Būna
Labai norėčiau prie Jūsų prisijungti, bet dar kol kas nedrąsu. Kol nemačiau plakančios širdutės, tol baisu kažką ir prognozuoti. Vaiduokliukų nemačiau, iškart dariau hcg.. Augam, bet sakyčiau pasyviai, nors medikai sako viskas ok.
Aš iš Vilniaus, ir tai mano laukiamas antras lelius.. Tikiuosi, kad tai "rožinės kojinytės"
Labas, šiandien buvau priėmine, nes ryte vėl pamačiau neiaškių rudų išskyrų...gydytojas žiauriai nekompetetingas ir be moralės ...pasakė kad ieškau problemų ten kur nėra, ko čia ieškau ligų, jei bus persileidimas tai ir iškraujuosiu
puslytė dar yra...pilvą maudžia, nebežinau ką galvot...žodžiu sakė iki 12 sav nei gydymo nėra ir nereikia čia dėl smulkmenų trukdyt gydytojų.... Tai va, "malonus" vizitas ....
Labai norėčiau prie Jūsų prisijungti, bet dar kol kas nedrąsu. Kol nemačiau plakančios širdutės, tol baisu kažką ir prognozuoti. Vaiduokliukų nemačiau, iškart dariau hcg.. Augam, bet sakyčiau pasyviai, nors medikai sako viskas ok.
Aš iš Vilniaus, ir tai mano laukiamas antras lelius.. Tikiuosi, kad tai "rožinės kojinytės"
Sveika prisijungusi
Nemačiau ir aš plakancios bet tikiu ir žinau kad išgirstų 😍
Kada planuojama data?
Jetau jetau
Va ko bijau ir aš ypač kai reiks važiuot gimdyt. Tartis kaip ir neplanuoju, nors su MB apie tai nekalbėjo, nes anksti. Du dukra viskas gerai. Akušerė pasitaikė dieviška
Nemačiau ir aš plakancios bet tikiu ir žinau kad išgirstų 😍
Kada planuojama data?
Pagal skaičiuoklę apie vasario 20, bet mano situacija kiek kitokia nei Jūsų
jeigu pagal dienas tai man gimdyti kovo pačioj pradžioj, bet pagal akušerinį - vasarį
Beje - aš tikrai tarsiuos dėl CP .. nesvarbu kiek tai kainuos..
Kodėl CP?
kadangi pirmo nepagimdžiau pati.. dabar žinau (tiesiog žinau), kad šitos irgi nepagimdysiu...
plius man jau 39 bus.. ir esu praktiškai be gimdos kaklelio.. (buvo daryta konizacija) - nenoriu rizikuoti nei savo nei leliaus gyvybe..
plius man jau 39 bus.. ir esu praktiškai be gimdos kaklelio.. (buvo daryta konizacija) - nenoriu rizikuoti nei savo nei leliaus gyvybe..
Viskas aisku
Prasykit siuvimo.As du su siuvimu isnesiojau,trecia deja praradau.Kaklelio irgi beveik nelike.Dabar jau per pilva apsiuta.
Pas genetike????
Taip
Labas rytas visoms
Sveikinu prisijungus
Aš tai norėčiau išvengti cp, bet man niekas neduos rinktis