T.P.Keberiokst kaip jautiesi
Sudinai ,jei is tikro.Itaria nesivystanti.Buvau keliu nuomoniu,vieni sako vienaip,kiti kitaip.Esme,kad turetu matytis jau daugiau nei matosi.Tiek,kad puslyte auga,hcg irgi,kraujavimo nera.Antradieni jau bus aisku.
Sudinai ,jei is tikro.Itaria nesivystanti.Buvau keliu nuomoniu,vieni sako vienaip,kiti kitaip.Esme,kad turetu matytis jau daugiau nei matosi.Tiek,kad puslyte auga,hcg irgi,kraujavimo nera.Antradieni jau bus aisku.
Man su nesivystančiu hcg irgi augo, bet labai minimaliai ir iš karto buvo aišku kame problema. O tavo hcg augimo tempai normalūs?
Na, bet kuriuo atveju aiškumas šioje situacijoje labiausiai pageidautinas, tad laukiam antradienio!
Normalus dabar.Dariau iki kol 600 pasieke,po to nedariau ir dabar tik po skano.tai viena diena 15500,po 40val 19500.Turint omeny,kad kai jie tokie auksti tai ir dideja virs keturiu paru.
Normalus dabar.Dariau iki kol 600 pasieke,po to nedariau ir dabar tik po skano.tai viena diena 15500,po 40val 19500.Turint omeny,kad kai jie tokie auksti tai ir dideja virs keturiu paru.
Na taip, kai jau tokie dideli skaičiai, jų augimas tampa nebe toks informatyvus. Bet visgi ganėtinai atitinka įprastus normaliai besivystančio nėštumo tempus, kas suteikia nemažai vilties kad antradienį tikėtini geri rezultatai
Ar skauda kai siūna?

Ačiū

Ar po Joniniu sventimo gyvos sveikos?

Kaip jauciates? Ar dar kuriai tokiu metu jau pilvelis isryskejo?
Mano pilvas su pirma buvo toks 12-13 sav, dabar eina 7-ta savaite, o itraukti niekaip nepavyksta....

Nugara man labai lauzo, miegot negalejau net.

Mano Joninės lovoj.. Ne todėl, kad blogai jausčiausi, o tiesiog tinginys

Darbe dairosi į mano papampusį pilvą..bet nieko neklausia...
O jis ištinęs nuo leidžiamų vaistų

Papildyta:
Mano irgi hcg prastai auga..
Mano pilvas su pirma buvo toks 12-13 sav, dabar eina 7-ta savaite, o itraukti niekaip nepavyksta....

Nugara man labai lauzo, miegot negalejau net.
O taip taip. Įtraukti neina

Neskauda,su narkoze

Taip,jau iki gimdymo celibatas.Svarbu neuznesti kokios bakterijos ir aplamai ten nelysti geriau.