Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 05, 15:11)

thumbup.gif idėja, norėjau miegamą klijuot tapetais, bet vieną sieną akcentuot daug geriau
Atsakyti
Kaip manot ar patogu tokia lova būtų su tokiu rėmeliu aplink visą lovą?

Ar patogu patalynę pakloti sėdėti ant jos?

user posted image

user posted image

Man gražu tokios lovos bet nežinau ar praktiškos?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 09 06, 13:17)
Kaip manot ar patogu tokia lova būtų su tokiu rėmeliu aplink visą lovą?

Ar patogu patalynę pakloti sėdėti ant jos?

Man gražu tokios lovos bet nežinau ar praktiškos?

Kaip jau buvo kalbeta anksciau, tokios lovos nepraktiskos, del savo kampu, i tokius visas kojas nusidauzysi ir vaiksciosi nuolat su melynemis doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mes Ollo balduose užsisakėm tokį komplektuką. Labai patiko, ale kai prisiskaičiau jūsų nuomonių apie tuos kraštus- teks mokytis atsargiai vaikščioti. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinka: 06 rugsėjo 2006 - 14:20
QUOTE(spinka @ 2006 09 06, 16:18)
Mes Ollo balduose užsisakėm tokį komplektuką. Labai patiko, ale kai prisiskaičiau jūsų nuomonių apie tuos kraštus- teks mokytis atsargiai vaikščioti.  ax.gif
user posted image

Laba biggrin.gif aš taip pat ieškau miegamojo komplekto,man reikia balinto medžio ir labai paprasto,minimalistinio stiliaus-lova,komoda ir spinta,be paraitymų.
Niekur tokių nerandu doh.gif
O jums gamina pagal užsakymą ir panašiai kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gazele: 07 rugsėjo 2006 - 09:38
mes miegamojo viena siena, uz lovos, klijavom bambukiniais tapetais. Is pradziu itariai as i juos ziurejau, o ir kaina nemaza, bet visgi mano itarumas nepasitvirtino, atrodo thumbup.gif ka jau kalbeti, kad priduoda silto naturalumo kambariui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 08 08, 16:30)
http://www.christian...naparte001.html

man reikia tokios lovos, kad is masyvo azuolo pagamintu kas 160 X 200  mirksiukas.gif  gal zinote kokiu masyvo baldu gamintoju  vilniuje/ vilniaus apylinkese  g.gif  smile.gif

Kaune baldu parduotuvej nepaprastai panasi yra.Kainuoja apie1300 lt (be ciuzinio)
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2006 09 07, 10:36)
Laba  biggrin.gif aš taip pat ieškau miegamojo komplekto,man reikia balinto medžio ir labai paprasto,minimalistinio stiliaus-lova,komoda ir spinta,be paraitymų.
Niekur tokių nerandu doh.gif
O jums gamina pagal užsakymą ir panašiai kokia kaina? ax.gif

Sveika. smile.gif

Tie baldai, kuriuos mes užsisakėm yra prancūziški. Todėl juos veža pagal užsakymą.
Mes dar žiūrėjom tokio pat stiliaus tik šviesų komplektą, bet tamsus pasirodė arčiau širdies smile.gif
user posted image

O kaina, lovos, spintos, komodos gavosi apie 3500 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 09 07, 11:51)
Sveika.  smile.gif

Tie baldai, kuriuos mes užsisakėm yra prancūziški. Todėl juos veža pagal užsakymą.
Mes dar žiūrėjom tokio pat stiliaus tik šviesų komplektą, bet tamsus pasirodė arčiau širdies smile.gif
user posted image

O kaina, lovos, spintos, komodos gavosi apie 3500 lt  ax.gif

Tai labai normali kaina,nes planavau išleisti iki 5000 Lt

O gal dar šviesesnių kas matėte,nes mūsų kambario sienos tamsaus koralo spalvos,baltos užuolaidos ,tai ir komplekto reikia balinto medžio ax.gif

O šitas tai jau arti tiesos ,be paraitymų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2006 09 07, 10:55)
Tai labai normali kaina,nes planavau išleisti iki 5000 Lt

O gal dar šviesesnių kas matėte,nes mūsų kambario sienos tamsaus koralo spalvos,baltos užuolaidos ,tai ir komplekto reikia balinto medžio ax.gif

O šitas tai jau arti tiesos ,be paraitymų thumbup.gif

kažkaip neatkreipiau dėmesį į labai šviesius. Bet kaina šio komplektuko normaliausia pasirodė. smile.gif Tiesa, čia be spintelių prie lovos. Jos kainuoja po 228 lt. Bet mes nepirkome, nes kambaryje mažoka vietos. ax.gif
Šviesių baldų matėm ir SBA idėjos namams. Buvom nusižiūrėję lovą "Rūta"(rašo, kad balinto ąžuolo), bet radom tą prancūzišką komplektuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 08 08, 16:30)
http://www.christian...naparte001.html

man reikia tokios lovos, kad is masyvo azuolo pagamintu kas 160 X 200  mirksiukas.gif  gal zinote kokiu masyvo baldu gamintoju  vilniuje/ vilniaus apylinkese  g.gif  smile.gif

Šiaip Vilniuje yra tos firmos parduotuvė adersu Vilniuje, Savanorių pr. 178 ax.gif . Pasirodo tie baldai gaminami ir Lietuvoje.
Atsakyti