Įkraunama...
Įkraunama...

Pora iš skirtingų socialinių sluoksnių...

QUOTE(JaHarta @ 2006 07 30, 23:40)
Nieko nėra geriau, nei tas nei anas !!! visi kraštutinumai yra blogai bigsmile.gif
Kaip yra blogai būti nepasitikinčiai savim, taip ir tokiai kaip autorė, vienodai blogai bigsmile.gif

Todėl reik stengtis prieit prie aukso viduriuko bigsmile.gif Ar tavo nuomone yra tik "valytojų" žmonos ir "kultūrnos" vienišės??????? O kitų, normalių moterų, nėra????
Papildyta:
Ne, ne gėda, bet protingas žmogus niekad nesakys "mano didysis protas" bigsmile.gif Nu nors tu ką, bet nesakys tongue.gif

aukso vidurio nėra, esi arba labiau lyderis arba labiau auka, vaikus reikia auginti lyderiais, nors kai svetimi augina kaip aukas, mūsų vaikams vietos daugiau, ane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 07 30, 22:40)
aukso vidurio nėra, esi arba labiau lyderis arba labiau auka, vaikus reikia auginti lyderiais, nors kai svetimi augina kaip aukas, mūsų vaikams vietos daugiau, ane  bigsmile.gif

Taip, tu teisi, LABIAU tas arba LABIAU anas, bet ne ant tiek stipriai kad tai sudarytų gyvenime problemas bigsmile.gif

Ar tu nori kad tavo vaikas būtų nepripažintu genijum????

Vis tik viduriukas yra...Na gal ne visai viduriukas, aišku kad būsi labiau kažkas (lyderis ar auka), na bet klinikiniu variantu, visišku kraštutinumu būti negerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaHarta: 30 liepos 2006 - 22:43
Nieko nėra geriau, nei tas nei anas !!! visi kraštutinumai yra blogai bigsmile.gif
Kaip yra blogai būti nepasitikinčiai savim, taip ir tokiai kaip autorė, vienodai blogai bigsmile.gif

Todėl reik stengtis prieit prie aukso viduriuko bigsmile.gif Ar tavo nuomone yra tik "valytojų" žmonos ir "kultūrnos" vienišės??????? O kitų, normalių moterų, nėra????
Papildyta:
Ne, ne gėda, bet protingas žmogus niekad nesakys "mano didysis protas" bigsmile.gif Nu nors tu ką, bet nesakys tongue.gif

o kodėl sakyti "aš graži" galima, jei jau postringaujant.
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 30, 23:42)
Taip, tu teisi, LABIAU tas arba LABIAU anas, bet ne ant tiek stipriai kad tai sudarytų gyvenime problemas bigsmile.gif

bet vienaip ar kitaip sudaro, jei būtų formulė, visi į ją taikytume, skirtingi žmonės, skirtingos šeimos, vertybės, bet nereiškia, kad blogos. ne tokias problemas sudaro, tai kitokias.
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 07 30, 22:43)

O nepastebėjai, kad "aš labai graži" dažniausiai sako taip pat nelabai gražios???
Papildyta:
Ir aplamai tie žodžiai" niekad nemokėjau rūpintis kitu žmogum" skamba kažkaip vos ne su pasididžiavimu doh.gif Irgi proto neparodo didžiojo schmoll.gif Ji lyg ir pripažįsta kad to nemoka, bet taigi jei ji tokia jau protinga, kodėl to neišmoko????
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 07 30, 22:43)

vat butent!
g.gif
jei grazi mergina skays apie save, kad ji negrazi- tai jau kvepia psichologinemis probblemomis - bet cia lengviau- grozis ismatuojamas subjektyviais ar onjektyviais rodikliais..
bet vat ne duokdie zmogeliukas pasakys kad jis protingas- gi smegenu vingiu ispjoves is galvos smegenis, nesuskaiciuosi.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as save taip pat laikau protinga moterimi - bet tikrai zinau, kad kai kuriose sferose, pvz, zemelapio skaityme esu dub dubom tongue.gif bet tai ka- del tokio menkniekio turiu saves nevertinti? ir nemyleti?
ax.gif
ir nuolat vaikytis tu postringavimu- buk kolektyvistas, jokiu budu neissisok..
o jei as noriu buti individualiste? turiu buti konformiste?????
lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 30, 23:45)
O nepastebėjai, kad "aš labai graži" dažniausiai sako taip pat nelabai gražios???

bet laimingesnės! bent jau save tikina, tas visada į naudą, gi žmoguje yra potencialas ir toli grazu ne kiekvienas ji isnaudoja, taip sakydamas (as protingas) save programuoja, skatina naudoti, atveria baime, kuri kausto ir stabdo.

