Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

Aciu visom uz palaikyma 4u.gif

Radau gan informatyvu psl
http://perinatology.... Date Chart.htm
Atsakyti

Uzsiregistravau privaciai ir as siam vakarui. O HCG penktadieni 11:30 darytas yra 516,4.... Cia gerai? Darytas 15DPO 4u.gif

Čia yra gerai ;)

Sveikos  :nestuke 

Atsakyti

Labas,kaip laikotės?

*amira* kaip sekės?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 06 21, 11:34)
<p>Labas,kaip laikotės?</p><p></p><p>*amira* kaip sekės?  smile.gif​ </p>

Kaip ir gerai. Pirmadieni hcg virs 1900. Tada apziurejo, pusliukas vietoj. Tik sake labai labai stora gleivine tad nenustentu jei ten sleptusi dar 1 🙄 pagal viska 4-5 sav. Man O buvo velyva. Tai dabar liepos 3. Sake tikrins ir ziures sirdele 💓
Atsakyti
Sveikos, jungiuos ir as smile.gif siandien lygiai 6 savaites. Kaip toliau bus, matysim smile.gif pas gine uz 2 sav 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sol_brillante @ 2017 06 22, 06:39)
Sveikos, jungiuos ir as smile.gif siandien lygiai 6 savaites. Kaip toliau bus, matysim smile.gif pas gine uz 2 sav  4u.gif

Sveika prisijungus 🤗

As tai laukiu kada tiksliau ivardins esamas savaites. Pagal mane tai virs 6. Pagal gine apie 5. Na tikiuos o kitos apziuros bus aiskiau.
Atsakyti
Sveika prisijungusi sol_brillante smile.gif

Aš šiandien pirmakart buvau poliklinikoje pas savo ginekologę (8 sav, jei ką). Tyrimus pridaviau. Tai net nepaklausė, ar folį geriu...Atsipalaidavus tokia daktarėlė blink.gif
Atsakyti

aš irgi iš poliklinikos, echo sakė mažyytis žirniukas 4 sav, viskas tvarkoje  :wub:​  dabar liepos 24 d trauks į apskaitą ir darys visus tyrimus. 

Atsakyti

Kaip ir gerai. Pirmadieni hcg virs 1900. Tada apziurejo, pusliukas vietoj. Tik sake labai labai stora gleivine tad nenustentu jei ten sleptusi dar 1 🙄 pagal viska 4-5 sav. Man O buvo velyva. Tai dabar liepos 3. Sake tikrins ir ziures sirdele 💓

liuks  :4u: 

Sveikos, jungiuos ir as smile.gifsiandien lygiai 6 savaites. Kaip toliau bus, matysim smile.gifpas gine uz 2 sav 4u.gif

sveika  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos smile.gif naujai prisijungusioms 4u.gif man pas ginę kitą savaitę, laukiu jau labai. Gal kai ekrane pamatysiu- bus lengviau susivokti, kad laukiuosi biggrin.gif požymių dar mažai,tik nuolat pavargusi jaučiuosi smile.gif
Atsakyti

Sveikos, jungiuos ir as smile.gifsiandien lygiai 6 savaites. Kaip toliau bus, matysim smile.gifpas gine uz 2 sav 4u.gif

Sveika prisijugusi  :nestuke  :4u: 

:wub:  geros naujienos 

Pae mane nieko naujo, savijauta toliau nelepina, dar užsirašiau pas genetikę. Reiktų pagaliau ir pas savo ginekologę užsirašyti  :)  

Atsakyti
QUOTE(Karkar2 @ 2017 06 22, 14:14)
Sveika prisijungusi  sol_brillante smile.gif

Aš šiandien pirmakart buvau poliklinikoje pas savo ginekologę (8 sav, jei ką). Tyrimus pridaviau. Tai net nepaklausė, ar folį geriu...Atsipalaidavus tokia daktarėlė blink.gif

Buna ir tokiu? 😁

QUOTE(Maybye @ 2017 06 22, 19:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sol_brillante" data-cid="71688243" data-time="1498102798"><div><p>Pae mane nieko naujo, savijauta toliau nelepina, dar užsirašiau pas genetikę. Reiktų pagaliau ir pas savo ginekologę užsirašyti  smile.gif  </p>

Pas genetike????
Atsakyti