Įkraunama...
Įkraunama...

Saab

QUOTE(kiri111 @ 2007 09 21, 19:14)
Tai kaip, sutvarke masiniuka, kas buvo, kiek suplojai? g.gif

O tai pas jus Kaune tik "Zaibo ratas"? Idomu koks bus saab centras, pavadinimo nezinai? g.gif

Atrodo "Piliakalnis"
Nu pas mus tik piliakalnis kaune, Vilniuje yra zaibo ratas ir aeropolis. bet labai patogioj vietoj pas mus tas piliakalnis smile.gif

sutvarke jau, bet ne ta tvarke. Galiu parasyti kainas kai kuriu daliu ir darbu, orientaciniai smile.gif

vairo kolonele reikejo keisti (pas juos nauja 5000 lt, tai ieskojom srote- mokejom 600) pakeitimas 350 lt.
priekines kaladeles- 450lt
Galines kaladeles + nauji stabdziu diskai, bet ne originalus, nes sake tie brangus, tai matyt dejo ne juos - 720 lt

Zenkliukas saab- 50 lt + idejimas (nezinau kiek, tevai dejo)
pavaru svirties dangutukas (toj vietoj, kur pavaru svirtis vaiksto, tas juodas) - 100 lt doh.gif

na ir panasiai... toks jau tas saabas. Kainuoja...

labiausiai man patinka, kai tik paskambinu, arba jau galiausiai moku kasoje, vis klausia, ar cia firma, ir ar reikes saskaitos fakturos... toks ispudis, kad jaunai merginai negalima vairuoti saabo smile.gif butinai jau turi buti firma.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kycia: 21 rugsėjo 2007 - 20:02
QUOTE(kycia @ 2007 09 21, 21:01)
Atrodo "Piliakalnis"
Nu pas mus tik piliakalnis kaune, Vilniuje yra zaibo ratas ir aeropolis.  bet labai patogioj vietoj pas mus tas piliakalnis smile.gif

sutvarke jau, bet ne ta tvarke. Galiu parasyti kainas kai kuriu daliu ir darbu, orientaciniai smile.gif

vairo kolonele reikejo keisti (pas juos nauja 5000 lt, tai ieskojom srote- mokejom 600) pakeitimas 350 lt.
priekines kaladeles- 450lt
Galines kaladeles + nauji stabdziu diskai, bet ne originalus, nes sake tie brangus, tai matyt dejo ne juos - 720 lt

Zenkliukas saab- 50 lt + idejimas (nezinau kiek, tevai dejo)
pavaru svirties dangutukas (toj vietoj, kur pavaru svirtis vaiksto, tas juodas) - 100 lt  doh.gif

na ir panasiai... toks jau tas saabas. Kainuoja...

labiausiai man patinka, kai tik paskambinu, arba jau galiausiai moku kasoje, vis klausia, ar cia firma, ir ar reikes saskaitos fakturos... toks ispudis, kad jaunai merginai negalima vairuoti saabo smile.gif butinai jau turi buti firma.. g.gif

nu jo.....,nemaza suma isejo bet, kad priekines kaladeles-450lt. blink.gif doh.gif cia tai kaina. blink.gif blink.gif blink.gif As pati nesenai keiciau bet man ne tik kalades keite, testavo, visus filtrus, tepalus ir kalades pakeite, tai sumokejau 300lt.

As saab'o zenkliuko nesikeiciu, ant prieko nusitrynes, gale sveikas, nes po zemos vel nudils, bapkiu gaila. rolleyes.gif
Atsakyti
normaliam saab centre??? paprastam servise brangiau kainuotu neoriginalios.
Pas mums bent jau testavimai ar apziura- 100 lt

o zenkliuka tai keiete tevai, nes beveik nauja masina pirko, tai norejo kad priekis normaliai atrodytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 09 21, 23:12)
normaliam saab centre??? paprastam servise brangiau kainuotu neoriginalios.
Pas mums bent jau testavimai ar apziura- 100 lt

o zenkliuka tai keiete tevai, nes beveik nauja masina pirko, tai norejo kad priekis normaliai atrodytu  4u.gif

Na pas mus Vilniuj "Aeropolyje" saab forumo dalyviam taiko nuolaidas ir dar "Zaibo rate" gaunu 20% nuolaida, tai pigiau ir iseina. thumbup.gif

Va del zenkliuko, tai mane baisiai nervina, kad jis nusilupa ir kodel tokius nekokybiskus gamina? doh.gif doh.gif Sakiau daugiau nebesikeisiu, tegul baltas buna, ant siknos tai kaip naujas, o va prieky doh.gif doh.gif
O tai jusiskis saab'as bendras su tevais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2007 09 22, 08:45)
Na pas mus Vilniuj "Aeropolyje" saab forumo dalyviam taiko nuolaidas ir dar "Zaibo rate" gaunu 20% nuolaida, tai pigiau ir iseina. thumbup.gif

