Simona02, skaiciukas geras! pas mane kai buvo pagal mmm 7 savaites tebuvo tik apie 6000... pasidaryk pirmadieni, bus paauges skaiciukas gerokai ;) ir tada ramiai sau lauksi
Simona02, skaiciukas geras! pas mane kai buvo pagal mmm 7 savaites tebuvo tik apie 6000... pasidaryk pirmadieni, bus paauges skaiciukas gerokai ;) ir tada ramiai sau lauksi
![]()
![]()
ačiū ! ech kad tik viskas gerai būtų
dar laukiu kitų tyrimų.....šiandien lyg ir mažiau teplioja...
Guzike, čia tikrai tavo tokie PMS?

Man irgi atrodo, kad su Simonos hcg viskas puikiai

07.28 nelaukiu kitu.
Simona, puikus skaiciukai
kada tau pas gine? Manau tie tepliojimai ir liks tepliojimais
Liepos 24 d. į polikliniką, nors privačiai kai buvau tai sakė ateit po 10-12 dienų vaisiaus kontrolei.
Man tai siand mm atejo, tikiuosi greit praeis
ir po ju galesim toliau planuoti. Dar kaip tycia jauciu kabinasi slapimtakiu uzdegimas
galima pamanyti kad vieno man neuzteko... ka cia profilaktiskai daryt ... furadonina galvoju pagert. Gal blogiau nebus?
07.28 nelaukiu kitu.
pagerk meškauogių arbatų, ji baisiai šlykšti, bet naudinga...bet kad neįsigalėtų uždegimas, gali kelias dienas ir vaistukų pagert
Simona, geras tavo hcg, prg dar nėra rezultatų? Laikau kumščius suspaudus toliau

07.03 - Guzikas nelaukia mmm
07.04 - Jefimija nelaukia mmm
07.11 - aquabona nelaukia mmm
07.12 - Tanite nelaukia mmm
07.19 - beladona nelaukia mmm
07.22 - Zuiza nelaukia mmm
07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm
07.28 - Janima nelaukia mmm

Bet prg labai nereiktu vertint, nes pacios gines sako jis nestumo metu grybauja... ne vienai man atrodo jau cia sake.
Kad tth krenta, viskas gerai. Vadinasi ft4 kyla, o tau to ir reikia reiktų rūpintis, jeigu tth kiltų. Pas tave jis dabar tobulas nėštumui.