Atsakyti
Pirmiausia aciu myliu_Ryga uz tikrai malonu ir teisinga komentara. Vis tik, mano tevai cia nei prie ko – nors jie is esmes man nelinki zento uzsieniecio, bet apie ji pati zino mazai.
Mano tevai auklejo mane normaliai, be jokiu ten “-iausia” diegimu. Savo vertes pajautimas – mano pacios, draugu, mokytoju ir kolegu nuopelnas. Ir tai nera puikybes manija pasakyt, kad esi sio to vertas.
Siaip man 27, ir as pakankamai jau paragavus gyvenimo, kad galeciau nebekreipti demesio i tevu nuomone ir spresti savarankiskai. Bet negalima paneigti, kad visuomenej yra socialiniai sluoksniai, kurie matuojami nebutinai diplomu skaiciumi, nors gan daznai tai susije. Ir visai nekreipti demesio i tai butu kvaila.
Mano draugas, kaip minejau, turi kitu privalumu, yra ambicingas ir uzsispyres, tai duokdie is operatoriaus pozicijos i nuosavos imones vadovus greit uzlips smile.gif Emocinis intelektas, jei toks egzistuoja, pas ji tikrai aukstas... O lovoj jis tooks, kad kito jo vietoj neisivaizduoju....

Beje as budama doktorante neprasideciau su valytoju. Ne del to, kad valytojas. Del to, kad nesistenge, nesieke ir nesieke, ir nera ambicingas, ir manau, kad tai daug pasako. Zinoma, gal kieno gyvenimo tikslas – valytojas, bet manau, kad tokie zmones – isimtys.

Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 30, 22:47)
Papildyta:
Ir aplamai tie žodžiai" niekad nemokėjau rūpintis kitu žmogum" skamba kažkaip vos ne su pasididžiavimu doh.gif Irgi proto neparodo didžiojo schmoll.gif Ji lyg ir pripažįsta kad to nemoka, bet taigi jei ji tokia jau protinga, kodėl to neišmoko????

nu blin, taigi mokosi! o tai jau progresas..
tongue.gif
butu ne tokia protinga, butu iki gyvenimo galo nesupratus, kas cia negerai.. ko ji su niekuom gyventi negali..
sunkus ir ilgas tas trukumu pripazinimo kelias..
as gerbiu tokius zmones, kurie geriau veliau nei niekada suvokia tai.
plius- protingas tai nereiskia idealus!
tik idealai viska zino ir moka..
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2006 07 30, 23:50)
tongue.gif
butu ne tokia protinga, butu iki gyvenimo galo nesupratus, kas cia negerai.. ko ji su niekuom gyventi negali..
doh.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif jei jau lendant į filosofiją tai kuo daugiau žinai, tuo daugiau nežinai, nes plečiasi akiratis, kuo daugiau pamatai, tu labiau kvestionuoji esamą aplinką, turi su kuo lyginti. elementari pardavėja (ne apie visas pardavėjas, žinoma) net nekirba mintis, kad sunku bendrauti su vyru, nes aš už jį greičiau mąstau.
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2006 07 30, 22:50)
tongue.gif
doh.gif

Taip, tikrai gerai kad bent prisipažino...Na bet tie trūkumai pasakyti taip, tarsi su pasididžiavimu...

Protingas taip pat nereiškia "greito mastymo" tongue.gif Arba kelių išsilavinimų...
Atsakyti

Kai yra keliama problema apie mastymo greiti ir kokybe, protingumo laipsnis pasitelkiamas kaip palyginamasis kriterijus. Del to akivaizdu, jog noredama palyginti, sakysiu, jog vienas yra protingesnis uz kita. Kadangi tas protingasis sioje situacijoje esu as, todel man ir kliuva visos "liaupses" smile.gif

P.S. Save sveikai girti yra sveika. T.y. jeigu esi protinga - sakyt, kad esi protinga. Jeigu esi grazi - sakyt, kad esi grazi. Jeigu esi gabi - sakyt, kad esi gabi. Zmones turi zinot savo verte.
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 30, 23:54)
Taip, tikrai gerai kad bent prisipažino...Na bet tie trūkumai pasakyti taip, tarsi su pasididžiavimu...

Protingas taip pat nereiškia "greito mastymo" tongue.gif Arba kelių išsilavinimų...

bet jei jau vertinant viską, tai nė vieno žmogaus protingu negali pavadinti, nes yra vietų, kur trumpina. o greitas mąstymas rodo aukštą intelektą.
Atsakyti