Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

sveikos,

gal kuri buvot susidurusios su minijos miegamojo komplektu Bolerouser posted image

Ka manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 22, 11:27)
sveikos,

gal kuri buvot susidurusios su minijos miegamojo komplektu Bolerouser posted image

Ka manot?  g.gif

Siaip neblogas ,bet nepasitikejima kelia kojeles. Anksciau baldininkai sofas lovas su tokiom gamindavo ( na ir dabar dar yra) ,tai patikekit ,kad labai daug nusiskundimu budvo. Jos neatlaiko didelio svorio ir luzta. O visgi miegamojo lova ne sofa - lova. Joje ir pasivartyt normaliai norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivute @ 2007 03 22, 11:39)
Siaip neblogas ,bet nepasitikejima kelia kojeles. Anksciau  baldininkai sofas lovas su tokiom gamindavo  ( na ir dabar dar yra) ,tai patikekit ,kad labai daug nusiskundimu budvo. Jos neatlaiko didelio svorio ir luzta. O visgi miegamojo lova ne sofa - lova. Joje ir pasivartyt normaliai norisi smile.gif

kazkaip net nepagalvojau apie jas... g.gif
Atsakyti
cia nemazai ivairiu ideju kaip isirengt miegamaji smile.gif
http://www.hgtv.com/...TV_3366,00.html
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 22, 10:27)
gal kuri buvot susidurusios su minijos miegamojo komplektu Bolero
Ka manot?  g.gif

na man pvz tai tas galvagalis nesiziuri kas kaip blush2.gif bet cia tik skonio reikalas visgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 22, 10:27)
sveikos,

Ka manot?  g.gif

Esu susidurusi, nes jau geri du menesiai kaip ant sito komplekto miegam biggrin.gif Siaip kol kas nusiskundimu jokiu.
Klausk ko nori, kiek galesiu is patirities papasakoti, papasakosiu smile.gif

QUOTE(zivute @ 2007 03 22, 10:39)
Siaip neblogas ,bet nepasitikejima kelia kojeles. Anksciau  baldininkai sofas lovas su tokiom gamindavo  ( na ir dabar dar yra) ,tai patikekit ,kad labai daug nusiskundimu budvo. Jos neatlaiko didelio svorio ir luzta. O visgi miegamojo lova ne sofa - lova. Joje ir pasivartyt normaliai norisi smile.gif

Del kojeliu: jos ten daugiau del vaizdo, nes is esmes po lova yra patalynes deze ir visa lova "stovi" (laikosi) butent ant jos (nors nuotraukoje atrodo, kad lova stovi ant kojeliu, is tikruju taip nera), taip kad kojeles ten daugiau estetine funkcija atlieka smile.gif Taip kad ju tvirtumo galima neimti i galva.

QUOTE(okkey @ 2007 03 22, 13:42)
na man pvz tai tas galvagalis nesiziuri kas kaip  blush2.gif  bet cia tik skonio reikalas visgi  ax.gif

Papriestarausiu siek tiek smile.gif tai, kaip tas galvugalis atrodo, zinoma, skonio reikalas, taciau mus sitas kompelktas vos ne del to galvugalio ir papirko. Ta visa galvugalio lenta kaip patalynes dezes "dangtis" atsidaro i prieki ir butent tame galvugalyje yra labai didele (nors beveik nesimato) ir be galo patogi (sakau is patirties) patalynes deze thumbup.gif Kiekviena diena kloti lova labai patogu ir daug daug kartu patogiau nei kiloti visa lova norint padeti patalyne. O kadangi dar siaip ir po pacia lova yra patalynes deze, tai sitas komplektas pagal funkcionaluma buvo vienas is geriausiu, ka mes radom ieskodami miegamajam baldu. Be to, skaityti knyga ar ziureti televizoriu atsiremus i ta galvugali taip pat labai patogu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 23 kovo 2007 - 09:47
Apžiūrėjau tokį komplektą "Ermitaže". Man nepatiko, kad atidarant tą patalynės dėžę, baisiai girgždėjo rolleyes.gif O be to matosi vyriai. Šiaip man labiau patiko su didesne patalynės dėže galvūgalyj ir nesimatančiais vyriais Dalios baldų "Greta" smile.gif Bet ji ir ilgesnė šiek tiek. Ir iš esmės mūsų miegamajam jos abi per ilgos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2007 03 23, 10:16)
Apžiūrėjau tokį komplektą "Ermitaže". Man nepatiko, kad atidarant tą patalynės dėžę, baisiai girgždėjo  rolleyes.gif

Na tikrai ta deze visiskai negirgzda ax.gif
Atsakyti
Man labai patiko Jolax miegamasis 4u.gif toks jaunatviškas, ryškus thumbup.gif
Rudaakės irgi super, labai labai jaukus wub.gif ypač lova super 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jums toks? smile.gif
user posted image
Papildyta:
Visai neblogas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
sakyciau, tai gal kiek pakopijuota nuo dalios(siguldos) baldu
QUOTE(Mylia @ 2007 03 23, 09:46)
tai, kaip tas galvugalis atrodo, zinoma, skonio reikalas, taciau mus sitas kompelktas vos ne del to galvugalio ir papirko. Ta visa galvugalio lenta kaip patalynes dezes "dangtis" atsidaro i prieki ir butent tame galvugalyje yra labai didele (nors beveik nesimato) ir be galo patogi (sakau is patirties) patalynes deze  thumbup.gif  Kiekviena diena kloti lova labai patogu ir daug daug kartu patogiau nei kiloti visa lova norint padeti patalyne. O kadangi dar siaip ir po pacia lova yra patalynes deze, tai sitas komplektas pagal funkcionaluma buvo vienas is geriausiu, ka mes radom ieskodami miegamajam baldu. Be to, skaityti knyga ar ziureti televizoriu atsiremus i ta galvugali taip pat labai patogu  ax.gif

didziausias pliusas- patalynes deze, bent jau man. gal, jei namie butu daug vietos ir kitaip mastyciau, o dabar tai labai patogu. o po lova yra vietos pasidejimui? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2007 03 23, 15:06)
O kaip jums toks? smile.gif
user posted image

l. grazu, tik tos grindys atrodo toookios saltos
Atsakyti
QUOTE(evrasa @ 2007 03 23, 17:03)
sakyciau, tai gal kiek pakopijuota nuo dalios(siguldos) baldu

O gal atvirksciai? smile.gif smile.gif
Atsakyti