!).
Antra savaitė - jokių karbohidratų, bet jau galima valgyti vaisius.
Trečia savaitė - jau galima ryžių bet nebegalima vaisių, ketvirtą - galima duonos, penktą šeštą septintą.... na nežinau, toliau trečios savaitės nesu nuėjusi, pasilieku prie varianto jokių miltų, ryžių nei bulvių bet valgau visus vaisius, kartais juodos duonos jei labai noriu, ir taip balansuoju ant savo pastovaus svorio, kol vėl nepradedu visko iš pradžių, ir taip palieku kažkur dar porą kg.
Pliusas - su šia dieta niekad nejaučiu alkio, nes vietoj bandelių ar šokolado galiu prisikirsti sūrio, o to ši dieta neriboja ax.gif
Atsakyti
valio.as pirma. thumbup.gif taigi,laikiausi kopustu sriubos dietos.svoris gan nesunkiai krenta ir galima ne vien sriubyte valgyt.o stai griukiu dietos sunku laikytis,bent jau man.bet per 3d.2kg buvau pametus rolleyes.gif

Atsakyti
Valio,antra lotuliukas.gif .O kas per sriubytes dieta,Katyte?
Is esmes nesu didele dietu salininke,esu uz tas,kurios ne tik svoriui mazinti skirtos,bet kartu ir valancios butu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės!Laikiausi kopūstų sriubos dietos, šiuo metu kefyro dietos.. lotuliukas.gif Juoksitės iš manęs, kad aš lyg kokia dietų maniake lotuliukas.gif Drąsiai galiu teigt, kad kopūstų sriubos dieta-man asmeniškai lengviausia, nes galima "daug" valgyt, nesijaučia alkis, per savaitę numečiau-4KG.Manau tai daug....O apie kefyro dietą-jos gana sunku laikytis, kankina alkio jausmas..ir penkta diena, bet tik kolkas minus 2... blush-anim-cl.gif2:Beje kopūstų sriubos dieta kartu ir valanti, nes valgai daug ląstelienos ir kiekvieną dieną varai į..."WC". blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicia: 15 sausio 2011 - 15:22