Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

Maryland nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingą modeliuką puošia dailaus sukirpimo rankovytės wub.gif Prie kakliuko iš to pačio audinuko pasiūtos juostelės susiriša į mielą bantuką wub.gif Petukų srityje, nugarytės viršuje bei per nugarytės vidurį įvertos gumutės dailiai keičia modeliuko formą wub.gif Lengvutis audinukas lengvai krenta klostelėmis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 56 cm. Per juosmenį - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - NUGAROJE YRA GUMUTĖS - JŲ DĖKA MODELIUKAS TEMPIASI IKI 48 CM. Apačia - 68 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 12 €.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Laura di Sarpi firmos naujas švarkutis atvėžtas iš užsienio. Man deja didokas. Labai stilingas modeliukas wub.gif Priekis bei apykaklė dvigubi - labai dailiai krenta klostelėmis wub.gif Rankovės reguliuojasi iki madingo 3/4 ilgio - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - matuota nuo siūlės iki siūlės. Rankovės ilgis - 55 cm. Ilgis - 56 cm. Priekio ilgis - 92 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 14 €.

PRIE ŠVARKELIO LABAI TINKA MANO SPINTOJE ESANTI GELTONA SUKNELĖ wub.gif

Silvian heach firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga audinuko spalva wub.gif REALYBEJE SODRESNĖ. ELEGANTIŠKAS IR TUO PAČIU PUOŠNUS MODELIUKAS wub.gif Audinukas dvigubas mirksiukas.gif Apykaklė dailiai krenta klostele wub.gif Klostelės puošia ir petukus wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Jos dėka audinys krenta dailiomis lengvomis klostelėmis wub.gif Per krūtinę - 50 cm. TEMPIASI IKI 56 CM. IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 40 cm. TEMPASI IKI 60 CM. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L(42). Kaina tik 16 €.

Atsakyti
Pull&bear firmos nauji kailinukai atvežti iš užsienio. MODELIUKAS TINKA IR RUDENIUI IR ŽIEMAI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Leopardo raštai - sezono top tendencija wub.gif Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu wub.gif Labai patogi detalė - kapišonas padailintas kailiuku wub.gif Kailis nusiima - labai patogu mirksiukas.gif Modeliukas susisega sagomis - kilpos odinės wub.gif Yra pamušaliukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Nuo petuko iki petuko - 40 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 62 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - S. Kaina tik 28 €.

Atsakyti
tuttifrutti firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingi raštai wub.gif Apykaklė padailinta vertikaliomis klostelėmis wub.gif Dar viena madinga detalė - kišenukai užsisegantys užtrauktukais wub.gif Madinga bei labai patogu wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė dailiai keičia modeliuko formą wub.gif Per krūtinę - 47+cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką - 32 cm. TEMPIASI IKI 49 CM. Ilgis - 85 cm. Dydis - S(36-38). Kaina tik 15 €.

Atsakyti
New look firmos nauja suknelė wub.gif

PARDUOTA

New look firmos nauja suknelė wub.gif

PARDUOTA

pretty one firmos nauja palaidinukė 4u.gif

PARDUOTA

Amisu firmos nauja palaidinukė wub.gif

PARDUOTA

Monton firmos nauja palaidinukė wub.gif

PARDUOTA

Mango firmos naujas sijonukas wub.gif

PARDUOTA
Papildyta:
BERSHKA firmos nauji marškinėliai wub.gif

PARDUOTA

BERSHKA firmos nauji marškinėliai wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
Select firmas naujas švarkas wub.gif

PARDUOTA

Silvian heach firmos nauja suknelė wub.gif

PARDUOTA

Papildyta:
Lindex firmos nauji marškinukai wub.gif

PARDUOTA

Atsakyti
New look firmos naujas švarkutis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Madinga tamsiai mėlyna spalvytė wub.gif Modeliuką priekyje puošia dailios sagos wub.gif Petukų sritis šiek tiek paraukta wub.gif Švarkelis susisega kilpelių dėka. Vidutinio storumo sudinuko sudėtis: 100% - COTTON. Apačia dailiai užapvalinta - ji dvigubo audinuko mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 37 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 62 cm. Per petukus - 33 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - S/M(38). Kaina tik 16 €.