Va del zenkliuko, tai mane baisiai nervina, kad jis nusilupa ir kodel tokius nekokybiskus gamina? doh.gif  doh.gif Sakiau daugiau nebesikeisiu, tegul baltas buna, ant siknos tai kaip naujas, o va prieky doh.gif  doh.gif
O tai jusiskis saab'as bendras su tevais? g.gif

ne, aš turiu savo saab 9-5 , vyras turi identiska, tik kitos spalvos, o tevai eme paskola ir pirko naujesni biski 9-3 smile.gif trys saab vienmoje gimineje, pleciam rata lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 11 08, 23:07)
ne, aš turiu savo saab 9-5 , vyras turi identiska, tik kitos spalvos, o tevai eme paskola ir pirko naujesni biski 9-3 smile.gif trys saab vienmoje gimineje, pleciam rata  lotuliukas.gif

blink.gif kažkoks pamišimas
įsivaizduoju susitinka šeiminėlė ir tikrai turi BENDRĄ temą pokalbiui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vava @ 2007 11 09, 19:46)
blink.gif kažkoks pamišimas
įsivaizduoju susitinka šeiminėlė ir tikrai turi BENDRĄ temą pokalbiui  lotuliukas.gif

o kas čia nenatūralaus? atradom puikias mašinas, tai ir platinam taip sakant biggrin.gif šiaip yra net forumai, kur kalbama apie šitas mašinas, dalinasi patirtimi, kur ką pigiau nusipirkti, kokios servisų kainos ir t.t..t.t.tt

Nematau nieko blogo čia, sugedo mašina- tai jau skambini giminaičiui ir žinai, ką patart, nes pats tokią turi blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 08, 14:30-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 08, 14:30)
Musėt, kad nevažiavai su Audi  biggrin.gif

Turėjom Audi automatą amerikoną 2,8 varikliuku.. Atrodė pasaka, ne mašina... Mb nusižiūrėjo ir nupirko Saab 9-5 3TiD..
O man jos schmoll.gif negražios... Niu sako, sėsk pavažiuok... Tai su Audi nėr ką lygint komfortas nesąmoningas didis.gif tik vat kaip man tą išorę pamilt?
Atsakyti
jovana, isivaizduok, kad vaziuosi su super prabangia masina ir super madinga, ir kad ir kaip tau nepatiktu isrode ar salonas, kartok sau, kad tai prabanga ir isskirtinumas 4u.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
turejau, pries trejata berods metu.., porai ar daugiau savaiciu 2003 m. Saab 9-5 Aero (ji ne man pirkta buvo),
ka galiu pasakyt viskas patiko kaip vaziuoja, vidus oda, komfortas, memorai, na viskas...tik nepamenu ar ten tv buvo? bet isvaizda schmoll.gif kaskart sesdama i sia auto pagalvodavau, kad visdelto si auto labai isskirtiniams zmonesms, man jos isvaizda vare vezi doh.gif na tiesiog mano skonis matomai labai popsiskas (kuo daugiau $ investuoti uz varda Mersai, Bmsai, Dzipulkos ir pan.., auto) na bet ne tame esme:ax: mano nuomone kainos ir kokybes santykis yra tiesiog fantastiskas, kalbu apie paprastus, kad ir, variantus... Uz , tarkim 2003 m. auto sumokesi 9 Euro, turesi lygiai ta pati komforta kaip ir...na tarkime Mersas Ske, tu paciu metu 25 Euro, neziurekime i visus niuansus, nesikniskime gyliai...Bet jie turi prakstiskai ta pati, tik atskira kontingenta:)
Nesu saabu myletoje, esu uztareja thumbup.gif
Atsakyti
nu pvz 1996 ir 1998 metu saab 9-5 isvaizda labai skiriasi (tas labai, tai moteriskomis mano akimis ziurint, senesnis variantas man kampuotas ir negrazus, o naujasis, koki beje pati vairuoju, yra jau naujovisko dizaino bigsmile.gif 4u.gif Lygiai taip pat senesnieji 900 man nera patys graziausi, as rinkciausi 2003 9-3, kuris savo izvaizda man jau i futuristini nesa smile.gif
Tai cia apie isvaizda, o del komforto.... man pvz patinka minksta pakaba, o pati minksciausia ir buvo butent tos laidos saabu, kuri vairuoju, t.y. nuo 1998 saab 9-5 iki,,,,berods 2002 ar 2003, kai isejo naujas modelis.

Kai ieskojau masinos, buvau nusprendusi pirkti mazyte, "moteriska", bet kaip dabar dziaugiuosi, kad nusipirkau is pirmo zvilgsnio rykli, nes nardymas tarp masinu su kokiu peugeot 307 labai savotiskas, - niekas taves kelyje masina nelaiko, apie 206 isvis nera ka kalbeti (kalbu apie masinos dydi). O va saab- dideles masinos, ju niekas neuzkisa (beveik), visi praleidzia kaip koki dzipa smile.gif
Atsakyti
Bandysiu atsirinkt kaip tie modeliai atrodo, bet anksčiau tau juos pagal grožį kažkur netoli Žiguli būčiau pastačiusi laugh.gif

Pas mane 2001 galo.. nail.gif:
Atsakyti