Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(sniurke @ 2006 09 07, 11:45)
mes miegamojo viena siena, uz lovos, klijavom bambukiniais tapetais. Is pradziu itariai as i juos ziurejau, o ir kaina nemaza, bet visgi mano itarumas nepasitvirtino, atrodo thumbup.gif ka jau kalbeti, kad priduoda silto naturalumo kambariui wub.gif

Aš taip pat labai susidomėjusi bambukiniais tapetais. Norėčiau irgi lkiejuoti už lovos, tačiau neįsivaizduoju kaip atrodys...Pas mus kambarys pieno spalvos.O kokia jusu kambario spalva? Ar kambario siena tik virš lovos tapetais tais bambukiniais? Labai būtų įdomu pažiūrėti. blush2.gif Gal nuotraukytę galėtum atsiųst?Arba bent jau vaizdžiai nupasakot kaip ten pas jus viskas padaryta...Labai įdomu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 09 06, 12:17)
Kaip manot ar patogu tokia lova būtų su tokiu rėmeliu aplink visą lovą?

Ar patogu patalynę pakloti sėdėti ant jos?

user posted image

user posted image

Man gražu tokios lovos bet nežinau ar praktiškos?

Man irgi gražu, nes pas mus labai panaši ir yra tongue.gif Dėl patogumo, tai patogu, nes mes ten miegam biggrin.gif o ne sėdim ant jos. Kojų nenusidaužom, kaip, kad čia anksčiau buvo minėta, nes aplink lovą nemažai vietos ir mes neklūnam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastasja @ 2006 08 12, 14:52)
Sveikos  mamytės! Mes ilgai ieškojome sau lovos, peržiūrėjome visas parduotuves Vilniuje - ir SBA, ir Baldų rojuje, ir Dubingiai (ten dar visai neblogos buvo lenkiškos lovos), tačiau įspūdžiai verysad.gif -tik verkti norisi. Tas taip vadinamas modernas mane visai nežavi. Nu nepatinka man lovos, kurios padarytos taip sakant lenta ant lentos. Aišku kainos tai tų lovų irgi atitinkamos, netgi aršiokos tokiems baldams. Geriausius baldus mačiau Vilniuje "Tomasella" parduotuvėje, Ateities 10. Jie neturi www tačiau pačios įmonės www. tomasella. it Baldai itališki, kainos grubokos, bet malonumas neapsakomas netgi į juos žiūrėti, o turėti  tongue.gif  Kadangi mus labiau traukia klasika, nusprendėm su vyrų pirkti šiuos įmonės komplektą 900. Va čia tai tikrai klasika.

Tikrai grazus baldai thumbup.gif Mane irgi tokie baldu traukia ax.gif Bet kazi kokia ju kokybe g.gif Gal jau pagamino jums tuos baldus,gal jau naudojate g.gif
Atsakyti
Vaje kiek čia daug visokių miegamojo idėjų... bigsmile.gif Na pagal temą noriu ir aš pasigirti mūsų miegamojo idėjom. http://public.fotki....icture_015.html Norėjom sukurti romantinę (mūsų nuomone) nuotaiką, na manau mum pavyko. Galima įvertinti mirksiukas.gif Taip pat pavyko įgyvendinti mūsų idėją- lubose įrengėme 'mergelės' žvaigždyną. Na čia tik mūsų idėjos... wub.gif http://public.fotki....icture_018.html
Atsakyti
grazu,o svarbiausia jauku mirksiukas.gif
Atsakyti
LauraSim labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Labai originalios sonines lempos!Grazu.
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2006 09 09, 16:20)
Vaje kiek čia daug visokių miegamojo idėjų...  bigsmile.gif  Na pagal temą noriu ir aš pasigirti mūsų miegamojo idėjom.

tikrai yra kuom pasigirti ir galimybė pasisemti idėjų.
jaučiu nusibeždžioniausiu blush2.gif stilių, tik šiek tiek kitokiom medžiagom (nes teko miegoti pintoje lovoje, tai nežinau ar patiko ), bet pati mintis įtariu liks. labai romantiška, o ko miegamajame daugiau ir reikia, labai thumbup.gif
Atsakyti
O jūs dažytumėt miegamąjį raudona spalva?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 09 12, 13:37)
O jūs dažytumėt miegamąjį raudona spalva?

prieš užlūžimą buvau įdėjus raudonų miegamųjų , bet dingo doh.gif bandysiu dar kartą surast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 09 12, 15:13)
prieš užlūžimą buvau įdėjus raudonų miegamųjų , bet dingo  doh.gif bandysiu dar kartą surast  4u.gif

būtų labai labai faina įdėk prašau ax.gif
aš taip svaigstu dėl raudono miegamojo paskutiniu metu
Atsakyti
Pries remonta pas mane buvo raudonas miegamas. Tai as nuo tos spalvos pavargau, ir dabar ne uz ka nesutikciau, kad miegamasis mano butu raudonas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nebent koks vienas akcentas ax.gif
Atsakyti