Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

Rudaake labai fainas tavo miegamasis thumbup.gif .Toks jaukus.O kur medžiagėlę pirkai užuolaidom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 09, 09:50)
O uz lovatiese 180 su darbu?
Nesiorentuoju lovatiesiu kainose doh.gif O paciai jau greitai reikes ieskotis doh.gif

Aha, cia jau su viskuo blush2.gif man atrodo, kad nedaug 4u.gif Didele labai manoji matai ax.gif

QUOTE(smiltupe @ 2007 03 09, 09:51)
Rudaake labai fainas tavo miegamasis  thumbup.gif .Toks jaukus.O kur medžiagėlę pirkai užuolaidom  ax.gif

Acius ax.gif

Medziaga kaip jau rasiau, pirkau pas viena moteriske, ji turguje pas mus Klaipedoje stovi ir siuva pati. Is Telsiu pati yra. Ateini, uzsisakai ir po savaites viska gatava atiduoda smile.gif
I parduotuves net nejau, tiesiai pas ta moteriske 4u.gif Nes pardese kainos tai labai labai jau dideles blush2.gif
Atsakyti
[quote=jolax,2007 03 07, 16:59]

Jolax, labai patiko tapetai thumbup.gif Kur pirkai? Kokios kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ignėja: 09 kovo 2007 - 10:49
[quote=Ignėja,2007 03 09, 11:49]
[quote=jolax,2007 03 07, 16:59]

Jolax, labai patiko tapetai thumbup.gif Kur pirkai? Kokios kainos?
[/quote]
TApetus pirkau Stiliaus arteleje. Na kainele tai nemenka kazkur 300 lt. uz rulona, bet ant tos sienos ir spintai dekoruoti tereikejo doh.gif 2 rulonu
Atsakyti
Jolax, o lovą kur pirkai?Labai graži thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(kristulke @ 2007 03 09, 16:49)
Jolax, o lovą kur pirkai?Labai graži  thumbup.gif .

Klaipedoje yra tokia parduotuve ,,Minijos baldai", ten ir pirkome.
Atsakyti
Cia mano "ryzas" miegamasis.
Na uzuolaidos dar ne pilnai sutvarkytos.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 10, 00:26)

Faini baldai 4u.gif Ir siaip jauku 4u.gif
Bet prie ko priderinti sviestuvai virs lovos, niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 10 kovo 2007 - 12:38
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 10, 00:26)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man labai patinka toks miegamasis, toks šiltas atrodo ir aistringas user posted image

O kokie baldai? Ir kiek kaivano blush2.gif
Atsakyti
KristiTal, miegamasis butu visai fainas, bet man taip pat sviestuvai kazkokie nesiderina prie visko, tokie kaip nereikalinga detale, man noretusi didesniu, israikingesniu. Na bet , kaip sakoma, jei jums gerai tai ir puiku. NA ir truputi per marga(mano nuomone), viskas gaunasi jau per daug ryza g.gif .Tapetai margi, lovatiese ir visiskai panasi i tapetus, gal lovaties jau reikejo daryti vienspalve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 10, 12:35)

Bet prie ko priderinti sviestuvai virs lovos, niekaip nesuprantu g.gif

g.gif g.gif sviestuvai virs lovos ir lubose suderinti, bet tarpusavyje su baldais gal ir nelabai dera, nors man taip stipriai nekrenta i akis. Jie is ankciau jau buvo nupirkti, as pamaciau kad nelabai derinasi, bet kazkaip neradau tokiu kaip ir paraitytu tarsi kad patiktu. ax.gif

Uzuolaidos kaip sakiau iki galo dar nesutvarkytos, Ant sienu jos kazkaip nuotraukose atrodo labiau geltonai , nei is tikro, o tas ryzumas man kazkaip irgi nemaiso 4u.gif

Baldai italiski. Su 20%nuolaida kainavo 6900. Pirkti "Tomoseloje" Tik rupuze lova kazkaip girgzda doh.gif Gal kazkas nedaverzta g.gif arba jau atsilaisvine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 10 kovo 2007 - 17:31
KristiTal ryzumas, margumas man visai nekrenta i akis....viskas atrodo normaliai thumbup.gif . o sviestuvai bendram kontekste tikrai nedera....ten tada turetu buti tarp ju koks didelis paveikslas, kad tu sviestuvu nesimatytu...o dabar jie tokie mazyciai tokioje dideleje sienoje vieni....arba turetu buti didesni....na ir prie tokio stiliaus kazkokiu kitokiu reiketu.....cia tik dar viena nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti