Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 10 31, 17:20)
O aš sprendimą sekantį padariau - galvūgalį ištapetavau sunkiai bordo tapetais, o likusią dalį kitokiais - tai nebereikės sukti galvos ką kabinti....... Kai bus galutinai baigta - įmesiu foto...  mirksiukas.gif

pas mane ir galvugalis istapetuotas,o visos kitos sienos dazytos
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 10 31, 18:09)
pas mane  ir galvugalis istapetuotas,o visos kitos sienos dazytos

lotuliukas.gif a le žiūrau kad dabar ant bandos bus galvūgalį tapetuot kaip nors įmatriau, nes aš irgi turiu tik miegamojo viziją o ji būtent tokia cool.gif
Atsakyti
O aš kažkaip neįsivaizduoju tų tapetų g.gif Tiesiog niekur nesu mačiusi, gal dėl to. Šiaip paveikslo kabint ir aš nenoriu, nes pas mus lova plati, tai tas paveiklas turėtų kažkoks didžiulis būti, kad vienas ant sienos nepaskęstų.
Atsakyti
O mes iš tapetų paveikslą padarėm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Įrėminom su tapeto juosta, tik, kad gavosi per visą sieną tai draugai juokiasi, kad beveik kaip kilimas atrodo, nu bet man visai gražiai atrodo. Mano vyras toks biški prie meno blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2006 10 31, 21:49)
O mes iš tapetų paveikslą padarėm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Įrėminom su tapeto juosta, tik, kad gavosi per visą sieną tai draugai juokiasi, kad beveik kaip kilimas atrodo, nu bet man visai gražiai atrodo. Mano vyras toks biški prie meno  blush2.gif

O mes tai net tris paveikslus iš tapetų padarėm lotuliukas.gif ir įklijavom juos į rėmelius, gavosi ala paveikslai, tik mes čia svetainėje taip padizaineriavom biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli....
tik is kart prisipazinsiu-as situose reikaluose naujoke, tai pirmi mano namuciai...
mes perkam buta-miegamasis ten sviesius, vos vos smelines sienos, kadangi remontas neseniai darytas, nezadu nieko keist, bet

as noriu tamsiu miegamojo baldu-tamsiai rudu, ar nesipjaus, ar nebus kambarys labai tamsus?

lova jau turiu
user posted image

kokios spalvos spintos, spinteles tiktu?
gal tokios? kazkokio panasaus stiliaus?
user posted image
ar tokios spalvos?ir stiliaus?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deine: 01 lapkričio 2006 - 12:01
pas mane sienos vos kakavinės, virš galvūgalio pilki su sidabriuku tapetai, lova tamsoka.spintos plokštė - pastelinis ąžuolas, tokia šviesi su pilku. labai džiaugiuosi, kad tokią išsirinkau, nes spinta kambaryje vizualiai ištirpsta, lova su tapetu patampa kambario akcentais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2006 11 01, 11:58)
Turiu klausimeli....
tik is kart prisipazinsiu-as situose reikaluose naujoke, tai pirmi mano namuciai...
mes perkam buta-miegamasis ten sviesius, vos vos smelines sienos, kadangi remontas neseniai darytas, nezadu nieko keist, bet

as noriu tamsiu miegamojo baldu-tamsiai rudu, ar nesipjaus, ar nebus kambarys labai tamsus?

lova jau turiu
user posted image

kokios spalvos spintos, spinteles tiktu?
gal tokios? kazkokio panasaus stiliaus?
user posted image
ar tokios spalvos?ir stiliaus?
user posted image

As tai daryciau spinta lovos spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 11 01, 14:48)

tik jei didelis kambarys
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 11 01, 15:48)

As irgi taip daryciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 11 01, 14:56)
tik jei didelis kambarys

As irgi daryciau lovos spalvos, jei tik kambarys didelis. O jei kambariukas ne is didziuju, rinkciausi sviesesne spinta smile.gif
Atsakyti
As ir tikriausiai apsistosiu ties tamsia spinta, kazkodel norisi tamsesniu spalvu, o saliona sviesesni.... g.gif
Atsakyti