Įkraunama...
Įkraunama...

Satja Sai Baba

Paskutiniu metu pradėjau mąstyti apie tai, kad ir man laikas pas SB į svečius Indijon keliauti... O tai jau nebeilgai jis šiame kūne bus...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 09 16, 05:07)
Paskutiniu metu pradėjau mąstyti apie tai, kad ir man laikas pas SB į svečius Indijon keliauti... O tai jau nebeilgai jis šiame kūne bus...

O ka tu planuoji is jo gauti, ko tau truksta?koks vizito tikslas?Pamatyti, gauti palaiminima, apsivalyti, susivokti?Net nezinau kaip paklausti - kaip tai pades tau tobuleti?Ir kodel as neturiu vidinio poreikio apie ji mastyti? Ar todel jog kiekvienams savo?Parasyk ka manai - man tai svarbu Dekinga smile.gif

Papildyta:
QUOTE(primavera @ 2006 09 16, 05:03)
wub.gif
na, tu ten labai graziai sapnelius aiskini, kad nebera ten ko man ir bepridurti ax.gif
bet ateisiu biggrin.gif

Uzsuk uzsuk, kur dvi galvos tai ne viena...
Atsakyti
Atsakysiu paprastai: su Juo bendrauju pastoviai. Jis ateina pas mane į svečius. Kodėl gi man pas Jį į svečius nenuvažiuoti? Dvasiniam tobulėjimui įtakos turi vien pabuvimas ten. O be to, norėčiau pamatyti Indiją.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 09 16, 05:31)
Atsakysiu paprastai: su Juo bendrauju pastoviai. Jis ateina pas mane į svečius. Kodėl gi man pas Jį į svečius nenuvažiuoti? Dvasiniam tobulėjimui įtakos turi vien pabuvimas ten. O be to, norėčiau pamatyti Indiją.

Aisku.Dekui Vaizgante
as galiu tik manyti, jog suprantu kai tai vyksta, bet jei jis lankosi dabar, tai net jam palikus kuna islika ta pati galimybe lankytis, ar as klystu?
Klausiu todel, jog truksta suvokima ka vykta su Siela tarp gyvenimu.Nekalbu apie pati reinkarnacijos fakta.Kiek as suvokiu tai SB yra viena is brandziausiu sielu, jei neklytu.Ir jei taip, tai ji atlikusi misija zemeje ir palikusi kuna kliaus savais keliais, kurie tiek kuno pvidale tiek originalioje busenoje yra visu musu skirtingi.Kaip tavo siela susieta su jo?Jei gali - busiu dekinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaLupa: 16 rugsėjo 2006 - 14:42
vaižgante čia yra visa informacija kaip galima pas jį nuvykti http://www.sathyasai...index.php?id=33 4u.gif
Du kartus per dieną SB išeina laiminti susirinkusiųjų bei kai kuriuos pasikviečia pokalbiui. Aišku kadangi ten žmonių yra labai daug tai o kviečia jisai po 4-5 tai tikimybė kad būsi pakviestas yra labai maža. Aš iš tikrųjų net truputį bijojau to pokalbio, galbūt kad iš tikrųjų nelabai turėjau nei ką jam pasakyt nei žinojau tikslios priežasties kodėl aš ten važiavau pas jį nes man tada buvo 19 metų ir aš važiavau su mama.
Kai aš buvau tai per visas 6 savaites nepasikvietė nei vieno iš mūsų LT grupės. Tačiau mūsų grupėje buvo žmonių kurie buvo ten ne pirmą kartą ir buvo vienas vyrukas kuriam teko pabuvot tam pokalbyje anksčiau. To pokalbio metu jisai kaip dovaną materializavo jam auksinį žiedą su žaliu akmeniu. Grįžęs į Lietuvą jis buvo nunešęs pas juvelyrus tą žiedą nes norėjo išsiaiškinti koks gi ten akmuo. Neįtikėtina, bet nei vienas juvelyras negalėjo įvardinti nei pavadinimo nei kilmės to akmens. Jie tik kraipė galvas ir nežinojo ką atsakyt.

Beje vaižgante gal tu žinai kada jisai turėtų palikti dabartinį kūną? Jisai yra pasakęs datą kada mirs ir berods vietą ir laiką kada reinkarnuosis iš naujo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen: 16 rugsėjo 2006 - 14:54
Vaizgante... auuuuuu?
Atsakyti
QUOTE(MamaLupa @ 2006 09 16, 15:16)
Vaizgante... auuuuuu?

panašu kad jinai atsijungė smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif nieko - sugrys, niekur ji nedings...
o man smalsu apie ta akmeni ziede daugiau isgristi...
Atsakyti
QUOTE(MamaLupa @ 2006 09 16, 15:35)
o man smalsu apie ta akmeni ziede daugiau isgristi...

O ką dar norėtum sužinot? huh.gif Nežinau ar galėsiu dar ką papasakot, nes kažkaip pati ne per daugiausiai žinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 09 16, 14:52)
To pokalbio metu jisai kaip dovaną materializavo jam auksinį žiedą su žaliu akmeniu. Grįžęs į Lietuvą jis buvo nunešęs pas juvelyrus tą žiedą nes norėjo išsiaiškinti koks gi ten akmuo. Neįtikėtina, bet nei vienas juvelyras negalėjo įvardinti nei pavadinimo nei kilmės to akmens. Jie tik kraipė galvas ir nežinojo ką atsakyt.

tikrai kaip idomu. reiktu kokiam chemikui nunesti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 09 16, 07:01)
O ką dar norėtum sužinot? huh.gif Nežinau ar galėsiu dar ką papasakot, nes kažkaip pati ne per daugiausiai žinau blush2.gif

As klausiu todel, kad su gyvenimu mano suvokimas kas ir kaip kinta.Teko suzinoti, jog sielos mokosi kurti materija gyvendamos anapus...SB yra siela, kuri sugeba materializuoti.. todel nenuostabu, kad mes zmones net nezinom, kas tai per akmuo, bet vistik idomu ka mano tie, kurie turi ta akmeni ar bent jau apie ji zino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaLupa: 16 rugsėjo 2006 - 16:15
QUOTE(MamaLupa @ 2006 09 16, 16:15)
As klausiu todel, kad su gyvenimu mano suvokimas kas ir kaip kinta.Teko suzinoti, jog sielos mokosi kurti materija gyvendamos anapus...SB yra siela, kuri sugeba  materializuoti.. todel nenuostabu, kad mes zmones net nezinom, kas tai per akmuo, bet vistik idomu ka mano tie, kurie turi ta akmeni ar bent jau apie ji zino

"Teko suzinoti, jog sielos mokosi kurti materija gyvendamos anapus..."
Gal gali plačiau paaiškint, man įdomu bigsmile.gif

Hm, mes taip giliai nekapstėm tada apie tą akmenį tongue.gif Tas vyrukas, jis yra vilnietis, jis tą žiedą nešioja ir su juo tada vyko į Indiją. Aš mačiau tą žiedą. Man jisai nepasirodė kažkoks kitoks negu kiti žiedai. Gal tik spalva to akmens pamenu yra tokia labai įdomiai žalia. Sakau, tai buvo prieš 8 metus, buvau 19 metų - klausiau išsižiojus ir nieko giliai nekapsčiau. Dabar gal kitaip viskas būtų, nes kaip sakai suvokimas keičiasi bėgant metams. O jisai po to kai juvelyrai buvo bejėgiai nustatyt kilmę mano kad akmuo yra nežemiškos kilmės.
Atsakyti