AWSAREE firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Miela madinga gelsva spalvytė wub.gif Modeliuko apačią puošia dailus #nėrinukai wub.gif Vidutinio storumo sudinuko sudėtis: 95% - COTTON. 5% - ELASTANE. Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

FENN WRIGHT MANSON firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga kreminė spalvytė wub.gif Modeliukas papuoštas dailiu kiauraraščiu wub.gif Jis dailiai išsiūvinėtas wub.gif Modeliukas turi pasijonį. Šone užtrauktuką bei sagutę. Audinuko sudėtis: 100% - LINNEN. Per juosmenuką - 37 cm. PASITEMPIA IKI 38 CM. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 8. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 14 €.

Atsakyti
River island firmos naujas kostiumėlis atvežtas iš užsienio. Man deja mažoka. Liemenėlė standi. Šių metų spalva - sodriai rožinė. Nugaroje užsisega užtrauktuku. Petnešėlės reguliuojasi - jos nusiima - labai patogu. Dydis - 34(EUR). 8(UK). Kelnaitės stilingai paaukštintu juosmenuku. Šonų aukštis per siūlę - 15 cm. Per priekį (per juodą juostą) - 13 cm. Nuo klynuko iki juosmens - 30 cm.Kelnaitės - 34(EUR). 8(UK). Kaina tik 26 €.

PAVYZDĖLIS wub.gif

Papildyta:
Victoria's Secret sexy sport nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga spalvytė bei užrašai. Kaušeliai standus. Liemenelė užsisega nugaroje. Dydis - 36 B. Kaina tik 20 €.

Papildyta:
Victoria's Secret nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Stilingas šių metų raštas. Viršuje yra lankeliai - apačioje spec. lipnios juostos kurios puikiai laiko modeluką. Šonuose - plačios gumos kurios taip pat prisideda kaip puikiai laikanti detalė. Labai lengva prisitaikyti kelnaičių spalvą: juoda, ruda, kapuchino. Dydis - 34 D. Kaina tik 16 €.

Papildyta:
Victoria's secret sexy sport nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga spalva - sodriai oranžinė. Dydis - L/G. Kaina tik 20 €.

Atsakyti
WSGYJ firmos naujas megztukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Stilingas pilko audinio jaukus modeliukas wub.gif Labai dailiai sukirpta apykaklė wub.gif Jos apimtis reguliuojasi su juostelėmis kurios stilingai keiičia modeliuko formą wub.gif Rankovės ir apačia padailinti kantais wub.gif Per krūtinę - 50 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 €.

Atsakyti
Mango firmos naujas sijonukas avežtas iš užsienio. Man deja didokas. TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Nuostabus modeliukasLabai taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Šių bei kitų metų topas - plisuotas audinukas wub.gif Jis švelnus su pukeliu kaip barchatas wub.gif Į juosmenuką įverta gumą. Per juosmenuką - 32 cm. PUIKIAI TEMPIASI IKI 50 CM. Stilingas ilgis - 78 cm. Dydis - L. PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČOMS MERGINOMS mirksiukas.gif Kaina tik 18 €.

Atsakyti
f2w firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Tamsiai mėlynas modeliukas šonuose padailintas juostelėmis - juoda ir per vidurį #aukso splavytė wub.gif Labai madinga bei stilinga detalė wub.gif 3/4 stilingo ilgio rankovės wub.gif Audinukas elastingas. Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 96 cm. Dydis - S. PIUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 18 €.

Atsakyti
Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingi raštai bei taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Modeliukas madingos #peštuko formos wub.gif Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - užtrautuką. BEI skeltuką mirksiukas.gif Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 44 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 8. Kaina tik 16 €.

Atsakyti