Įkraunama...
Įkraunama...

Pora iš skirtingų socialinių sluoksnių...

QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2006 07 30, 23:15)
VIENZO- nuolatiniai priestaravimai smile.gif lotuliukas.gif
bet manau, geriau sakyt nei nesakyt visai.
tas ismoktas lietuvaiciu kuklumas mane biesina!
ir jei kazkas issireiskia ne taip kukliai kaip yra iprasta, jau yra krastutinumas..
manau, kad jei esi gimes buti lyderiu, bet lyderio savybes tavyje yra visiskai uzgniauztos, o dar visuomene tau neleidzia sakyti, kad tu turi puikiu lyderio gabumu.. is taves kaip lyderio bus snipstas..tada tau labiau gali pasireiksti sizofrenijos pozymiai, viename pasaulyje uzguitas, kitame dievas...
stai prie ko priveda pasamone ir vidiniai priestaravimai..
unsure.gif

Nėra čia jokių prieštaravimų, tieisog tu matai tik baltą ir juodą bigsmile.gif tongue.gif

Kuklumas čia irgi ne prie ko bigsmile.gif Kam pvz žmogui išsišokinėt, jei jam ir taip pakanka dėmesio????Kam pvz gražiai merginai rėks kad ji graži, jei į ją ir taip visi dėmesį kreipia????Čia ne kuklumas ir ne pasąmonė, čia natūralus elgesys tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaHarta: 30 liepos 2006 - 23:19
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 30, 23:17)
Nėra čia jokių prieštaravimų, tieisog tu matai tik baltą ir juodą bigsmile.gif  tongue.gif

o tu niekaip negali pripazinti, kad yra protingu zmoniu aplinkui ax.gif pagal tave- visi vidutinybes...
ech, liudna su tokiomis mintimis butu gyventi..
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2006 07 30, 23:20)
o tu niekaip negali pripazinti, kad yra protingu zmoniu aplinkui  ax.gif pagal tave- visi vidutinybes...
ech, liudna su tokiomis mintimis butu gyventi..
tongue.gif

Dieve doh.gif Iš kur tokios keistos išvados, stebinat blink.gif blink.gif blink.gif Galiu pripažint, ir pažįstu tokių nemažai, jais žaviuosi tongue.gif bigsmile.gif Bet va autorė į tokią man nepanaši kažkodėl doh.gif Bent kiek spėjau iš posto suprast smile.gif
Papildyta:
Esmė net ne tame, ar žmogus protingas ar ne, o tame kaip jis tą savo protą PATEIKIA...Ir jei jis nemoka tą pateikt, jau į protingą jis nepanašus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 31, 00:22)
Dieve  doh.gif  Iš kur tokios keistos išvados, stebinat  blink.gif  blink.gif  blink.gif Galiu pripažint, ir pažįstu tokių nemažai, jais žaviuosi tongue.gif  bigsmile.gif Bet va autorė į tokią man nepanaši kažkodėl doh.gif Bent kiek spėjau iš posto suprast smile.gif

na, as netikiu, kad ji kiekvienam sutiktajam prisistato - didziojo proto savininke, bet internete, apibudinant situacija, visai suprantama taip parasyti. man pvz labiau uzkliuvo socialiniai sluoksniai, o tas protinga visai ne. nugi jei esi protinga tai valio, nepazistam jos gi, bet neatrodo kvaila, kvaila tokiu klausimu nemanau,kad svarstytu.
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 30, 23:17)

čia natūralus elgesys tongue.gif

nu jei gilinames, tai kas tas naturalus elgesys?
man pavyzdziui vsisikai nenaturalu, kai moteris tik vyrui belekokiam pasirodzius staiga pasikeicia kardinaliai..pradeda garsiau juoktis, meto plaukus i desine i kaire, bando visais budais atkreipti demesi...
bet daugeliui tai naturalu..
vadinasi, mes esame skirtingos asmenybes, vadinasi ir nuomones turime skirtingas. vadinasi kito nuomone tiesiog reiktu gerbti, o ne itikineti kitas savo teisumu smile.gif
cia rasau taip nenoredama niekieno izeisti.
tiesiog kiekvienam sava tiesa yra tiesiausia... lotuliukas.gif
tad jei mes esam protingos- saunumelis- mums taip lengviau ir geriau gyventi! tas mums leidzia pasiekti daugiau nei valyti kazkieno kontora ir pasizymeti greitu mastymu, juk toms valytojoms vargu bau ar kas siulo uzimti ausktesnes pareigas ar padidinti atlyginima?
juk viskas daroma vardan savo geroves!
jei tu nelaikai saves protinga- nu tai jau tavo reikalas smile.gif tiesiog musu vertybiu skale gerokais skiriasi- o tai ir irodo tai, kad kiekvienas zmogus yra individualybe. tai kam daryti kaip visi, kad kitiems, o ne tau, butu gerai smile.gif
tai va,tuom baigiu savo apsisakymus siandien smile.gif jau naktis...
ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 07 30, 23:25)
na, as netikiu, kad ji kiekvienam sutiktajam prisistato - didziojo proto savininke, bet internete, apibudinant situacija, visai suprantama taip parasyti. man pvz labiau uzkliuvo socialiniai sluoksniai, o tas protinga visai ne. nugi jei esi protinga tai valio, nepazistam jos gi, bet neatrodo kvaila, kvaila tokiu klausimu nemanau,kad svarstytu.

