Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

o jums pilvo nemaudžia? man toks madenimas kaip prieš mmm...atsimenu su pirmu irgi taip buvo-laukiau mmm, bet jos taip ir neatėjo. :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 06 17, 14:34)
<p>o jums pilvo nemaudžia? man toks madenimas kaip prieš mmm...atsimenu su pirmu irgi taip buvo-laukiau mmm, bet jos taip ir neatėjo. smile.gif​ </p>

Va va unsure.gif del pilvo maudimo, visa laik tarsi jauciu jo. Kaip pries mmm. Nors su dukra taip nebuvo visai. Tai neramu...
Papildyta:
QUOTE(Maybye @ 2017 06 17, 14:14)
Buvau 6sav ankstyvai diagnostikai nuvažiavusi, nes aukštos rizikos nėštumai pas mane. O pas savo ginekologę turbūt apie 8-9sav registruosiuos, kad siuntimą genetikams išrašytų. 

Kiek laiko tau dabar nestuke.gif ir ta rizika del ko, aisku jei nenori gali neatsakyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *amira*: 17 birželio 2017 - 14:58
QUOTE(Simona02 @ 2017 06 17, 06)
<p>kada registruojatės pirmam vizitui pas ginę?</p>

Aš buvau, kai 6 savaitės buvo. Maniau, kad irgi gal anksti, bet gydytoja sakė, kad kadangi prieš tai nesivystantis buvo, tai pats laikas. Širdutę jau matėsmile.gif
Atsakyti

Kiek laiko tau dabar nestuke.gifir ta rizika del ko, aisku jei nenori gali neatsakyt 4u.gif

7sav. Turėjau nesivystančių ir persileidimą. Taipogi turiu placentos acreta/increta sindromą. Sunkiai išnešioju, gimdymai irgi su komplikacijomis, po pagranduko gimimo sakė su sekančiu nėštumu nemaža tikimybė jog išims ir gimdą kartu.  Plius amžius mano irgi prisideda :) 

Atsakyti
QUOTE(Maybye @ 2017 06 17, 15:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*amira*" data-cid="71681368" data-time="1497704264"><div><p>Kiek laiko tau dabar vartotojo įkelta nuotraukair ta rizika del ko, aisku jei nenori gali neatsakyt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>7sav. Turėjau nesivystančių ir persileidimą. Taipogi turiu placentos acreta/increta sindromą. Sunkiai išnešioju, gimdymai irgi su komplikacijomis, po pagranduko gimimo sakė su sekančiu nėštumu nemaža tikimybė jog išims ir gimdą kartu.  Plius amžius mano irgi prisideda smile.gif </p>

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kokia graži diena buvo , pasidžiaugiau saule. Kol kas visai nesijaučiu nėščia,net keista.

QUOTE(*Hazell @ 2017 06 17, 11:45)
Mano diena apie 14 bigsmile.gif
Maniske taip pat didele papinuke buvo biggrin.gif Bet as apsisprendziau, kad jau noriu baigti zindyti ir pradejau retinti maitinimus - kas savaite po viena maitinima nuemiau. Taip is leto, per 1,5men be jokiu pykciu ir zyzaliojimu nustojau zindyti smile.gif O pries pradedant mazinti maitinimus galvojau teks ilgai klausyti zyzaliojimu biggrin.gif

Vakar vaziavom prie juros. Tai pora kartu teko pasnausti po skeciu kol vaikai su vyru ir seneliais zaide biggrin.gif

Aš matyt dar nenoriu biggrin.gif realiai jokio grafiko neturi-kada nori,tada valgo tai ir mažinti nėra kaip. Vis dar naiviai tikiuosi, kad nėštumo metu pati atsisakys, na o jeo ne tirbūt reiks du maitinti biggrin.gif
QUOTE(*amira* @ 2017 06 17, 13:36)
o kodel per anksti? jei yra tai ir mato, bet apie 5-6 sav plakt sirdele pradeda - tad manau -pirmyn.

O as nesulaukiu HCG nestuke.gif  unsure.gif Pirmadieni vaziuosiu pakartotinai daryt, gal ten tikrai netaip nugirdau ax.gif

Pagal ka skaiciuojat? Pagal mmm ar pagal O? nes skirtingai rodo. As zinau tikslia O data smile.gif bet kazkaip pagal mmm paziurejau

Jūs paskambinkit į laboratoriją- kartais bina,kad neatsiunčia smile.gif aš realiai net nežinau pagal ką skaičiuoti. Mano ciklas labai ilgas, ovuliacija irgi vėlai vyksta. Pagal mm grybauja visai. Antradienį buvau pas ginę sakė max 3-4 sav. O pagal mm jau 7 būtų. Bet ir su pirma taip buvo tai aš maždaug tik pasiskaičiavus smile.gif
Atsakyti

Jūs paskambinkit į laboratoriją- kartais bina,kad neatsiunčia smile.gif

Ryt vaziuoju pakartotinai daryti, tikiuos gausiu buvusius ats ir rytojaus greit, tikiuos ir skaiciai bus geri nes tas maudimas apacioj :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2017 06 19, 00:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rose Prick" data-cid="71682533" data-time="1497804498"><div><p>Jūs paskambinkit į laboratoriją- kartais bina,kad neatsiunčia vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ryt vaziuoju pakartotinai daryti, tikiuos gausiu buvusius ats ir rytojaus greit, tikiuos ir skaiciai bus geri nes tas maudimas apacioj unsure.gif​ </p>

man kartais irgi pamaudžia smile.gif bet jei nekraujuojat, manau viskas ok smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif greičiau tie blogumai baigtųsi.. šią savaitę tikiuosi patekt pas gine smile.gif hemoglobinas pas mane 114, tai kaip ir mažokai.
Atsakyti
Uzsiregistravau privaciai ir as siam vakarui. O HCG penktadieni 11:30 darytas yra 516,4.... Cia gerai? Darytas 15DPO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2017 06 19, 12:52)
Uzsiregistravau privaciai ir as siam vakarui. O HCG penktadieni 11:30 darytas yra 516,4.... Cia gerai? Darytas 15DPO  4u.gif

Manau, kad gerai smile.gif mažas nėštumas dar smile.gif lauksim naujienų po vizito ;) sėkmės smile.gif
Atsakyti

Uzsiregistravau privaciai ir as siam vakarui. O HCG penktadieni 11:30 darytas yra 516,4.... Cia gerai? Darytas 15DPO 4u.gif

Lauksim ką pasakys gine  :4u: 

dėl rodiklių nelabai aš ir suprantu, mano buvo 43 berods ... :rolleyes:​ ten intervalas labai didelis ...

Atsakyti