Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

Labas rytas. 4u.gif
Kaip Jūsų nuotaikos?
aš kas ryt atsikeliu kažkokia nelaiminga su blogom mintim.. nesuprantu ar čia hormonai taip veikia ar koks biesas? g.gif
Atsakyti

Labas rytas. 4u.gif
Kaip Jūsų nuotaikos?
aš kas ryt atsikeliu kažkokia nelaiminga su blogom mintim.. nesuprantu ar čia hormonai taip veikia ar koks biesas? g.gif

mano nuotaikos irgi siaubingai svyruoja, tai liūdesys, tai begalinis džiaugsmas  :D 

kokio stiprumo geriat folį?

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 06 26, 14:14)
kokio stiprumo geriat folį?</p>

atskirai negeriu - geriu duphastoną ir pregnacare vitaminus nėščiosioms..ten lygtais 400
Atsakyti

Sveikos

Man nuotaikų kaitos nėra: aš ištisai pavargusi ir jautri/nervinga. Joninės lovoje - nėra jėgų kitokiam šventimui.

Aš geriu folatą - 400. Ir tai ne visada pavyksta jo neišvemti  :rolleyes: 

Atsakyti
Kuriai teko susidurti su nesivystančiu?
Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 06 26, 14:14)
kokio stiprumo geriat folį?

Geriu 400. Pries nestuma menesi geriau 200. B gr
Alergiska tad jokiu kitu vit. Nelabai.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Mes snd buvo pirmam pasimatyme su beibiu wub.gif Beibis atitinka laika puikiai, sirdute pulsavo wub.gif Praejusia savaite patepliojo nefainai pora dienu, tai suskubau privaciai echo pasidaryti. Savijauta siaip sau - pykina nuo ryto iki velyvo vakaro. Gelbeja apyrankes. Be ju gyvenciau wc visa laika biggrin.gif

Folio geriu 400mg smile.gif

QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 06 26, 12:48)

As esu turejusi 5 nesivystancius nestumus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2017 06 26, 17:26)
Sveikos smile.gif Mes snd buvo pirmam pasimatyme su beibiu wub.gif
Folio geriu 400mg smile.gif
As esu turejusi 5 nesivystancius nestumus verysad.gif

Džiugu, kad viskas puiku nestuke.gif wub.gif
Ar darėt hcg kai buvo nesivystantys? Jeigu taip tai koks buvo pasiektas maximumas?
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 06 26, 16:04)
Džiugu, kad viskas puiku  nestuke.gif  wub.gif
Ar darėt hcg kai buvo nesivystantys? Jeigu taip tai koks buvo pasiektas maximumas?

Aciu mirksiukas.gif
Ne visus kartus hcg dariau. Daugiausiai virs 300 buvo is tu kartu, kuriuos dariausi. Man HCG nustodavo augti 14 arba 16 dpo (sustodavo rysketi nt), o kraujuoti pradedavau anksciausiai 18dpo (siuo atveju tik kibimas buvo, hcg 30), veliausiai 5sav 6d (siuo atveju hcg nesidariau, bet nt nustojo rysketi nuo 16dpo).
As ne LT gyvenu, hcg tik gydytoja israso pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2017 06 26, 19:35)
Aciu mirksiukas.gif
Ne visus kartus hcg dariau. Daugiausiai virs 300 buvo is tu kartu, kuriuos dariausi. Man HCG nustodavo augti 14 arba 16 dpo (sustodavo rysketi nt), o kraujuoti pradedavau  anksciausiai 18dpo (siuo atveju tik kibimas buvo, hcg 30), veliausiai 5sav 6d (siuo atveju hcg nesidariau, bet nt nustojo rysketi nuo 16dpo).
As ne LT gyvenu, hcg tik gydytoja israso pasidaryti.

supratau.. na mano jau buvo virš 2500 - tikiuosi viskas bus ok... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 06 26, 12:48)

Man.tik tada netyre man hcg,vieno skano metu sirdele plake,kito jau nebe.

Dabar irgi itaria nesivystanti.Nemato sirdeles,nors trynys yra.Hcg ana treciadieni buvo 15500,penktadieni 19600,vakar 22730.Kaip ir auga.Siandien einu i skana,tai arba pamatys arba ne.

Bet interneta rausiu visa savaite,del nesivystanciu tai jei kas anksti atsitinka tai hcg anksti sustoja augti,jie veliau tia ir skaiciai auksti buna.

O kodel jus itariat nesivystanti?

As ir pries situs daug netekciu turejau,bet beveik visi labai ankstuciai buvo.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2017 06 27, 07:36)
Man.tik tada netyre man hcg,vieno skano metu sirdele plake,kito jau nebe.

Dabar irgi itaria nesivystanti.Nemato sirdeles,nors trynys yra.Hcg ana treciadieni buvo 15500,penktadieni 19600,vakar 22730.Kaip ir auga.Siandien einu i skana,tai arba pamatys arba ne.

Bet interneta rausiu visa savaite,del nesivystanciu tai jei kas anksti atsitinka tai hcg anksti sustoja augti,jie veliau tia ir skaiciai auksti buna.

O kodel jus itariat nesivystanti?

As ir pries situs daug netekciu turejau,bet beveik visi labai ankstuciai buvo.

Man nepatinka mano hcg..
turėjau įsodinimą birželio 2 (3-dienį), o birželio 23 d. hcg buvo tik 2509
Atsakyti