Na nžn..Protas labai jau nevienareiikšmiškas dalykas, kad taip lengvai save "karūnuoti" būtų galima....

Tu sakai, niekam nerėkia apie savo protą???O kaip gi jos visi vyrai???Kaip gi tas susierzinimas, kurį ji demonstruoja jiems?

Papildyta:
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2006 07 30, 23:28)
jei tu nelaikai saves protinga- nu tai jau tavo reikalas smile.gif tiesiog musu vertybiu skale gerokais skiriasi- o tai ir irodo tai, kad kiekvienas zmogus yra individualybe. tai kam daryti kaip visi, kad kitiems, o ne tau, butu gerai smile.gif

Aš jei ir kažkuom save laikau nerėkiu apie tai visiem, aplinkiniai ir patys mato ir įvertina-ir darbe ir gyvenime tongue.gif Man to tiesiog nereik bigsmile.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaHarta: 30 liepos 2006 - 23:31
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 31, 00:28)
Na nžn..Protas labai jau nevienareiikšmiškas dalykas, kad taip lengvai save "karūnuoti" būtų galima....

Tu sakai, niekam nerėkia apie savo protą???O kaip gi jos visi vyrai???Kaip gi tas susierzinimas, kurį ji demonstruoja jiems?

aš sutinku, kad nevienareikšmiškas ir niekas nesiima tirti protinga gi temos autorė, ar ne, bet situaciją tarp jos ir vyro tai paaiškino.
jei būtų parašiusi, kad jos su vyru santykiai blogi, nelabai bendrauja, iseina vakarais, nors ji ir grazi ir pietus padaro ir kava i lova atnesa. tai negi butumei suabejojusi ir parasiusi - o man neatrodo, kad tu grazi..., nu cia tik prisikabinimas prie zodzio.

kiek aš supratau, tai vyrai jos prisibijo, o vyrai visada prisibijo protingų moterų, ne kiekvienam paranku tokią turėti pašonėje, negali užmigti ant laurų.
Atsakyti
user posted image

"Aš visada tikėjau skaičiais, formulėmis ir logika kas veda prie proto. Aš klausiu, kas iš tikrųjų yra logika ? Kas apsprendžia protą? Mano kelias nuvedė mane iki fizinių pasaulio ribų, metafizinių iliuzijų ir atgal. Ir aš padariau patį svarbiausią atradimą savo karjeroje. Patį svarbiausią atradimą savo gyvenime. Tik paslaptingose tikros meilės formulėse, gali būti atrastas tikrasis logiško proto apibrėžimas. Aš esu čia tik dėl tavęs. Tu, mano meile, esi priežastis dėl kurios aš egzistuoju. Tu esi visos mano priežastys. "

Ai čia šiaip...taip sau dabar sėdžiu ir galvoju, - o kuriem galam tas aukštas IQ, jei jis trukdo išgirst kitą...nemenkinu proto, bet nu tokia beprasmė man ta diskusija apie intelekto lygį atrodo, tokia beprasmė....ir tokia visiškai ne inteligentiška....
Dar čia kažkokį socialinio lygio skirtumą įžvelgė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 07 31, 00:33)
[Ai čia šiaip...taip sau dabar sėdžiu ir galvoju, - o kuriem galam tas aukštas IQ, jei jis trukdo išgirst kitą...nemenkinu proto, bet nu tokia beprasmė man ta diskusija apie intelekto lygį atrodo, tokia beprasmė....ir tokia visiškai ne inteligentiška....
Dar čia kažkokį socialinio lygio skirtumą įžvelgė  doh.gif

realiai tai labai dažna diskusija yra beprasmė. vienam beprasmė, kitam rūpi.
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 07 30, 23:32)
kiek aš supratau, tai vyrai jos prisibijo, o vyrai visada prisibijo protingų moterų, ne kiekvienam paranku tokią turėti pašonėje, negali užmigti ant laurų.

Manau, ji tiesiog grubi, dėl to ir pribijo...Pati raše, kad demonstruoja susierzinimą bigsmile.gif
Atsakyti
Patieška, kaip gražu smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 07 30, 23:33)
user posted image

"Aš visada tikėjau skaičiais, formulėmis ir logika kas veda prie proto. Aš klausiu, kas iš tikrųjų yra logika ? Kas apsprendžia protą? Mano kelias nuvedė mane iki fizinių pasaulio ribų, metafizinių iliuzijų ir atgal. Ir aš padariau patį svarbiausią atradimą savo karjeroje. Patį svarbiausią atradimą savo gyvenime. Tik paslaptingose tikros meilės formulėse, gali būti atrastas tikrasis logiško proto apibrėžimas. Aš esu čia tik dėl tavęs. Tu, mano meile, esi priežastis dėl kurios aš egzistuoju. Tu esi visos mano priežastys. "

Ai čia šiaip...taip sau dabar sėdžiu ir galvoju, - o kuriem galam tas aukštas IQ, jei jis trukdo išgirst kitą...nemenkinu proto, bet nu tokia beprasmė man ta diskusija apie intelekto lygį atrodo, tokia beprasmė....ir tokia visiškai ne inteligentiška....
Dar čia kažkokį socialinio lygio skirtumą įžvelgė  doh.gif

Gerai parašei thumbup.gif

Ant to gero ir verčiančio susimąstyti posto ir einu miegot 4u.gif Visiem labanaktis ir ačiū už vis tik įdomią diskusiją 4u.gif
Atsakyti