Westa , mane irgi domina kur daretes duris ir kokios mazdaug kainos ju

QUOTE(westa @ 2007 03 07, 17:17)

gal kas zino kas daro tokias duru sistemas ??? labai reikia

Westa, auuuu

Nu panos, papasakosiu, kaip aš neužsisakiau baldų
Tai va, prisiklausiau čia, kad daug kas užsisakot iš Akai, kad geri jų baldai, o Justlukos - nelabai (galvojau iš jų užsisakyt) ir susiruošiau vieną šeštadienį į "Skrają". Nes pasak Akai internetinio puslapio tik ten galima užsisakyt jų baldų Vilniuj. Pasižvalgiau po visą "Skrają" na ir susiradau Akai baldus. Kadangi buvau nužiūrėjus "Leitę", tai iškart patraukiau prie jos. Žiūriu, ant viršaus čiužinio pavyzdėlis guli (na, toksai profiliukas). Tai aš jį nuėmiau, ir pakėliau čiužinį - kad pasižiūrėt kaip atrodo patalynės dėžė, kaip darinėjasi. Tik spėjau nuleist - iškart pripuolusi tokia pagyvenusi moteriškė uždėjo tą pavyzdėlį. Na, galvoju, tvarkingos moteriškės, netinginiauja. Pasižvalgiau, pasižvalgiau ir nusprendžiau dar Miniją su patalynės dėže apžiūrėt. Prieinu, žiūriu iš vienos pusės, žiūriu iš antros - nėra to virvagalio, kad būtų galima atidaryt patalynės dėžę
Tada klausiu šalimais išdygusios moteriškės: kaip čia atidaryt. O ji man: kam jums atidaryt, patalynės dėžė tokia kaip anos lovos, nėra čia ko darinėt
Apakau, nes nuo kokių 1993 m. tokio aptarnavimo ir tokio požiūrio į klientą nelabai buvau sutikusi (ačiū dievui). Tada sakau, kad man reikia pažiūrėt, kaip čia veikia, ar lengvai darinėjasi, jei noriu pirkt. O ji man: tai aš jums galiu atidaryt. Sakau: pati norėčiau. O ji nepatenkintu balsu: imkit jei norit, mes čia specialiai taip padarėm, kad nieks nedarinėtų ir neišpurvintų
Sakau: ačiū, nebereikia
Ir prapuolė visiškai noras pas juos pirkt
Tai dabar vėl esu nulinėj stadijoj su baldų pasirinkimu
Bet, sakykit jūs man, ir iš kur jie tokias moteriškes traukia?
Na, būtų kitas taškas Vilniuj - nueičiau, bet ten pat tai jau ne

Tai va, prisiklausiau čia, kad daug kas užsisakot iš Akai, kad geri jų baldai, o Justlukos - nelabai (galvojau iš jų užsisakyt) ir susiruošiau vieną šeštadienį į "Skrają". Nes pasak Akai internetinio puslapio tik ten galima užsisakyt jų baldų Vilniuj. Pasižvalgiau po visą "Skrają" na ir susiradau Akai baldus. Kadangi buvau nužiūrėjus "Leitę", tai iškart patraukiau prie jos. Žiūriu, ant viršaus čiužinio pavyzdėlis guli (na, toksai profiliukas). Tai aš jį nuėmiau, ir pakėliau čiužinį - kad pasižiūrėt kaip atrodo patalynės dėžė, kaip darinėjasi. Tik spėjau nuleist - iškart pripuolusi tokia pagyvenusi moteriškė uždėjo tą pavyzdėlį. Na, galvoju, tvarkingos moteriškės, netinginiauja. Pasižvalgiau, pasižvalgiau ir nusprendžiau dar Miniją su patalynės dėže apžiūrėt. Prieinu, žiūriu iš vienos pusės, žiūriu iš antros - nėra to virvagalio, kad būtų galima atidaryt patalynės dėžę

QUOTE(Kerė @ 2007 03 19, 12:16)
na taip cia lietuva, geda kartais pasivadinti lietuve

QUOTE(PUka @ 2007 03 18, 17:58)
sistemas, tai turi omeny stumdomas? šiaip jaučiu dar visi durų gaminojai

Kerė stebina mane toks elgesys su klientais dirbančių darbuotojų baldų salonuose
taip dirbdami ir klientus atbaidys
kadangi mūsų laukia įkurtuvės po poros mėn,tai dabar ir aktualus rengimas būsto bei baldų pirkimas. Su MB aptarėm maždaug ko norėtumėmė, tačiau kadangi aš dirbu visdą dieną ir nėra galimybės man pabėgti iš darbelio skirtingai nei MB, ttai aną savaitę jis man pateikė staigmenėlę, kai nuvažiavome į baldų saloną ( Leksima maniau, kad vyks pasirinkimas bendras ) , tačiau tai tebuvo sąskaitos apmokėjimas, nei jis jai buvo išrinkęs didžiają dalį baldų be manęs dar prieš savaitę
aš juos temačiau tik kataloge, dabr belieka tik laukti birželio pradžios kol bus pristatyti ,buvo pirkta lova mums į miegamąjį (180*200)bei dar 2 lovos ( 160*200) į svečių kambarius , bei kiti baldai.. dar liko čiužinius nupirkti

taip dirbdami ir klientus atbaidys

kadangi mūsų laukia įkurtuvės po poros mėn,tai dabar ir aktualus rengimas būsto bei baldų pirkimas. Su MB aptarėm maždaug ko norėtumėmė, tačiau kadangi aš dirbu visdą dieną ir nėra galimybės man pabėgti iš darbelio skirtingai nei MB, ttai aną savaitę jis man pateikė staigmenėlę, kai nuvažiavome į baldų saloną ( Leksima maniau, kad vyks pasirinkimas bendras ) , tačiau tai tebuvo sąskaitos apmokėjimas, nei jis jai buvo išrinkęs didžiają dalį baldų be manęs dar prieš savaitę

QUOTE(westa @ 2007 03 19, 17:25)
sistemas, tai turi omeny stumdomas? šiaip jaučiu dar visi durų gaminojai
.. mes darėmės Perimetre Klaipėdoje

siandien buvau firmoje kuri slankiojanciom sistemom prekiauja, tai sako tokios durys su viena sistema-begeliu virsuje labai netvirtos-nestabilios durys

QUOTE(PUka @ 2007 03 19, 18:43)
siandien buvau firmoje kuri slankiojanciom sistemom prekiauja, tai sako tokios durys su viena sistema-begeliu virsuje labai netvirtos-nestabilios durys
... sako patarciau daryti butinai su dviem begeliais: virsuje ir apacioje.

nu kad tikrai nepasakyčiau, kad netvirtos... kol kas tikrai labai gražiai slankioja.. gal nuo mechanizmo priklauso.. aš tikrai patenkinta

gal kas zino kas gamina tachtas? bet neistraukiamas o kaip normalia lova, tik atkeliamas? ziurejom padvaisko viskas ok, bet gobelenu pasirinimo nera
o spalvos ju netinka

QUOTE(samaria @ 2007 03 20, 12:11)
gal kas zino kas gamina tachtas? bet neistraukiamas o kaip normalia lova, tik atkeliamas? ziurejom padvaisko viskas ok, bet gobelenu pasirinimo nera
o spalvos ju netinka 

a koks skirtumas gobeleno spalva? Ar nežadi lovos kloti dekoratyviu užklotu?
ten lovos atlosas didelis yra, kurio spalva krenta is konteksto