Tai vis galvą suku, kad atsilieka vystymąsis mano leliaus jeigu skaičiuoti pagal akušerinį...
tai kiek laiko pagal gydytojus dabar yra?

Kai dare echo ar mate kraujo sankaupu gimdoje? Jei yra galimybe, pagulinek daugiau, sumazink namu ruosos darbus, atsisakyk kelioniu kad ir iki parduotuviu, nieko nekilnok. Man sunaus laukiant tepliojo rudai visa pirmaji trimestra nuo pacios pirmos turejusiu buti mmm dienos. Kelias dienas patepliodavo, diena ar dvi budavo svaru ir vel kelios dienos tepliojimo (kartais iki puses arbatinio saukstelio rudo kraujo isbegdavo). Per echo gimda buvo svari, jokios hematomos, jokio atsisluoksniavimo, negalejo pasakyti kodel tepliojo. Tada man ir daznai mausdavo pilvo apacia, nugara. Isejau as is darbo tada ir dienas leidau lovoje, jokiu kelioniu, jokiu namu tvarkymusi. Is lovos islipdavau tik valgyti pasidaryti ir i vonia nubegti. Nei vienas gydytojas neminejo gresiancio persileidimo. Sake apie trecdalis nesciuju patiria ruda templiojima pirmaji trimestra ir nieko blogo jis nerodo.
Nezinau kokio intensyvumo pas tave tepliojimas. Bet jei per para tik keli lasiukai rudai, per echo nemate gimdoje kraujo sankaupu, as negalvociau apie gresianti persileidima. Su gresianciu tepliotu svieziu krauju...
Labai ačiū už pasidalintą informaciją. matė kaklely tik rudas išskyras....namie gulinėju kiek įmanoma, kitą savaitę planuojame į pajurį kelionę, bet be keliavimo - tik pagulinėjimas pleže, lengvas pasivaikščiojimas...ginė net labai rekomendavo - atsipūsti nuo visų blogų minčių... na sunku vien gulėt kai turi dar vieną 7 m vaiką bet tikrai vis stengiuosi lavoj laiką praleist....paleplioja ryte rudai tiek-kad lieka vos keli lašiukai ant wc popieriaus, per dieną būna pora lašų, viskas....
Jei matavimo vnt nmol/l , tada mažoki skaičiukai
taip, toks matavimas.
buvau pas ginę, išrašė duphaston, bet kažkaip nepatė jų man gert...sako neštumo metu toks rodiklis normalu, o jeigu gamta atmes neštumą dėl kažkokių apsigimimų, tai aš sustabdysiu kraujavimą ir neštumas liks, tai vėl ne kažką....tai va likau apsisprendusi, kad negersiu aš jų....
gal kažkaip natūraliai galima pakelt? su kokiom žolelėm ?