Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

QUOTE(*amira* @ 2017 07 03, 12:00)
<p>siandien antra diena nebepykina...
penkta diena kai atleido krutine....
septinta diena kai nebemaudzia man nieko....</p><p>hcg pries savaite geras, bet jau savaite kai dingineja visi pozymiai.... bijau....
pas gydytoja tik 5 h....o iki to tai nors siena lipk....</p><p>atsiprasau uz negtyvias mintis verysad.gif
</p>

pas mane analogiškai blink.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos. Visom negaluojančiom 4u.gif man jau irgi pykinimas įsisiūbavo... šiandien buvau poliklinikoj progesterono išsirašyti, nors šiaip vaikštau privačiai, bet dėl recepto neapsimoka į Vilnių važiuoti. Tai įtraukė į įskaitą jau, paskyrė tyrimus. Tai taip keista buvo, jau tikra nėštukė pasijaučiau biggrin.gif
QUOTE(*amira* @ 2017 07 03, 12:00)
<p>siandien antra diena nebepykina...
penkta diena kai atleido krutine....
septinta diena kai nebemaudzia man nieko....</p><p>hcg pries savaite geras, bet jau savaite kai dingineja visi pozymiai.... bijau....
pas gydytoja tik 5 h....o iki to tai nors siena lipk....</p><p>atsiprasau uz negtyvias mintis verysad.gif
</p>

nebūtinai tai ką nors blogo rodo, gi būna kitos ir visai be jokių požymių nešioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesijaudinkit del to labai. As praeita visa nestuma netureju nei vieno simtomo lygiai kaip ir dabar neturiu jokio apart
dingusiu mm ir siokiotokio nuovargio. Noreciau jaust kanirs bet deja...
Atsakyti
Na aš jau po vizito. Lelius visiškai atitinka 7 sav. ir 2 d. Mačiau plakančią širdelę wub.gif. Sakė pykinimai, vėmimai, pilvo pūtimai labai geri požymiai blink.gif Žodžiu pasiūlė imbiero tablečių, o jei labai blogai bus, į dienos stacionarą. Tik, kad man su pirmu tas stacionaras nieko nepadejo, kol 15 sav. nesuėjo.
Atsakyti
Sveikos. Mums viskas gerai 4u.gif Sirdele plaka wub.gif atitinka viska. O kad dingo pozymiai sake nepergyvent, prasides kiti dalykai nestuke.gif svarbu su tuo visu tepliot nepradejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimrusikas @ 2017 07 03, 17:58)
Na aš jau po vizito. Lelius visiškai atitinka 7 sav. ir 2 d. Mačiau plakančią širdelę  wub.gif.

4u.gif
QUOTE(*amira* @ 2017 07 04, 08:05)
Sveikos. Mums viskas gerai  4u.gif Sirdele plaka wub.gif  atitinka viska. O kad dingo pozymiai sake nepergyvent, prasides kiti dalykai  nestuke.gif  svarbu su tuo visu tepliot nepradejo 4u.gif

Jeeeee rolleyes.gif
Atsakyti
na ką merginos smile.gif vienu nerimu jau mažiau ... širdelę matėt .. liko genetiniai tyrimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 07 04, 10:12)
na ką merginos smile.gif vienu nerimu jau mažiau ... širdelę matėt .. liko genetiniai tyrimai smile.gif

raksle matuosim o del genetiniu jau kalbejom su gyd sakem kad turbut ne nes giminej ner. na cia ar svarstysim. kazi kokia ju kaina??
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2017 07 04, 11:34)
raksle matuosim o del genetiniu jau kalbejom su gyd sakem kad turbut ne nes giminej ner. na cia ar svarstysim. kazi kokia ju kaina??

Aš darysiu NIPT tyrimus... kaina apie 550 eur. čia toks rimtesnis tyrimas. o man reikia, nea papuolu į rizikos grupę pagal amžių.

"Neinvazinis prenatalinis testas yra skirtas tirti netgi penkias dažniausius vaisiaus chromosomines ligas (Dauno, Edwardso, Patau, Ternerio ir triploidijų sindromus). Testas unikalus tuo, kad suteikia galimybę nustatyti retai aptinkamą triploidijos sindromą. Dar vienas Natera Panorama testo privalumas yra tai, kad dėka naujų genotechnologijų yra galimybė užsisakyti papildomą paslaugų paketą ir iš to pačio kraujo mėginio atlikti ištyrimą dėl 5 –ių dažniausių vaisiaus mikrodelecinių sindromų (Angelmano, Prader-Willio, „Katės kniaukimo“, 22q11.2 (Di Džordžo) bei 1p36 delecijos). Tyrimų efektyvumas ir saugumas jau patvirtintas Europos žmogaus genetikų žurnale paskelbtose prenatalinės diagnostikos gairėse bei įrodytas moksliniais ir klinikiniais tyrimais."
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 07 04, 11:58)
papuolu į rizikos grupę pagal amžių.
."

Man 33,5 dabar. Gydytoja sake kad kaip ir nepatenku dar i rizikos gr. Bet dabar taip susimasciau hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *amira*: 04 liepos 2017 - 11:09
QUOTE(*amira* @ 2017 07 04, 12:08)
Man 33,5 dabar. Gydytoja sake kad kaip ir nepatenku dar i rizikos gr. Bet dabar taip susimasciau  hmm.gif

lygtais nuo 35 metų ax.gif
Atsakyti

Sveikos Kas čia norėtų blogavimų, atiduočiau visus savuosius, jei galėčiau - nukamavo juodai jie mane  :huh2:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maybye: 04 liepos 2017 - 15:02