Įkraunama...
Įkraunama...

Saab

Jei SAAB tai tik TURBO.Kitaip nepajusi tikrosios dvasios rolleyes.gif O jei dar AERO smile.gif ir dar klasika(tarkim 900OG AERO ) wub.gif
Atsakyti
Oj as irgi kol i saaba neisedau - nieko apie juos nezinojau - dabar taip wub.gif
savo 9-5. Ir svajoju apie 9-3 - tas 2007 metu modelis - thumbup.gif . Bet man dar iki jo toli - sekantis bus 9-3 2003 smile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=bdhV_I2myWY
Atsakyti
Važinėjau su Saab 9-5, super mašina, man ideali thumbup.gif wub.gif Veinintelis jos minusas tas, kad po Saab norisi tik...naujo Saab biggrin.gif Šiuo metu ieškom naujo automobilio, naujam saabui finansai net svajonėse neneša, tai niekas man neįtinka, pernelyg esu išlepinta komforto...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 09 05, 17:20)
Važinėjau su Saab 9-5, super mašina, man ideali  thumbup.gif  wub.gif  Veinintelis jos minusas tas, kad po Saab norisi tik...naujo Saab  biggrin.gif  Šiuo metu ieškom naujo automobilio, naujam saabui finansai net svajonėse neneša, tai niekas man neįtinka, pernelyg esu išlepinta komforto...

O kur ten jus komforta matet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 05, 17:40)
O kur ten jus komforta matet? smile.gif

minksta vaziuokle smile.gif atrodo, tarsi laineriu skristum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2008 09 05, 19:03)
minksta vaziuokle smile.gif atrodo, tarsi laineriu skristum smile.gif

Nu jo, jei nulipai nuo Civiko ir persedai ant SAABo, tai atrodo kaip laineris. Bet jei nuo E klases MERSo persedai ant SAABo, tada atrodo, kad su vezimu vaziuotum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 05, 18:30)
Nu jo, jei nulipai nuo Civiko ir persedai ant SAABo, tai atrodo kaip laineris. Bet jei nuo E klases MERSo persedai ant SAABo, tada atrodo, kad su vezimu vaziuotum smile.gif

žinoma, priklauso nuo to, su kuo lyginsi smile.gif Kadangi planuojam pirkti ne porą šimtų tūkstančių kainuojančią mašiną, tai tokio komforto kaip mūsų saabe niekur nerandam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 09 05, 19:44)
žinoma, priklauso nuo to, su kuo lyginsi smile.gif Kadangi planuojam pirkti ne porą šimtų tūkstančių kainuojančią mašiną, tai tokio komforto kaip mūsų saabe niekur nerandam smile.gif

Nu prajuokinot....
Pilnas autopliusas keturakiu mersu... Nulekit i zvyrkeli su keturakiu ir su Saabu, suprasite kas yra komfortas, garso izoliacija ir patogi sedesena.
Neveltui naujas Saabas 9-5 kainuoja beveik kaip BMW 5 ar MB E, o nuverteja dvigubai greiciau. Geras daiktas turi ir gera isliekamaja verte. Belieka tik akinukus nusiimti rozinius ir nepasakoti cia pasaku apie kazkoki mistini komforta, kurio net Citroenas C5 daugiau turi.
Saab automobilis norintiems isskirtinumo, bet stebuklu jame tikrai nera.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 05, 23:47)
Saab automobilis norintiems isskirtinumo, bet stebuklu jame tikrai nera.

Man viskas buvo labai labai - sėdėsena, puiki garso izoliacija, minkštumas, erdvumas, garso aparatūros kokybė, automobilio stabilumas ir saugumas. Taip pat imonuoja tai, kad pas mus ji nėra labai populiari ir tikrai nesutiksi ant kiekvieno kampo (naujieji lietuvaičai gi renkasi BMW arba mersus biggrin.gif ) Tiesiog, jei turėčiau ir nebūt gaila 100 t išleisti mašinai, pirkčiau vėl Saab 9-5 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 06 rugsėjo 2008 - 08:26
QUOTE(flight @ 2008 09 06, 10:25)
Man viskas buvo labai labai - sėdėsena, puiki garso izoliacija, minkštumas, erdvumas, garso aparatūros kokybė, automobilio stabilumas ir saugumas. Taip pat imonuoja tai, kad pas mus ji nėra labai populiari ir tikrai nesutiksi ant kiekvieno kampo (naujieji lietuvaičai gi renkasi BMW arba mersus  biggrin.gif ) Tiesiog, jei turėčiau ir nebūt gaila 100 t išleisti mašinai, pirkčiau vėl Saab 9-5  smile.gif

Mano brolis ta pati sako apie CIVICa smile.gif, bet jis nevaziaves su MB. 10 is 9 zmoniu jums pasakys, kad MB komfortas zymiai geresnis, garso izoliacija taip pat. Komforto ir patikimumo kriterijus yra pagrindinis renkantis pvz. taksi automobili, Lietuvoje nei vieno Saab taksi nemaciau, o visoje Europoje pats populiariausias taksi automobilis MB E klases, kodel turbut ir aiskinti nereikia.
Kas nori komforto Saab niekada nepirks, nes jo ten nera. O kainos ir kokybes santykiu sio automobilio vienas is prastesniu.

Geras daiktas, niekda nenuverteja greitai. Apie Saab nuvertejima, manau pasakoti nereikia. O MB renkasi visa Europa, ju net Svedijoje parduodama daugiau nei paciu Saab, taip, kad lietuvaiciai cia ne prie ko.
Atsakyti
Skonis kiekvieno skirtingas, poreikiai irgi, tad nesiginčysiu biggrin.gif
Atsakyti