Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

T.P.Keberiokst kaip jautiesi  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Maybye @ 2017 06 24, 15:49)
<p>T.P.Keberiokst kaip jautiesi  unsure.gif </p>

Sudinai ,jei is tikro.Itaria nesivystanti.Buvau keliu nuomoniu,vieni sako vienaip,kiti kitaip.Esme,kad turetu matytis jau daugiau nei matosi.Tiek,kad puslyte auga,hcg irgi,kraujavimo nera.Antradieni jau bus aisku.
Atsakyti

Sudinai ,jei is tikro.Itaria nesivystanti.Buvau keliu nuomoniu,vieni sako vienaip,kiti kitaip.Esme,kad turetu matytis jau daugiau nei matosi.Tiek,kad puslyte auga,hcg irgi,kraujavimo nera.Antradieni jau bus aisku.

Man su nesivystančiu hcg irgi augo, bet labai minimaliai ir iš karto buvo aišku kame problema. O tavo hcg augimo tempai normalūs? 

Na, bet kuriuo atveju aiškumas šioje situacijoje labiausiai pageidautinas, tad laukiam antradienio!

Atsakyti
QUOTE(Maybye @ 2017 06 24, 16:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="T.P.Keberiokst" data-cid="71692357" data-time="1498316772"><div><p>Sudinai ,jei is tikro.Itaria nesivystanti.Buvau keliu nuomoniu,vieni sako vienaip,kiti kitaip.Esme,kad turetu matytis jau daugiau nei matosi.Tiek,kad puslyte auga,hcg irgi,kraujavimo nera.Antradieni jau bus aisku.</p></div></blockquote><p>Man su nesivystančiu hcg irgi augo, bet labai minimaliai ir iš karto buvo aišku kame problema. O tavo hcg augimo tempai normalūs? </p><p>Na, bet kuriuo atveju aiškumas šioje situacijoje labiausiai pageidautinas, tad laukiam antradienio!</p>

Normalus dabar.Dariau iki kol 600 pasieke,po to nedariau ir dabar tik po skano.tai viena diena 15500,po 40val 19500.Turint omeny,kad kai jie tokie auksti tai ir dideja virs keturiu paru.
Atsakyti

Normalus dabar.Dariau iki kol 600 pasieke,po to nedariau ir dabar tik po skano.tai viena diena 15500,po 40val 19500.Turint omeny,kad kai jie tokie auksti tai ir dideja virs keturiu paru.

Na taip, kai jau tokie dideli skaičiai, jų augimas tampa nebe toks informatyvus. Bet visgi ganėtinai atitinka įprastus normaliai besivystančio nėštumo tempus, kas suteikia nemažai vilties kad antradienį tikėtini geri rezultatai  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2017 06 24, 17:47)
Prasykit siuvimo.As du su siuvimu isnesiojau,trecia deja praradau.Kaklelio irgi beveik nelike.Dabar jau per pilva apsiuta.

Ar skauda kai siūna? blink.gif jaučiu tada jokio myliuko iki gimdymo?

QUOTE(Maybye @ 2017 06 24, 17:48)
Sveikinu prisijungus  4u.gif </p><p>Aš tai norėčiau išvengti cp, bet man niekas neduos rinktis  rolleyes.gif </p>

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba rytas, merginos 4u.gif
Ar po Joniniu sventimo gyvos sveikos? tongue.gif mano anyta - Janina, nenuvaziavau sveikint ... nenorejau, kad visiems itarimai kiltu, gert atsisakyciau...
Kaip jauciates? Ar dar kuriai tokiu metu jau pilvelis isryskejo?
Mano pilvas su pirma buvo toks 12-13 sav, dabar eina 7-ta savaite, o itraukti niekaip nepavyksta.... blink.gif
Nugara man labai lauzo, miegot negalejau net.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mano Joninės lovoj.. Ne todėl, kad blogai jausčiausi, o tiesiog tinginys biggrin.gif
Darbe dairosi į mano papampusį pilvą..bet nieko neklausia...
O jis ištinęs nuo leidžiamų vaistų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2017 06 24, 18:21)

Mano irgi hcg prastai auga..

Atsakyti
QUOTE(sol_brillante @ 2017 06 25, 08:37)
Kaip jauciates? Ar dar kuriai tokiu metu jau pilvelis isryskejo?
Mano pilvas su pirma buvo toks 12-13 sav, dabar eina 7-ta savaite, o itraukti niekaip nepavyksta....  blink.gif
Nugara man labai lauzo, miegot negalejau net.

O taip taip. Įtraukti neina unsure.gif mano irgi kaip 13sav....bet aš tokia iš pilnesniu tai..... bet jau Matos. Gal kad gimdos padėtis priekyje.
Atsakyti
Sveikos,aš irgi baisiai tingiu rolleyes.gif šiandirn pusė dienos lovoj voliojuosi ir su maže dar pietų numigau. Kankina lengvas pykinimas,bet ne iki vėmimo, tai visą dieną tokioj prastoj būsenoj. Dar kažkokia bloga nuojauta kvailai lenda. Tai ir bendrauju mažai. Labai laukiu vizito pas ginę...
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 06 24, 21:12)
Ar skauda kai siūna?  blink.gif  jaučiu tada jokio myliuko iki gimdymo?
Ačiū  4u.gif

Neskauda,su narkoze smile.gif

Taip,jau iki gimdymo celibatas.Svarbu neuznesti kokios bakterijos ir aplamai ten nelysti geriau.
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2017 06 25, 18:51)
Sveikos,aš irgi baisiai tingiu  rolleyes.gif  šiandirn pusė dienos lovoj voliojuosi ir su maže dar pietų numigau. Kankina lengvas pykinimas,bet ne iki vėmimo, tai visą dieną tokioj prastoj būsenoj. Dar kažkokia bloga nuojauta kvailai lenda. Tai ir bendrauju mažai. Labai laukiu vizito pas ginę...

unsure.gif galvojau man vienai taip unsure.gif žodis į žodį 4u.gif
Atsakyti