Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

Westa , mane irgi domina kur daretes duris ir kokios mazdaug kainos ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 03 07, 17:17)
user posted image

gal kas zino kas daro tokias duru sistemas ??? labai reikia 4u.gif

Westa, auuuu rolleyes.gif
Atsakyti
Nu panos, papasakosiu, kaip aš neužsisakiau baldų ax.gif
Tai va, prisiklausiau čia, kad daug kas užsisakot iš Akai, kad geri jų baldai, o Justlukos - nelabai (galvojau iš jų užsisakyt) ir susiruošiau vieną šeštadienį į "Skrają". Nes pasak Akai internetinio puslapio tik ten galima užsisakyt jų baldų Vilniuj. Pasižvalgiau po visą "Skrają" na ir susiradau Akai baldus. Kadangi buvau nužiūrėjus "Leitę", tai iškart patraukiau prie jos. Žiūriu, ant viršaus čiužinio pavyzdėlis guli (na, toksai profiliukas). Tai aš jį nuėmiau, ir pakėliau čiužinį - kad pasižiūrėt kaip atrodo patalynės dėžė, kaip darinėjasi. Tik spėjau nuleist - iškart pripuolusi tokia pagyvenusi moteriškė uždėjo tą pavyzdėlį. Na, galvoju, tvarkingos moteriškės, netinginiauja. Pasižvalgiau, pasižvalgiau ir nusprendžiau dar Miniją su patalynės dėže apžiūrėt. Prieinu, žiūriu iš vienos pusės, žiūriu iš antros - nėra to virvagalio, kad būtų galima atidaryt patalynės dėžę schmoll.gif Tada klausiu šalimais išdygusios moteriškės: kaip čia atidaryt. O ji man: kam jums atidaryt, patalynės dėžė tokia kaip anos lovos, nėra čia ko darinėt blink.gif Apakau, nes nuo kokių 1993 m. tokio aptarnavimo ir tokio požiūrio į klientą nelabai buvau sutikusi (ačiū dievui). Tada sakau, kad man reikia pažiūrėt, kaip čia veikia, ar lengvai darinėjasi, jei noriu pirkt. O ji man: tai aš jums galiu atidaryt. Sakau: pati norėčiau. O ji nepatenkintu balsu: imkit jei norit, mes čia specialiai taip padarėm, kad nieks nedarinėtų ir neišpurvintų blink.gif doh.gif Sakau: ačiū, nebereikia cool.gif Ir prapuolė visiškai noras pas juos pirkt lotuliukas.gif Tai dabar vėl esu nulinėj stadijoj su baldų pasirinkimu ax.gif Bet, sakykit jūs man, ir iš kur jie tokias moteriškes traukia? g.gif Na, būtų kitas taškas Vilniuj - nueičiau, bet ten pat tai jau ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerė: 19 kovo 2007 - 12:18
Ne mano, bet man gražu, minimalistinis stilius (kuo mažiau apkrautas miegamasis, tiek daiktais, tiek spalvomis, tuo man saldesni sapnai smile.gif )

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2007 03 19, 12:16)
Nu panos, papasakosiu, kaip aš neužsisakiau baldų  ax.gif

na taip cia lietuva, geda kartais pasivadinti lietuve blush2.gif , bet toks jau tas aptarnavimas pas mus, as ne karto esu lekusi is pardziu ir nepirkusi del blogo aptarnavimo blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 03 18, 17:58)
gal kas zino kas daro tokias duru sistemas ??? labai reikia  4u.gif

Westa, auuuu  rolleyes.gif

sistemas, tai turi omeny stumdomas? šiaip jaučiu dar visi durų gaminojai g.gif .. mes darėmės Perimetre Klaipėdoje
Atsakyti
Kerė stebina mane toks elgesys su klientais dirbančių darbuotojų baldų salonuose g.gif

taip dirbdami ir klientus atbaidys lotuliukas.gif

kadangi mūsų laukia įkurtuvės po poros mėn,tai dabar ir aktualus rengimas būsto bei baldų pirkimas. Su MB aptarėm maždaug ko norėtumėmė, tačiau kadangi aš dirbu visdą dieną ir nėra galimybės man pabėgti iš darbelio skirtingai nei MB, ttai aną savaitę jis man pateikė staigmenėlę, kai nuvažiavome į baldų saloną ( Leksima maniau, kad vyks pasirinkimas bendras ) , tačiau tai tebuvo sąskaitos apmokėjimas, nei jis jai buvo išrinkęs didžiają dalį baldų be manęs dar prieš savaitę doh.gif aš juos temačiau tik kataloge, dabr belieka tik laukti birželio pradžios kol bus pristatyti ,buvo pirkta lova mums į miegamąjį (180*200)bei dar 2 lovos ( 160*200) į svečių kambarius , bei kiti baldai.. dar liko čiužinius nupirkti
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 03 19, 17:25)
sistemas, tai turi omeny stumdomas? šiaip jaučiu dar visi durų gaminojai  g.gif .. mes darėmės Perimetre Klaipėdoje

siandien buvau firmoje kuri slankiojanciom sistemom prekiauja, tai sako tokios durys su viena sistema-begeliu virsuje labai netvirtos-nestabilios durys g.gif ... sako patarciau daryti butinai su dviem begeliais: virsuje ir apacioje.
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 03 19, 18:43)
siandien buvau firmoje kuri slankiojanciom sistemom prekiauja, tai sako tokios durys su viena sistema-begeliu virsuje labai netvirtos-nestabilios durys  g.gif  ... sako patarciau daryti butinai su dviem begeliais: virsuje ir apacioje.

nu kad tikrai nepasakyčiau, kad netvirtos... kol kas tikrai labai gražiai slankioja.. gal nuo mechanizmo priklauso.. aš tikrai patenkinta smile.gif
Atsakyti
gal kas zino kas gamina tachtas? bet neistraukiamas o kaip normalia lova, tik atkeliamas? ziurejom padvaisko viskas ok, bet gobelenu pasirinimo nera doh.gif doh.gif o spalvos ju netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(samaria @ 2007 03 20, 12:11)
gal kas zino kas gamina tachtas? bet neistraukiamas o kaip normalia lova, tik atkeliamas? ziurejom padvaisko viskas ok, bet gobelenu pasirinimo nera doh.gif  doh.gif  o spalvos ju netinka verysad.gif

a koks skirtumas gobeleno spalva? Ar nežadi lovos kloti dekoratyviu užklotu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 20 kovo 2007 - 12:20
ten lovos atlosas didelis yra, kurio spalva krenta is konteksto verysad.gif
Atsakyti