Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
tongue.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
paskutine foto thumbup.gif
Atsakyti
mano miegamojo vaizdelis, tik kad nekokybiškas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 29, 23:34)
mano miegamojo vaizdelis, tik kad nekokybiškas

Gaila, kad fotografuota ne iš kampo. Vaizdas būtų gražesnis. Dabar matau lyg ir spintos stumdomas duris, o gal ir ne... Netikėtas sprendimas- balta lovatiesė. Ar ji su faktūra, kurios čia nesimato?
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 10 30, 09:02)
Gaila, kad fotografuota ne iš kampo. Vaizdas būtų gražesnis. Dabar matau lyg ir spintos stumdomas duris, o gal ir ne... Netikėtas sprendimas-  balta lovatiesė. Ar ji su faktūra, kurios čia nesimato?

kai viskas bus baigta, įmesiu rimtesnių fotkių, čia fotkinom tėvams parodyt, ką nuveikėm biggrin.gif balta - ne lovatiese, o elementari trikotažinė paklodė biggrin.gif drabužinė laukia durų
Atsakyti
Ieva-tapetai tavo faini wub.gif
Atsakyti
O kaip jūs puošiat sieną virš lovos? Kabinat kokį pavekslą, paliekat tuščią? Aš tiek jau visokių variantų prisižiūrėjau, bet niekaip neišsirenku. Man visai gražu, kai virš lovos kabo kokia lentyna lovos pločio, bet jaučiu, miegočiau ir bijočiau, kad užkris...
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 10 30, 19:59)
O kaip jūs puošiat sieną virš lovos? Kabinat kokį pavekslą, paliekat tuščią? Aš tiek jau visokių variantų prisižiūrėjau, bet niekaip neišsirenku. Man visai gražu, kai virš lovos kabo kokia lentyna lovos pločio, bet jaučiu, miegočiau ir bijočiau, kad užkris...

Na virš lovos visi kažkaip kabina paveikslus. Bet dizaineriai yra prieš - nes paveikslo gulėdamas nematai........ mirksiukas.gif

O aš sprendimą sekantį padariau - galvūgalį ištapetavau sunkiai bordo tapetais, o likusią dalį kitokiais - tai nebereikės sukti galvos ką kabinti....... Kai bus galutinai baigta - įmesiu foto... mirksiukas.gif
Atsakyti