Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(remka @ 2004 10 04, 14:21)
................na mes isvazinejom visas parduotuves,kur prekiauja lateksiniais ciuziniais,apsiziurejom,pagulinejom ant kiekvieno ciuzinio,pasirinkom toki,koks mums atrode patogiausias guleti,pirkom lateksini su linu pluostu ant virsausciuzinys

Jei neklystu pas mus toks pats čiužinys, jo viena pusė žieminė, kita vasarinė. Turime jau 1,5m. ir labai džiaugiamės juo. Vienintelis minusas turint tokį gerą čiužinį, kad niekur kitur neįmanoma gerai išsimiegoti. biggrin.gif
O lova mūsų klijuotos medienos, labai gera taip pat, vyras padarė thumbup.gif
Dabar man iškilo poreikis turėti staliukus ar spintutes prie lovos, kad galėčiau pasistatyti stalinę lempą, pasidėti knygą.
Noriu pasitarti kas jas turite ar labiau Jums reikia spintutės su stalčiukais ar užtenka tik ndidelio staliuko? Iš pradžių galvojau, kad reikia stalčiuko, bet po to susimąsčiau ką į jį dėti rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.christian...naparte001.html

man reikia tokios lovos, kad is masyvo azuolo pagamintu kas 160 X 200 mirksiukas.gif gal zinote kokiu masyvo baldu gamintoju vilniuje/ vilniaus apylinkese g.gif smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit įdėt "Milgos" komplekto nuotraukytę? ax.gif Senose žinutėse man nieko nerodo schmoll.gif Jau turbūt pardavime tokio koplekto nėra g.gif Bet baisiai įdomu, kuo ia taip prieš 1,5 metų visos susidomėjot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės! Mes ilgai ieškojome sau lovos, peržiūrėjome visas parduotuves Vilniuje - ir SBA, ir Baldų rojuje, ir Dubingiai (ten dar visai neblogos buvo lenkiškos lovos), tačiau įspūdžiai verysad.gif -tik verkti norisi. Tas taip vadinamas modernas mane visai nežavi. Nu nepatinka man lovos, kurios padarytos taip sakant lenta ant lentos. Aišku kainos tai tų lovų irgi atitinkamos, netgi aršiokos tokiems baldams. Geriausius baldus mačiau Vilniuje "Tomasella" parduotuvėje, Ateities 10. Jie neturi www tačiau pačios įmonės www. tomasella. it Baldai itališki, kainos grubokos, bet malonumas neapsakomas netgi į juos žiūrėti, o turėti tongue.gif Kadangi mus labiau traukia klasika, nusprendėm su vyrų pirkti šiuos įmonės komplektą 900. Va čia tai tikrai klasika.
Atsakyti
galų gale užsisakiau lovą clap.gif www.akai.lt naujiena Jūra, nėra dar nei vilniuj, nei internete sokiai.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 08 07, 11:39)
Noriu pasitarti kas jas turite ar labiau Jums reikia spintutės su stalčiukais ar užtenka tik ndidelio staliuko? Iš pradžių galvojau, kad reikia stalčiuko, bet po to susimąsčiau ką į jį dėti  rolleyes.gif

Musų miegamajam prie lovos yra mažas stalčiukas, siaurutis 10 cm man jis labai gerai sumesti kokiems nors smulkiems daiktams, mano stalčiuke prieglobstį radę, papuošalų dėžutė, kremo tūtelė rankoms ir dar keletas smulkmenų, kartais ir skaitomą knygą paslepiu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 14, 21:53)
galų gale užsisakiau lovą  clap.gif www.akai.lt naujiena Jūra, nėra dar nei vilniuj, nei internete  sokiai.gif  liezuvis.gif

nu nu pasigirk kas ten per grozybe ir tokia isskirtine?? bigsmile.gif o tai kur ja pamatyt ? blush2.gif kokia spalvike, koks modeliukas? su tom atramom is galu ar be..
o as tai is visokiu inodnezisku vyteliu perejau prie super simple tokios lakonisko lovos, kad net geda ir sakyt.. ir velniskai pigios,.. biggrin.gif visai nusipaprastinau netiketai ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 08 15, 08:40)
nu nu pasigirk kas ten per grozybe ir tokia isskirtine??  :bigs

rodau, bet per tragišką kokybę nieko nesimato blush2.gif ji tokia apvalainų formų, spintelės kabo ore, ažuolo lukštas, riešutmedžio spalva, karkasas masyvo ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 15, 12:25)
rodau, bet per tragišką kokybę nieko nesimato  blush2.gif ji tokia apvalainų formų, spintelės kabo ore, ažuolo lukštas, riešutmedžio spalva, karkasas masyvo  ax.gif
user posted image

niu ir kiek tokia lovike.? hmm graziai turetu atrodyti realybeje mirksiukas.gif o tiesa, koks aukstis to galvugalio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 08 15, 15:11)
niu ir kiek tokia lovike.? hmm graziai turetu atrodyti realybeje mirksiukas.gif  o tiesa, koks aukstis to galvugalio?  g.gif

2400 su grotelėm ir spintelėm, galvūgalio nematavau, bet neaukštas unsure.gif
Atsakyti
Ieva-Pieva saunuole, atgyvini tema su labai fainom nuotraukytem:)
Atsakyti
Gal kas turi isigije miegamojo baldus"Glorija",lenku gamybos,parduodmi Baldu Rojui g.gif Graziai atrodo,bet kazi kokia ju kokybe g.gif
Atsakyti