Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

QUOTE(Maybye @ 2017 07 04, 15:02)
<p>Sveikos Kas čia norėtų blogavimų, atiduočiau visus savuosius, jei galėčiau - nukamavo juodai jie mane  huh.gif  </p>

drinks_cheers.gif

Aš net kmuk buvau, jau taip blogai žinokit unsure.gif vaikui virusas buvo, tai ir aš apturėjau temperatūrą prie visų blogumu. Greičiau laukiu, kada bus lengviau. Šiandien 9 sav wub.gif
Atsakyti

labas, visoms, visas sveikinu, kas jau matėt širdeles , ech kaip laukiu ir aš, 10 d paskirta echo stebėjimui, ar žirnis auga, pagal viską jau ir man turėtų matyt širdelę ...

pradėjau gert duphaston, tai jau antra diena atrodo nebeteplioja ... :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif džiugu,kad pas visas geros žinios. O savo pykinimą irgi galiu kuriai nors padovanoti...nebegaliu jau. Pykina juo ryto iki vakaro,nepriklausomai ar valgau ar nevalgau. Pagerėja tik kokiai valandai jeigu išsivemiu, bet vėmimas labai vargina...žodžiu kamuojuosi 🙈 o dukrytei kaip tik dantys lenda, tai tokia pikta ir irzli,nuolat dėmesio reikalauja. O pusantrų metų vaikui gi nepaaiškinsi, kad mamai bloga ir jėgų neturi...😕
Atsakyti

Suprantu bloguojančias ir užjaučiu! :daktaras  Šiuo metu irgi labiausiai laukiamas pas mane yra pagerėjimo etapas  :rolleyes:  

Atsakyti
kaip cia tylu pas mus, kaip laikotes?
Atsakyti

kaip cia tylu pas mus, kaip laikotes?

kaip čia pasakius...nėra jėgų niekam, dažnai silpnai pykina, ryte pykina, bet  privalau valgyt pusryčius, nes jei nepavalgau-tada dar labaiu pykina, tai žo turiu valgyt, kad apmažėtų pykinimas....šiaip tokia apatiška, niekam nėra jėgų, atrodo gulėčiau ir žiūrėčiau į vieną tašką...

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 07 06, 18:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Deluxe_DM" data-cid="71710266" data-time="1499344567"><div><p>kaip cia tylu pas mus, kaip laikotes?</p></div></blockquote><p>kaip čia pasakius...nėra jėgų niekam, dažnai silpnai pykina, ryte pykina, bet  privalau valgyt pusryčius, nes jei nepavalgau-tada dar labaiu pykina, tai žo turiu valgyt, kad apmažėtų pykinimas....šiaip tokia apatiška, niekam nėra jėgų, atrodo gulėčiau ir žiūrėčiau į vieną tašką...</p>

Norėčiau geriau laikytis. Rytas prasideda nuo vėmimo, visą dieną pykina ir silpna, vakare pilvą pučia doh.gif . Na bet kad tik leliui viskas būtų gerai nestuke.gif. Gerai, kad mano vyrai supratingi ir namuose man leidžia gulėt ir nieko nedaryt. O darbe sunku....
Atsakyti
QUOTE(mimrusikas @ 2017 07 06, 19:25)
Norėčiau geriau laikytis. Rytas prasideda nuo vėmimo, visą dieną pykina ir silpna, vakare pilvą pučia  doh.gif . Na bet kad tik leliui viskas būtų gerai  nestuke.gif. Gerai, kad mano vyrai supratingi ir namuose man leidžia gulėt ir nieko nedaryt. O darbe sunku....

man darbe irgi ziauriai sunku jegu nera nei laso nuovargis juodas ir silpnumas jaucias kartais pykina... tikiuosi praeis greit nes jau namie taip apsileidau kad baisu smile.gif
Atsakyti
Aš vakar nusipirkau borjomi mineralinio- ir- o stebukle, padeda nuo pykinimo. Buvau pamiršus,kad ir su pirmu nėštumu kibirais aš jį gėriau. Visą dieną po truputį gurkšnoju,nes bjaurus jis man,bet tikrai padeda. Keturias dienas neišėjau iš wc,vakar nuo pietų pradėjau gerti-dar nė karto nevėmiau. Jei tik jaučiu,kad pradeda pykinti- išgeriu ir aprimsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2017 07 06, 19:38)
Aš vakar nusipirkau borjomi mineralinio- ir- o stebukle, padeda nuo pykinimo. Buvau pamiršus,kad ir su pirmu nėštumu kibirais aš jį gėriau. Visą dieną po truputį gurkšnoju,nes bjaurus jis man,bet tikrai padeda. Keturias dienas neišėjau iš wc,vakar nuo pietų pradėjau gerti-dar nė karto nevėmiau. Jei tik jaučiu,kad pradeda pykinti- išgeriu ir aprimsta  4u.gif

Gal verta pabandyti, nes nuo AKVILĖS mineralinio atrodo, kad skrandis dega. Truputį cocacola padeda, bet ji taip nesveika. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
ką gi ... vakar buvau klinikoj.. pažiūrėjom mano rožines kojinytes flirt.gif
turime širdutę, mums šiandien 7 savaitės ir 3 dienos smile.gif
nusiunčiau vyrui nufilmavus kaip plaka - tai buvo be galo laimingas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif oras pagaliau geresnis, pykinimas valdomas tai ir nuotaika geresnė smile.gif
QUOTE(mimrusikas @ 2017 07 06, 21:07)
Gal verta pabandyti, nes nuo AKVILĖS mineralinio atrodo, kad skrandis dega. Truputį cocacola padeda, bet ji taip nesveika. blink.gif

Man nuo Vytauto dar blogiau darėsi,nors šiaip labai mėgstu jį smile.gif

QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 07 07, 08:47)
Labas rytas.  4u.gif
ką gi ... vakar buvau klinikoj.. pažiūrėjom mano rožines kojinytes  flirt.gif
turime širdutę, mums šiandien 7 savaitės ir 3 dienos smile.gif
nusiunčiau vyrui nufilmavus kaip plaka - tai buvo be galo laimingas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip smagu! Aš irgi slapčia viliuosi,kad kijinytės rožinės bus,nors nuojauta sako ką kitą... ax.gif
Atsakyti