Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(LauraSim @ 2006 09 09, 16:20)
Vaje kiek čia daug visokių miegamojo idėjų...  bigsmile.gif  Na pagal temą noriu ir aš pasigirti mūsų miegamojo idėjom. http://public.fotki....icture_015.html  Norėjom sukurti romantinę (mūsų nuomone) nuotaiką, na manau mum pavyko. Galima įvertinti  mirksiukas.gif  Taip pat pavyko įgyvendinti mūsų idėją- lubose įrengėme 'mergelės' žvaigždyną. Na čia tik mūsų idėjos...  wub.gif    http://public.fotki....icture_018.html

LauraSim,
Labai fainas tavo miegamasis. Gal galetum isduoti paslapti kur gavai mergeles zvaigzdyna ir kaip tu ta zvaigzdyna igyvedinai lubuose? As taip pat noriu zvaigzdyno( tik vonioje), bet neisivaizduoju kaip igyvendinti si nora...
Atsakyti
QUOTE(NY usa @ 2006 09 19, 10:01)

unreal wub.gif wub.gif
Atsakyti
HELP Mergaites, gal kuri matete kur, o gal net nuotrauku turite, kaip miegamajame atrodo bambukiniai tapetai ar tapetai su tokiais kaip tikrais akmenukais(ne popieriniai , o kaip tikri nemoku paaiskint) Nusiziurejau tokius fainus, tik bijau nesamone padaryti namie, tai gal patarsite kiek tokiu tapetu ir kaip klijuoti, kad gautusi grazus akcentas, o ne nesamone. Pas mus miegamasis dazytas mazdaug pieno spalva, o as taip galvoju, kad bambukinius arba tapetus su akmenukais klijuoti virs lovos galvugalio. Na nezinau ar supratot. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2006 09 19, 22:47)
HELP Mergaites, gal kuri matete kur, o gal net nuotrauku turite, kaip miegamajame  atrodo bambukiniai tapetai ar tapetai su tokiais kaip tikrais akmenukais(ne popieriniai , o kaip tikri nemoku paaiskint) Nusiziurejau tokius fainus, tik bijau nesamone padaryti namie, tai gal patarsite kiek tokiu  tapetu ir kaip klijuoti, kad gautusi grazus akcentas, o ne nesamone. Pas mus miegamasis dazytas mazdaug pieno spalva, o as taip galvoju, kad bambukinius arba tapetus su akmenukais klijuoti virs lovos galvugalio. Na nezinau ar supratot. g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif supratom kuo puikiausiai, nes mes irgi viena siena miegame taip norim isklijuoti biggrin.gif labai patinka ir susildo kambari thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2006 09 21, 18:12)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  supratom kuo puikiausiai, nes mes irgi viena siena miegame taip norim isklijuoti  biggrin.gif  labai patinka ir susildo kambari  thumbup.gif

Linuse, bet jus visa siena klijuosit, ar dali, gal pvz kokiu matei? Pasidalink mintimis. ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif mirksiukas.gif manau kad visa siena, bet esu kazkur maciusi kai zmones darosi nisa ir joje deda tapetus tuos a la naturalaus pluosto arba tokias dekoratyvines plytas kaipskaldyto akmens biggrin.gif thumbup.gif

kazkur turejau pvz, jei rasiu ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2006 09 22, 14:22)
biggrin.gif  mirksiukas.gif  manau kad visa siena, bet esu kazkur maciusi kai zmones darosi nisa ir joje deda tapetus tuos a la naturalaus pluosto arba tokias dekoratyvines plytas kaipskaldyto akmens  biggrin.gif  thumbup.gif

kazkur turejau pvz, jei rasiu ikelsiu mirksiukas.gif

Yra toks rusu zurnalas "ideji vasego doma", vat ten as ir maciau visa siena ir nisa padaryta. Bet kur as nuziutejau taspeto metro kaina 110 lt., tai jei visa siena tai nemazai gaunasi. g.gif
Bet vis tiek labai noriu. tai jei rasi pavyzdeliu idek mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ten tu visokiu graziu tapetu yra Kaune kur Inzinerijos centras, priesais Pramones Maxima. Bet kaina tai jo, uz metra moki ir nors ir viena siena reiktu klijuoti, tai labai daug susidaro.
O ka jus manote, jei tarkim trys sienos sviesios, o ta kur lovos galvugalis tokia ruda su sviesioms gelem. Kitu sienu spalva tokia kaip tu geliu. O baldai klasikiniai mediniai rudi tamsesni.
4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū už gerus mūsų miegamojo idėjų įvertinimus. mirksiukas.gif Lovą pirkome SBA balduose, kraštai yra iš vienos lovos, o galvūgalis- iš kitos. Pirkome atskiras dalis ir susimontavome patys nes nebuvo kad būtų visa pinta. Na gautu rezultatu esame patenkinti. O dėl mergelės žvaigždyno, tai 'žvaigždžių' išdėstymą radome astronomijos knygoje. Po to pagal rastą 'shemą' sužymėjome kaip montuoti lemputes pakabinamose lubose (lemputes pirkome 'Senukuose') ir sumontavus gavome žvaigždyną. O norint dėti vonioje manau tikrai įmanoma, tik vonioje reikėtų papildomai įdėti transformatorių, kad gautūsi 12W lemputės, nes kitaip nuo drėgmės galėtų 'pakratyti'.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 09 23, 20:36)
Ten tu visokiu graziu tapetu yra Kaune kur Inzinerijos centras, priesais Pramones Maxima. Bet kaina tai jo, uz metra moki ir nors ir viena siena reiktu klijuoti, tai labai daug susidaro.
O ka jus manote, jei tarkim trys sienos sviesios, o ta kur lovos galvugalis tokia ruda su sviesioms gelem. Kitu sienu spalva tokia kaip tu geliu. O baldai klasikiniai mediniai rudi tamsesni.
4u.gif

Na, manau cia tas pats atvejis, kaip kad as galvoju del bambukiniu ar akmenukiniu tapetu. Man tai atrodo, kad grazu butu. Man kur geles ten klasika padvelkia, tai turetu buti grazu baldai klasikiniai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2006 09 25, 11:45)
Na, manau cia tas pats atvejis, kaip kad as galvoju del bambukiniu ar akmenukiniu tapetu. Man tai atrodo, kad grazu butu. Man kur geles ten klasika padvelkia, tai turetu buti grazu baldai klasikiniai.  wub.gif

Deja, vyras nesutiko del tu tapetu, sako be sansu, net nebandyk perkalbeti. Tai ant dienu vaziuosim abu kitus rinktis. ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 28 rugsėjo 2006 - 13:08