o jums pilvo nemaudžia? man toks madenimas kaip prieš mmm...atsimenu su pirmu irgi taip buvo-laukiau mmm, bet jos taip ir neatėjo.
QUOTE(Simona02 @ 2017 06 17, 14:34)
<p>o jums pilvo nemaudžia? man toks madenimas kaip prieš mmm...atsimenu su pirmu irgi taip buvo-laukiau mmm, bet jos taip ir neatėjo.
</p>

Va va

Papildyta:
QUOTE(Maybye @ 2017 06 17, 14:14)
Buvau 6sav ankstyvai diagnostikai nuvažiavusi, nes aukštos rizikos nėštumai pas mane. O pas savo ginekologę turbūt apie 8-9sav registruosiuos, kad siuntimą genetikams išrašytų.
Kiek laiko tau dabar

QUOTE(Simona02 @ 2017 06 17, 06)
<p>kada registruojatės pirmam vizitui pas ginę?</p>
Aš buvau, kai 6 savaitės buvo. Maniau, kad irgi gal anksti, bet gydytoja sakė, kad kadangi prieš tai nesivystantis buvo, tai pats laikas. Širdutę jau matė

Kiek laiko tau dabar
ir ta rizika del ko, aisku jei nenori gali neatsakyt
7sav. Turėjau nesivystančių ir persileidimą. Taipogi turiu placentos acreta/increta sindromą. Sunkiai išnešioju, gimdymai irgi su komplikacijomis, po pagranduko gimimo sakė su sekančiu nėštumu nemaža tikimybė jog išims ir gimdą kartu. Plius amžius mano irgi prisideda
QUOTE(Maybye @ 2017 06 17, 15:38)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="*amira*" data-cid="71681368" data-time="1497704264"><div><p>Kiek laiko tau dabar
ir ta rizika del ko, aisku jei nenori gali neatsakyt
</p></div></blockquote><p>7sav. Turėjau nesivystančių ir persileidimą. Taipogi turiu placentos acreta/increta sindromą. Sunkiai išnešioju, gimdymai irgi su komplikacijomis, po pagranduko gimimo sakė su sekančiu nėštumu nemaža tikimybė jog išims ir gimdą kartu. Plius amžius mano irgi prisideda
</p>

Sveikos, kokia graži diena buvo , pasidžiaugiau saule. Kol kas visai nesijaučiu nėščia,net keista.
Aš matyt dar nenoriu
realiai jokio grafiko neturi-kada nori,tada valgo tai ir mažinti nėra kaip. Vis dar naiviai tikiuosi, kad nėštumo metu pati atsisakys, na o jeo ne tirbūt reiks du maitinti 
Jūs paskambinkit į laboratoriją- kartais bina,kad neatsiunčia
aš realiai net nežinau pagal ką skaičiuoti. Mano ciklas labai ilgas, ovuliacija irgi vėlai vyksta. Pagal mm grybauja visai. Antradienį buvau pas ginę sakė max 3-4 sav. O pagal mm jau 7 būtų. Bet ir su pirma taip buvo tai aš maždaug tik pasiskaičiavus
QUOTE(*Hazell @ 2017 06 17, 11:45)
Mano diena apie 14 
Maniske taip pat didele papinuke buvo
Bet as apsisprendziau, kad jau noriu baigti zindyti ir pradejau retinti maitinimus - kas savaite po viena maitinima nuemiau. Taip is leto, per 1,5men be jokiu pykciu ir zyzaliojimu nustojau zindyti
O pries pradedant mazinti maitinimus galvojau teks ilgai klausyti zyzaliojimu
Vakar vaziavom prie juros. Tai pora kartu teko pasnausti po skeciu kol vaikai su vyru ir seneliais zaide

Maniske taip pat didele papinuke buvo

Vakar vaziavom prie juros. Tai pora kartu teko pasnausti po skeciu kol vaikai su vyru ir seneliais zaide

Aš matyt dar nenoriu

QUOTE(*amira* @ 2017 06 17, 13:36)
o kodel per anksti? jei yra tai ir mato, bet apie 5-6 sav plakt sirdele pradeda - tad manau -pirmyn.
O as nesulaukiu HCG
Pirmadieni vaziuosiu pakartotinai daryt, gal ten tikrai netaip nugirdau 
Pagal ka skaiciuojat? Pagal mmm ar pagal O? nes skirtingai rodo. As zinau tikslia O data
bet kazkaip pagal mmm paziurejau
O as nesulaukiu HCG

Pagal ka skaiciuojat? Pagal mmm ar pagal O? nes skirtingai rodo. As zinau tikslia O data

Ryt vaziuoju pakartotinai daryti, tikiuos gausiu buvusius ats ir rytojaus greit, tikiuos ir skaiciai bus geri nes tas maudimas apacioj
QUOTE(*amira* @ 2017 06 19, 00:01)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Rose Prick" data-cid="71682533" data-time="1497804498"><div><p>Jūs paskambinkit į laboratoriją- kartais bina,kad neatsiunčia
</p></div></blockquote><p>Ryt vaziuoju pakartotinai daryti, tikiuos gausiu buvusius ats ir rytojaus greit, tikiuos ir skaiciai bus geri nes tas maudimas apacioj
</p>

man kartais irgi pamaudžia

Sveikos
greičiau tie blogumai baigtųsi.. šią savaitę tikiuosi patekt pas gine
hemoglobinas pas mane 114, tai kaip ir mažokai.

Uzsiregistravau privaciai ir as siam vakarui. O HCG penktadieni 11:30 darytas yra 516,4.... Cia gerai? Darytas 15DPO

QUOTE(*amira* @ 2017 06 19, 12:52)
Uzsiregistravau privaciai ir as siam vakarui. O HCG penktadieni 11:30 darytas yra 516,4.... Cia gerai? Darytas 15DPO 

Manau, kad gerai