oasis firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingas lininis modeliukas padailintas kremo spalvos kantais bei diržu
Modeliukas stilingai sumetamas
Audinuko sudėtis: 100% - LINNEN. TRIM(PADAILINIMAI) - 100% - SILK. Per krūtinę apie 50 cm. Per juosmenuką (jis reguliuojasi - matavau nuo siūlės iki siūlės) - 40 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .
New look firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Koralų spalvos modeliukas padailintas žaviomis gėlėmis
Stilingai sukirptas viršus - V formos:wub: Petnešėlės reguliuojasi. Apačia papuošta dailiais nerinukasi
Į juosmenuką yra įverta gumutė. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenuką - 33 cm. PUIKIAI TEMPIASI IKI 50 CM. Per klubiukus apie 50 CM. IR DAR DAUGIAU. Ilgis - 80 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .

YRA PURPLE MONTH TOKIO PAT TIPO MODELIUKAS - JUODAS

YRA PURPLE MONTH TOKIO PAT TIPO MODELIUKAS - JUODAS

H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Priekis padailintas žaviomis gėlėmis
Labai taikliai suderinta spalvų gama
Nugara juoda
Ji stilingai ilgesnė
Modeliukas užsisega nugaroje sagute. Yra atsarginė saga. Apačia dailiai užapvalinta
Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 62 - 65 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .

Tom Tailor firmos nauja suknelė

PARDUOTA
Papildyta:
Indi firmos nauja suknelė
PARDUOTA

PARDUOTA
Papildyta:
Indi firmos nauja suknelė
PARDUOTA
wallis firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingai suderinti raštai
Juodą audinuką puošia ne tik dailus raštai bet ir stilingi balti taškučiai
Viršuje priekis dailiai sumetamas - sudaro stilingą V formos apykaklę
Apačioje priekyje audinukas dvigubas - viršutinis užapvalintas
Juosmenuką puošia klostelės
Per krūtinę - 47 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 54 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Madingas 3/4 rankovių ilgis
Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 14/42(L). Kaina tik 16 .

LABAI PANAŠUS MODELIUKAS Rinascimento FIRMOS - S DYDIS

LABAI PANAŠUS MODELIUKAS Rinascimento FIRMOS - S DYDIS
Simona Conti firmos nauji marškinukai

PARDUOTA

PARDUOTA
Mango firmos nauja suknelė

PARDUOTA
Monton firmos nauja suknelė

PARDUOTA
Papildyta:
BONA PARTE firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS
Pilką audinuką puošia juodos langelius sudarančios linijos
Labai stilinga
Modeliukas madingai sumetamas bei susiriša dirželiu
Susidaro stilinga V formos apykaklę bei dvigubas priekis
Rankovės padailintos kanteliais. Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Per krūtinę 46 cm. Per juosmenuką 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Jis dirželio dėka reguliuojasi. Rankovės ilgis 61 cm. Stilingas ilgis 100 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .

Papildyta:
FB sister firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas ir madingas modeliukas
Tamsiai juodą jaukų audinuką puošia stilingas paveiksliukas pelėda
Originaliai sukirpta apačia asimetriškai
Nugara vienspalvė. Per krūtinę 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis 64 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

PARDUOTA
Monton firmos nauja suknelė

PARDUOTA
Papildyta:
BONA PARTE firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS

Papildyta:
FB sister firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas ir madingas modeliukas

LOVE firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilingas ir madingas modeliukas
ELEGANTIŠKAS BEI PUOŠNUS
Spalvos juoda balta amžina klasika
Audinukas su dailia faktūra
Šortukai šonuose turi kišenukus stilinga bei labai patogu
Šortukai nuo juosmenuko papuošti klostelėmis
Dailiai apipavydalintas viršus
Priekis padailintas klostelėmis
Nugaroje viršuje įverta gumutė. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką 34 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Ilgis 66 cm. Nuo viršaus iki juosmens 33 cm. Nuo juosmens iki apačios (klynuko) 37 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 16 .

Qed London firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Vidutinio storumo audinukas yra #aviečių #spalvytės
Audinuką puošia iškilios faktūros raštai
Modeliukas madingo skater stiliaus
Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 85 cm. Dydis - M. ATITINA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
NAVYBOOT firmos naujas megztinukas

PARDUOTA
Monsoon firmos nauja suknelė
PARDUOTA

PARDUOTA
Monsoon firmos nauja suknelė
PARDUOTA
mais il est ou le soleil firmos naujas korsetas

PARDUOTA

PARDUOTA
papaya firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Modeliukas skirtas #šaltajam #sezonui
Sijonuko juosmenį bei priekį puošia kokybiška #dirbtinė oda#
Priekis taip pat padailintas stilingu skeltuku
Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas. Į audinuką įaustas aukso spalvos siūlas
Matosi labai nežymiai bet pagyvina modeliuko audininį
Per juosmenuką - 42 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS
Per klubiukus - 50 cm. Ilgis - 45 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 .

papaya firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Modeliukas skirtas #šaltajam #sezonui
Sijonuko juosmenį bei priekį puošia kokybiška #dirbtinė oda#
Priekis taip pat padailintas stilingu skeltuku
Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas. Per juosmenuką - 41 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS. Per klubiukus - 49 cm. Ilgis - 44 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 .